- 22 Ağustos 2025
- 48
- 6
- 1
- 24
- Konu Sahibi papatyalaraskina
-
Benim 3 aydır kanamam var canımBende çarşamba günü rahim kalınlaşması olduğu için kürtaj oldum.o günden beri kanamam var.doktor 10-15 gün sürer dedi.
İnsallah benim o kadar sürmez.doktorunuza gidin.bu kadar uzun sürmesi normal değil heralde.benimde uzun süren kanamaların olmuştu.doktor duphaston verdi kullandım kesilmisti.adenomiyosiz mi var sizde.bende var uzun süren kanamam olurdu.Benim 3 aydır kanamam var canım
Yok ben kürtaj oldum ozamandan beri kanamalarim devamediyor ayın 11 de randevu almışım gidecem ama çok korkuyorum inşallah kötü birşey yoktur dediğiniz gibi ilaç verip gonderirİnsallah benim o kadar sürmez.doktorunuza gidin.bu kadar uzun sürmesi normal değil heralde.benimde uzun süren kanamaların olmuştu.doktor duphaston verdi kullandım kesilmisti.adenomiyosiz mi var sizde.bende var uzun süren kanamam olurdu.
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun kanamanız ne zaman duzeldi acabaYok ben kürtaj oldum ozamandan beri kanamalarim devamediyor ayın 11 de randevu almışım gidecem ama çok korkuyorum inşallah kötü birşey yoktur dediğiniz gibi ilaç verip gonderir
Merhaba benim 3 ay sürdü maalesef inşallah sizin okadar sürmez bisklojim bozulmak üzereydi çok kötüydü rabbim kimseye yaşatmasın inşallahMerhabalar öncelikle geçmiş olsun kanamanız ne zaman duzeldi acaba
23 Ekim'de kürtaj oldum bende 12 gundur ara ara devam eden kanamam var 40 gun sürer diyorlar ne kadar doğru acaba sizin ne kadar sürmüştü
Amin Allah razı olsun sağolunMerhaba benim 3 ay sürdü maalesef inşallah sizin okadar sürmez bisklojim bozulmak üzereydi çok kötüydü rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
3 ayın sonunda gitimAmin Allah razı olsun sağolun
Peki doktora gittinizmi bu şekilde olması normalmiymiş
Bende henuz görunmedim doktora maşallah sağlıkla gelsin tüm kuzular3 ayın sonunda gitimozaman durmuştu tabi ama doktor normal dedi her bünye aynı değil benle aynı ayda kürtaj olan yakinim 4 aylık hamile bile ilk haftalarda hamile kalmıştı
sizinkide normal yani daha 12 gün dediniz endişe etmeyin geçmiş olsun inşallahBende henuz görunmedim doktora maşallah sağlıkla gelsin tüm kuzular
Çok sağolun Allah razı olsun sizede geçmiş olsun Rabbim gönlümüze göresini versin inşallah tez vakittesizinkide normal yani daha 12 gün dediniz endişe etmeyin geçmiş olsun inşallah
Amin inşallahÇok sağolun Allah razı olsun sizede geçmiş olsun Rabbim gönlümüze göresini versin inşallah tez vakitte
Tekrar gebelik için süreyle alakalı doktora sordunuzmu acaba tekrar gebelik düşünuyormusunuz siz?Amin inşallah
9 Haziran'da kürtaj oldum kanamam 3 ayın sonunda durunca artık korunmadim bidaha adet olmadım zaten hamileyim şuan 6haftalikTekrar gebelik için süreyle alakalı doktora sordunuzmu acaba tekrar gebelik düşünuyormusunuz siz?
Gözünüzaydın sağlıkla gelsin inşallah9 Haziran'da kürtaj oldum kanamam 3 ayın sonunda durunca artık korunmadim bidaha adet olmadım zaten hamileyim şuan 6haftalik
Amin sağolun Allah razı olsunGözünüzaydın sağlıkla gelsin inşallah
Merhaba bana da sekiz.gun oldu kürtaj olalı adet gibi kanamam var hayla doktora gdiicem yarın bir hafta sonra gel demişti siz kontrole ne zman gittiniz acabaMerhabalar öncelikle geçmiş olsun kanamanız ne zaman duzeldi acaba
23 Ekim'de kürtaj oldum bende 12 gundur ara ara devam eden kanamam var 40 gun sürer diyorlar ne kadar doğru acaba sizin ne kadar sürmüştü
Geçmiş olsun Rabbim tekrar nasıp etsin sağlıklısından inşallahMerhaba bana da sekiz.gun oldu kürtaj olalı adet gibi kanamam var hayla doktora gdiicem yarın bir hafta sonra gel demişti siz kontrole ne zman gittiniz acaba
Sağol Allah razı olsun sizede gecmis olsun bana da tam dokuz gün oldu bugün gidicektik bir hafta sonra gel demişti çünkü fakat araba bozuktu gidemeyecez yarina bakalım gitmeyi düşünüyorum geç olmaz değil miGeçmiş olsun Rabbim tekrar nasıp etsin sağlıklısından inşallahAcile gittiğim için Beni kontrole çağırmadı ama uzun sürerse kanama gidicem bende bir kadın doğum uzmanına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?