kürtaj sonrası ovü değişimi ve regl

Aminn canım benim aminn

Evet bende spora başladım cnm kendimi olabildiğince başka şeylere veriyorum zaten evin işi hiç bitmiyo düşünmenin bi yararı yok kendimi geliştirmeye ve spor yapmaya başladım en iyisi önce kendimi düşünmek olur ki bilinçi ve sağlıklı bi anne olmak da önemli psikolojim ve sağlığım iyi olmazsa daha kötü önce ben demeyi bilmek lazım benim çok düzenliydi işte adetim ondan şaşırdım çok

Benim de öyleydi işte ama doktorlar çok önemsemiyor ama bakınca da her şey normal görünüyor hormon vs o yüzden durmuyorlar üstünde belki zaman alacaktır bilmiyorum tekrar düzene girmesi ya da hep böyle sürecek hayırlısı olsun

Olacağı varsa ilk aydan da olur cnm benim olumlu düşünmek lazım bu süreçte öğrendiğim bişey varsa çevreden duyulan olumsuzluklara kulakları tıkamak

Olacağı varsa ilk aydan da olur cnm benim olumlu düşünmek lazım bu süreçte öğrendiğim bişey varsa çevreden duyulan olumsuzluklara kulakları tıkamak
Doğru söylüyorsun canım zaten ilk geçirdiğim boş gebelikten sonra bu süreçte kimseye bir şey söylememe kararı aldık. Olsa bile çevremle paylaşmayı düşünmüyorum 2 3 ay. Herkes çok biliyor herkesin herşeye bir yorumu var stres beni mahvediyor

Aynen öyle bende nasip olursa kimseye söylemicem gizli tutunca işler daha hayırlı ilerliyor bence

Aynen öyle bende nasip olursa kimseye söylemicem gizli tutunca işler daha hayırlı ilerliyor bence
Kesinlikle öyle. Hala içimde yaradır ilkinde hemen söylemiştik bir heyecanla. Grümceminde 2 aylık oğlu vardı o dönem bizimkini duyduğu gibi oğlumun tahtı 2 ay sürdü demişti aptal hala kinliyim ona ne alakası varsa herkesinki kendine. Kıskanç direk böyle söylemişti benimkide sonra bu şekilde olumsuz sonuçlanınca nefret ettim ondan

Maalesef banada ilk duyan kişi olumsuz konuştu direk bilinçaltıma işledi hatta kötü rüya gördüm ve rüyamın aynısını yaşadım bence hamlelik haberi veren birisine hamilelikle alakalı olumsuz şeyler söylenmemeli çok çok etkiliyor

Kesinlikle öyle nasıl bizim bu kadae heyecanlandığımız duruma olumsuz yorum yapabiliyorlar anlamıyorum ben herkesin herşeyine sevinen bir insanım kimsenin kötülüğünü düşünmem. Bu dönemlerde kimin arkadaş akraba olduğu anlaşılıyor

Aynen cnm bende hiç kötü düşünmediğim için hemen herkeze söyledim hep olumsuz şeyler duydum ve dedikleri de oldu ne gerek varsa olumsuz konuşmaya napalım olsun vardır bir hayır Rabbim bizi bu üzüldüğümüz yerden daha mutlu olacağımız bi haberle sevindirsin inşallah Olanda hayır vardır

Evet canım bende öyle her şerde bir hayır arıyorum. İnşallah tez zamanda bizimde güzel haberlerimiz olur

Böyle giderse bende düzenleyici kullanıcam strese sokuyor gecikme
Zorunlu kürtaj sonrası 2 adetimde de gecikme yasadım, normalde asla gecikmezdi, 5 gün gecikme benim için inanılmazdı. İlaç almayın, hamile olmadıgınıza emin olduğunuz zaman adete 1 gün kala adaçayı içmenizi tavsiye ederim , ilginç bir şekilde tamamen söktü adetimi. İlaçtan iyidir. Ancak tansiyon yükseltiyor bunu da ekliyim.

Tamam cnm çok teşekkür ederim adet olacağım gün zaten tuhaf bir ağrım olur anlarım hemen o ağrıyı farkeder farketmez arkasına kanama olur o zaman hemen bitki çayları içerim ağrımda fazla olduğu için ilaçta almamak adına karışık bitki çayları içiyorum iyi geliyor

Kızlar merhaba. 3 gün önce kürtaj oldum. Kürtajdan ciktigimdan beri sancim var kasiklarimda. Agri kesici iciorum ama etkisi gecince baslio tekrar normal bi durummu

Kızlar yazdıklarımı tekrar okudum buraya en son yazdığım zamandan 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim şu an 16. Haftadayım hatta ilk başta ikizdi fakat birinin kalbi durdu şükür ki bir bebeğim sağlıklı bu çarşamba doktora gidicem sanırım cinyeti kesin belli olcak siz neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…