Kürtaj Sonrası Pgt siz embriyoları mı denemeli yoksa sıfırdan pgt li mi?

Herkese merhaba, bir tane doğal yoldan bir tane de tüp bebek taze transfer sonrası kürtajım var, ikisi de 1 sene içinde oldu. Kürtaj sonuçlarına genetik test yapılmadı.35 yaşına giricem.
📌 Şimdi geride aynı tüpte dondurulmuş iki adet 5. Gün embriyosu var.Dr. bir sonraki adette bunları denemek istiyor. İkiz istemediğimi söyledim. Çözdürüp embriyoların durumuna bakıp en iyi bir tanesini koyar diğerini dondururuz dedi.
📌Ben dondurulmuşları çözdürüp pgt yapılmasını istedim fakat hoca yanaşmadı, anlamı yok dedi.
📌Hsg ya da histeroskopi önermedi, 5 ay önceki hsg de sorun yok, rahim muayenende de sorun yok dedi. Ama kürtaj sonrası hsg çekilmek gerekmez mi?
📌 Tekrar sıkıntı yaşamaktan korkuyorum, sizce merkez değiştirip sıfırdan pgt li embriyo transferi mi denemek daha mantıklı. Başına böyle durum gelen olduysa yazarsa sevinirim.
Sıfırda pgt, kürtajda sora benım doktorum hsg şart demişdi

Merhabalar süreciniz nasıl gidiyor önümüzdeki ay bizde Cem Çelikte başlayacağız 💗
Merhabalar histeroskopi oldum. Şimdi regl bekliyorum sonrasında bir hsg Cem Hoca onay verirse sonra transfer. Umarım memnun kalırsınız. Benim sürecimi şuan için ilmek ilmek işleyerek gitti. Ama tabi ki takdir Rabbim'in. Siz tedaviye ilk kez mi başlayacaksınız?

Merhabalar histeroskopi oldum. Şimdi regl bekliyorum sonrasında bir hsg Cem Hoca onay verirse sonra transfer. Umarım memnun kalırsınız. Benim sürecimi şuan için ilmek ilmek işleyerek gitti. Ama tabi ki takdir Rabbim'in. Siz tedaviye ilk kez mi başlayacaksınız?
Merhaba evet Cem hocada ilk olacak daha önce Aynur Erşahinde bi denemem oldu berbat bi tecrübeydi inşallah güzel sonuçlar alırsınız bizde büyük umutlarla gideceğiz yarın Regl 2.günüm muayene olacağım OPU için onay verilirse hazırlanacağım.Histeroskopinizi kim yaptı bende geçen sene olmuştum

Back
X