kürtaj sonrası sağ kasık ağrısı

batuli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
2
0
86
Diğer
Merhaba,yaşım 21...
Yaklaşık beş ay önce 7 haftalıkken özel bir hastahanede kürtaj oldum. kürtajdan bir hafta sonra gitmem gereken kontrole gitmedim. kürtaj sonrası aşırı sancı ya da aşırı kanama gibi sorunlar yaşamadım.Tam 1 hafta sonra cinsel perhizi bozdum(doktor bir hafta demişti...) Ve daha sonra orgazm esnasında sadece sağ kasığımda beliren küçük çapta ağrılar hissetmeye başladım.Ve yaklaşık beş aydır devam etmekte ...Normal gün içerisinde hiç birşey olmuyor ama sadece orgazm esnasında bunu hissediyorum...
Şimdiden teşekkürler....

Merhaba,yaşım 21...
Yaklaşık beş ay önce 7 haftalıkken özel bir hastahanede kürtaj oldum. kürtajdan bir hafta sonra gitmem gereken kontrole gitmedim. kürtaj sonrası aşırı sancı ya da aşırı kanama gibi sorunlar yaşamadım.Tam 1 hafta sonra cinsel perhizi bozdum(doktor bir hafta demişti...) Ve daha sonra orgazm esnasında sadece sağ kasığımda beliren küçük çapta ağrılar hissetmeye başladım.Ve yaklaşık beş aydır devam etmekte ...Normal gün içerisinde hiç birşey olmuyor ama sadece orgazm esnasında bunu hissediyorum...
Şimdiden teşekkürler....

merhaba geçmiş olsun öncelikle. malüm ben gün içerisinde muayene ve ameliyatlarda olduğumdan her dakika internette olamıyorum. beş aydır süren şikayetinizle ilgili sorduğunuz sorunuza 5 saatten uzun süre cevap gelmediğinizdeki endişenizin yanlış olduğunu söylemeliyim. çünkü ben günlük olarak sorulan sorulara birebir dönerim. bu şikayetinizin bir enfeksiyondan ziyade anatomik bir sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. yani belki içeride gelişen bir yapşıklık bu ağrıyı uyandırıyor olabilir. muayene ve ultrason bu tarz atipik şikayetlere herzaman neden orataya koyamasa da öncelikli olarak muayeneneiz gerekir. sevgiler.

Merhaba 20 gün önce kurtaj oldum.2 gündür kasik agrim var idrarimi yaparkende cok agriyo neden olabilir acaba

Aynı sorun bende de var. Kürtaj olalı 7 gün oldu kasıklarımda bir ağrı var ve idrar yaparken ağrım var. Yanma değil. Neden olabilir?

Aynı sorun bende de var. Kürtaj olalı 7 gün oldu kasıklarımda bir ağrı var ve idrar yaparken ağrım var. Yanma değil. Neden olabilir?
Merhaba bende de aynı problem var.Kürtaj olalı 17 gün oldu ama özellikle son 2 gündür idrar yaparken ağrıyı baskın bir şekilde hissediyorum ve sağ kasığım ağrıyor.Siz sorunun nedenini öğrenebildiniz mi acaba?

Merhaba bende de aynı problem var.Kürtaj olalı 17 gün oldu ama özellikle son 2 gündür idrar yaparken ağrıyı baskın bir şekilde hissediyorum ve sağ kasığım ağrıyor.Siz sorunun nedenini öğrenebildiniz mi acaba?
Merhaba bunun olmasının doğal olduğunu söylemişti doktorumuz gerçekten de ağrı azalarak geçti fakat çok dikkat etmeme rağmen daha sonra enfeksiyon kaptım ve bir kaç kere enfeksiyon tedavisi gördüm bu sebeple siz de dikkatli olmalısınız.

Bende mayıs ayında oldum o zman başladı sol taraf ağrım..şimdi hamileyim yine hala ağrıyor...idrar yolu enfeksiyonu da çıkmadı bulmadık bi türlü..böyle tam hissediyorum ağrıyı arada batma gibi bi garip..

Bende mayıs ayında oldum o zman başladı sol taraf ağrım..şimdi hamileyim yine hala ağrıyor...idrar yolu enfeksiyonu da çıkmadı bulmadık bi türlü..böyle tam hissediyorum ağrıyı arada batma gibi bi garip..
Gebelikte öyle batar gibi ağrı olması normaldir bence

Back
X