Kürtaj sonrası rahim filmi?

Ridakegzo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
354
142
53
35
Kızlar merhaba.Bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durmuştu.Zorunlu kürtaj oldum.Kürtaj sonrası rahimde yapısıklık olabılıyomus.Doktorlar size kürtaj sonrası rahim filmi önerdi mi?Ben arada kaldım bazı doktorlar yaptır bazıları gerek yok dıyor😳

Merhabalar ben de sizin gibi 9 haftalıkken kürtaj olmuştum nisan ayında fakat doktor bana rahim filminden bahsetmedi. Dediğiniz yapışıklık durumu yeni teknoloji ile yapılan kürtajlarda sonra rastlanılan bir durum değil. Enfeksiyon gibi bir durum olmadığı sürece içiniz rahat olsun.

Kürtajdan 1 sene sonra oldum o da doktorum tedaviye başlamadan önce tüplerine bakalım diye dedi yapışıklık herkeste olmuyor heralde

Merhabalar ben de sizin gibi 9 haftalıkken kürtaj olmuştum nisan ayında fakat doktor bana rahim filminden bahsetmedi. Dediğiniz yapışıklık durumu yeni teknoloji ile yapılan kürtajlarda sonra rastlanılan bir durum değil. Enfeksiyon gibi bir durum olmadığı sürece içiniz rahat olsun.
Yani kürtajlarda yapısıklık enfeksıyonlamı oluyor canım?vakumlu kürtaj oldum ama kürtaj muaynesine gıttıgım doktora rahımde yapısıklık olusmus mudur dedim.Ben göremem rahim filmi çekilmeli görmek için dedi.Sana doktor mu dedi canım yapısıklık olmuyor diye🤔

Yani kürtajlarda yapısıklık enfeksıyonlamı oluyor canım?vakumlu kürtaj oldum ama kürtaj muaynesine gıttıgım doktora rahımde yapısıklık olusmus mudur dedim.Ben göremem rahim filmi çekilmeli görmek için dedi.Sana doktor mu dedi canım yapısıklık olmuyor diye🤔
Buarada cok gecmıs olsun inş bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Hangi şehirde olmustunuz acaba ? İşlem sonrası ağrınız oldu mu acaba?
Yalova'da yaşıyorum burda yaptırmıştım geçen yaz. Ayni gün biraz ağrım oldu o kadar. Tüpler açık yapışıklık yoktu. Herkes hep normal dedi. Meğer minik bi anormai varmış şubatta histereskopi oldum öyle hamile kaldım.

Yalova'da yaşıyorum burda yaptırmıştım geçen yaz. Ayni gün biraz ağrım oldu o kadar. Tüpler açık yapışıklık yoktu. Herkes hep normal dedi. Meğer minik bi anormai varmış şubatta histereskopi oldum öyle hamile kaldım.
Gecmıs olsun canım malesef ben istanbuldayım😬rahım fılmı sonrasımı histeroskopı onerdıler ?inş sağlıkla doğmustur bebişiniz🙏🏻

Gecmıs olsun canım malesef ben istanbuldayım😬rahım fılmı sonrasımı histeroskopı onerdıler ?inş sağlıkla doğmustur bebişiniz🙏🏻
Henüz hamileyim. 🤗 Histereskopinin önerilmesi uzunca vaktimi aldı. Son tüp bebek doktorum önerdi Allah razı olsun. Önceki önemsememişti. 😑 Rahim şekli filan da görülmesi için hsg çok önemli hiç çekilmediyseniz. Ki ben 2.kaybı beklemeden genetik testlerinizi de yaptırmanızı öneririm.

Henüz hamileyim. 🤗 Histereskopinin önerilmesi uzunca vaktimi aldı. Son tüp bebek doktorum önerdi Allah razı olsun. Önceki önemsememişti. 😑 Rahim şekli filan da görülmesi için hsg çok önemli hiç çekilmediyseniz. Ki ben 2.kaybı beklemeden genetik testlerinizi de yaptırmanızı öneririm.
Genetık testi ve kanda pıhtılasma testi yaptırdım.Sonuc bekliyorum.Hsg’de çektırcem inş.Sizde bebişinizi sağlıkla kucagınıza alın inş🙏🏻

Kızlar merhaba.Bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durmuştu.Zorunlu kürtaj oldum.Kürtaj sonrası rahimde yapısıklık olabılıyomus.Doktorlar size kürtaj sonrası rahim filmi önerdi mi?Ben arada kaldım bazı doktorlar yaptır bazıları gerek yok dı
Yapışıklıkta bazı belirtiler oluyor adet kanamasının az yada hiç olmaması adet düzensizliği vb gibi
Rahim filminde yapışıklık görülürse müdahale edilemiyor ama histereskopi olunursa yapışıklık myom polip vb görülürse müdahele ediliyor genelde de tedavi öncesi drlar istiyor

Back
X