- 8 Nisan 2024
- 621
- 159
- 23
- 31
- Konu Sahibi pembe kurklu
-
Evet çok normal kürtajdan sonra döngü bozuluyor değişiyor düzene girmesi 2-3 ayı bulabiliyor merak etme çok geçmiş olsun ayrıcaİyi akşamlar hanımlar Mayıs 28 de kürtaj oldum bebeğim karnimda öldü sonrasında 1 hafta kanama gördüm bitti sonra bugün 36. Günüm 4 gündür çok açık pembe leke geliyor sadece peceteye silince başka bişey gelmiyor ve hergun geliyor genelde kanama gibi değil kasık ağrılarım da var sökülecek diye beklerken yok yinede yaşayan varmı böyle bi durumu
Allah razı olsun teşekkür ederim simdi bunu ben adetten mi saymaliyim yoksa ara kanamami oluyorEvet çok normal kürtajdan sonra döngü bozuluyor değişiyor düzene girmesi 2-3 ayı bulabiliyor merak etme çok geçmiş olsun ayrıca
Adet sayabilirsiniz çünkü 36 gün geçmişAllah razı olsun teşekkür ederim simdi bunu ben adetten mi saymaliyim yoksa ara kanamami oluyor
Çok teşekkür ederim cevabınız içinAdet sayabilirsiniz çünkü 36 gün geçmiş
Anladım teşekkür ederim sağolunKürtajdan sonra benim kanama bir kaç gün sürdü kesildi. İlk reglimi 55 gün sonra oldım. Bi arkadaşım da sizinle aynı şekilde olmuştu. Operasyondan sonra döngü biraz değişebiliyor. Şuan onu regl sayabilirsiniz
Ozaman adetten saymiyorum galiba bunu degilmiBenim kürtajdan sonra 21. Günde sizin gibi leke oldu bitti 52. Gün regl oldum kürtajdan sonra Herşey normal bence ilk adete kadar vücut toparlanmaya çalışıyordur
Ben lekelenmemi adetten saymadım çünkü kahverengi ve çok azdı doktor da aynı şeyi söylediOzaman adetten saymiyorum galiba bunu degilmi
Anladım canım teşekkür ederim bu arada sen nasılsın nasıl gidiyorBen kürtajdan 33 gün sonra regl oldum 7 gün kadar sürdü sizde adetten sayabilirsiniz çünkü vücut kendisini 0 lıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?