- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
Ins düzenimiz olurBenımde 44 gun olcak hala adetım gelmedı sogan suyu yapmayı dusunuyorum
Sızın 48gun sonra geldı degılmı. Ben sogan suyunun adet sokturucu oldugunu duydum hıc denedinz mıIns düzenimiz olur
Evet cnm 48 gün sonra oldum ben 45 gün bekledim baktim gelmedi doktoruma gittim 4.5 cm kist oluşmuş ondan gecikmiş soğan suyu denedim bende işe yaramisti siz önce bir kontrol olun kist mi oluştu diye bir de rahim filmi isteyinSızın 48gun sonra geldı degılmı. Ben sogan suyunun adet sokturucu oldugunu duydum hıc denedinz mı
Rahım filminden korkuyorumEvet cnm 48 gün sonra oldum ben 45 gün bekledim baktim gelmedi doktoruma gittim 4.5 cm kist oluşmuş ondan gecikmiş soğan suyu denedim bende işe yaramisti siz önce bir kontrol olun kist mi oluştu diye bir de rahim filmi isteyin
Yumurta catlamayinxa kist oluyor cnm o geciktiriyor istersen yeni bir doktora git benim doktorum 2 hafta daha bekleyelim adetin gelmezse film çekil dedi ben her türlü çekilmek istedim cektirdim cunku kurtaj sonrasi yapisiklik olma riski oluyor dusuk riskte olsaRahım filminden korkuyorumama ultrasonla asagıdan baktı 25mm kist var dedı. Daha santim bıle olmamıs cok kucuk adet olunca gıder ama yumurtan catlamamıs Biraz gec gelebılır adetin dediı valla baska bır doktora mı gitsem bilemedim
Tam 44ncu gunde geldı adetim inşallah hersey yolunda olurYumurta catlamayinxa kist oluyor cnm o geciktiriyor istersen yeni bir doktora git benim doktorum 2 hafta daha bekleyelim adetin gelmezse film çekil dedi ben her türlü çekilmek istedim cektirdim cunku kurtaj sonrasi yapisiklik olma riski oluyor dusuk riskte olsa
Ins yeniden saglikli bir gebelik oluşur:)Tam 44ncu gunde geldı adetim inşallah hersey yolunda olur
Merhaba,Kürtajdan sonra ılk adetınız kaç gün sürdü. Bir de kanamanız yogunmuydu. Benim normalde adetım 3 gun anca sürüyor ve kanamam cok olmaz ama bı 4 yıldır falan hep oyle ydı. 2 gundur adetım baya yogun gelıyor normal adet dönemim gıbı degıl
48.gun oldum ben ama her ihtimale karşı film cektirdim bence sizde çektirin cevremde 2 kisi kurtaj sonrasi yapisiklik olmus doktorlar film cekmediler birisi 2 sene oyalandi durdu diğeri 4 yılMerhaba,
Geçmiş olsun. Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah. Benim ilk kurtajdan sonra 34.gün adet olmuştum iki gün ve çok az olmuştu kanamam. İkinci adetim hemen 17 gün sonra başladı ve çok yoğun olarak beş gün kadar sürdü. Sanırım ilki az olduğu için ikincisi o kadar erken ve yoğun oldu. Benim de normalde 3 gün sürer adetlerim.
Çok uzarsa ve tedirgin olursanız bir doktora görünün ama beş günden fazla uzayacağını düşünmüyorum açıkçası.
28 Nisanda ikinci kez kürtaj oldum. Bugün 41.gün hala adet olmadım. Adet olacakmış gibi belirtim falan da yok. Ne göğüs hassasiyeti ne karın ağrısı. Sizde de öyle mi du? Yani belirtisiz birden adet mi oldunuz? Açıkçası korkuyorum yapışıklık falan olmasından.
Film düşünüyorum zaten ama adet olmayı bekliyorum işte. 45 güne kadar olmazsam gideyim doktora dedim. Adet olmadan mı cektirdiniz siz filmi?48.gun oldum ben ama her ihtimale karşı film cektirdim bence sizde çektirin cevremde 2 kisi kurtaj sonrasi yapisiklik olmus doktorlar film cekmediler birisi 2 sene oyalandi durdu diğeri 4 yıl
Eger 2 hafta daha olmasaydım adet olmadan cekilcektim doktorum oyle dedi adet olunca adet bitimi çekildim benim 4.5 cm kist olmus kurtaj sknrasi o da geciktirir demisti bi daha da kontrole gitmedim kist ne durumda bilmiyorumFilm düşünüyorum zaten ama adet olmayı bekliyorum işte. 45 güne kadar olmazsam gideyim doktora dedim. Adet olmadan mı cektirdiniz siz filmi?
