Kürtaj sonrası kanama

8 gün gayet normal doğumla aynı nerdeyse kurdajda 40 günde süre bilir okadar endişe etmeyin benim 3 ay boyunca lekelenmem devam eti 3 ayın sonunda durdu fazla kafaya takmayın ben taktığım için belkide okadar sürdü her bünye aynı değil

Vardır bundada bir hayır
Olmaz inşallah Rabbim şifa versin

Öyleymiş ya şuan lohusayız yani aslında hepside uzun sürüyormuş birçok kişi aynı şeyi söyluyor neredeyse 40 gun sürüyor diyor bende bekliyorum bakalım ne zaman bitecek diye

Size tekrar gebelik için süre ne kadar verildi acaba ?
İnanın devlet Hastanesi'nde acile gitmiştim zaten denk geldiğim doktora kurtajimi yapıp çıktı ne kontrole gel dedi ne ne kadar ara ver dedi bende buradan edindiğim bilgilerle 3 ay sonra korunmayı bıraktım aynı ay hamileyim 3 adet görmek gerekiyormuş ama 3 adeti beklemeden kurdajdan hemen sonra hamile olanlar bile var

Benimde öyle acil doktoruna gittim ve orada oldum insanlar neden olmuş niye olmuş patolojiye gittimi diye soruyor yada hiç hissetmedinmi kalbinin durduğunu diyorlar doktoru birkez gördüm oda işleme girmeden önce çıkınca dahi görmedim hemşireye sordum kontrolüde bir sorun olursa gelirsin değilse gerek yok dedi
Gözünüzaydın sağlıkla gelsin inşallah

Aynn oyle yapıyorlar birşey sorduğunda usten usten cvp vermeler falan devlet hastaneleri çekilmiyor vala özelde pahalı Allah yardımcımiz olsun inşallah
Sağolun Allah razı olsun darısı size inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…