Kürtaj sonrası şiddetli ağrılar

MihriTuna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2022
8
0
1
31
Merhaba hanımlar kulübe yeni katıldım. Henüz 2 aylık evliyim eşim sma taşıyıcısı olduğu için ve bende de trombositopeni olduğundan çocuk istemiyorduk korunmamıza rağmen hamile kaldım. Kan tahlilinde 3 4 haftalık hamile olduğum çıktı. Doktor kontrolünde 6 haftalık olduğunu öğrendim ama çok ağrılı ve kanamalı bir hamilelikti ağrılarım artınca tekrar doktora gittim ve bebeğin gelişmediğini öğrendik, gecikmiş düşük dedi doktor ve cuma günü kürtaj oldum. Ara ara kanamalarım ve mide bulantılarım oldu ama 2 gündür karnımda şiddetli kasılma ve ağrılar var doktor antibiyotik verdi bittikten sonra kontrole gel dedi. Kürtaj sonrası bunlar normal mi? Danışıp konuşabileceğim bir arkadaşım da olmadığı için sizlere sormak istedim.

Kürtaj sonrası ilk bir kaç saat kasılmaları olabilir. İlerleyen günlerde kasık ve karın ağrısı enfeksiyon olduğunu gösterir. Mutlaka bugün doktora gitmelisin

Cok gecmis olsun ve basinizsagolsun, kanama belki ama agri normal degil.
Doktora gorunmelisiniz

Kürtaj sonrası ilk bir kaç saat kasılmaları olabilir. İlerleyen günlerde kasık ve karın ağrısı enfeksiyon olduğunu gösterir. Mutlaka bugün doktora gitmelisin
Evet onlar normalmiş hatta 6 gün kanamam olmadı sonraki günlerde parçalı bir şekilde geldi antibiyotik bittiğinde doktora gittim hem de kontrol günü gelmişti içeride dışarı atılamayan kan birikmiş o yüzdende rahimin kasılması için hem rektum hem anal fitil ile suni sancı verdi 1 haftadır adet olur gibi kanamam var. Umarım bir an önce biter çünkü sürekli kanama olması beni çok yordu ve yıprattı. Kürtaj için basit bir işlem diyorlar ama bana göre sonrası felaketti. Allah kimseye yaşatmasın inşallah. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Cok gecmis olsun ve basinizsagolsun, kanama belki ama agri normal degil.
Doktora gorunmelisiniz
Çok teşekkür ederim. Evet kanama normal ama benim rahim için kan birikmesi olduğundan ağrılarım oluyormuş yani o da normalmiş maalesef. Bu süreç hem fiziksel hemde psikolojik olarak çok yıpratıcı oldu. Umarım bir an önce toparlanabilirim. Sizde hamilesiniz sanırım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Rabbim bize de uygun zamanda sağlıklı bir bebek verir elbet.

Size de Allahım sağlıklı bebekler nasip etsin İnsallah, böyle bilinçli anne babaları olacakları için çoçuklarınız çok şanslı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…