Ben dusukden 20 gun sonra içmeye başladim aslanpencesine. Düşüğün tam bir ayinda lekelenmem ve bir gun suren su gibi kanamam oldu. Adet gibi degildi. Ama ben ilacsiz adet goremeyen biriydim hamilelikden once. O yuzden bir seylere etki ettiyini dusunuyorum. Devam ediyorum henuz dusukden sonraki 37ci gunum. Tam normal adet olamadim . 1-2 aya tamamliycam. Adetten sonra da sogan kurune başliycam InsaAllah. Bu arada testlerim silik çikiyor. Ne artiyor siliklik ne azaliyor. Anlamiyorum. Aşiri silik 2 gundur. Iliskiden somraki 10cu gun bugun. Sizde ne zaman sifirlanmişdi acaba hcg? Sifirlanmadi mi yeni hamilelik mi bilmiyorum. Sifirlanmadigi için mi adet tam olmuyorum acabaKizlar 70 gün önce kurtaj oldum yeniden bebek istiyorum Rabbim nasip ederse ilk adetimi kurtajdan 48 gün sonra oldum kistim olmus 4.5 cm bi daha gitmedim doktora simdi ben bu cayi gün aşırı içmek istiyorum ama tedirginim tabi hic boyle çaylar denemedim corekotu bal tarcin filan yapmışlığım var bu cayi içip zarar gören var mı
Eşim hastanede çalışıyor. Bir doktora sordurdum hastaneye gitsem mi beklesem mi adeti diye, kürtajdan sonra 3 aya kadar normal adet görmemesi ama içi rahat edecekse gelsin bir muayene edeyim demiş. Şok oldum. Ben 6 haftaya kadar adet olunmazsa kontrol edilmesi yapışıklık ve gebelik olup olmadığına bakılması gerektiğini biliyordum.Eger 2 hafta daha olmasaydım adet olmadan cekilcektim doktorum oyle dedi adet olunca adet bitimi çekildim benim 4.5 cm kist olmus kurtaj sknrasi o da geciktirir demisti bi daha da kontrole gitmedim kist ne durumda bilmiyorum
Sıfırlanmamis olabilir ben hic test yapmadım bilmiyorum açıkçasıBen dusukden 20 gun sonra içmeye başladim aslanpencesine. Düşüğün tam bir ayinda lekelenmem ve bir gun suren su gibi kanamam oldu. Adet gibi degildi. Ama ben ilacsiz adet goremeyen biriydim hamilelikden once. O yuzden bir seylere etki ettiyini dusunuyorum. Devam ediyorum henuz dusukden sonraki 37ci gunum. Tam normal adet olamadim . 1-2 aya tamamliycam. Adetten sonra da sogan kurune başliycam InsaAllah. Bu arada testlerim silik çikiyor. Ne artiyor siliklik ne azaliyor. Anlamiyorum. Aşiri silik 2 gundur. Iliskiden somraki 10cu gun bugun. Sizde ne zaman sifirlanmişdi acaba hcg? Sifirlanmadi mi yeni hamilelik mi bilmiyorum. Sifirlanmadigi için mi adet tam olmuyorum acaba
Başka bir hastaneye gidin bence 3 ay demesi çok saçma 40 güne kadar beklemek gerekiyor ben 42.gjnumde doktoruma mesaj attım 10 gun daha bekleyelim olman lazımdı xedi olmazsan görmem lazım dedi ben gittim bir kaç gün sonra kist olmus kisti görünce biraz daha bekleyelim bu geciktirir 15 gun içinde baslamazsa müdahale edelim demisti siz başka bir doktora görünün istersenizEşim hastanede çalışıyor. Bir doktora sordurdum hastaneye gitsem mi beklesem mi adeti diye, kürtajdan sonra 3 aya kadar normal adet görmemesi ama içi rahat edecekse gelsin bir muayene edeyim demiş. Şok oldum. Ben 6 haftaya kadar adet olunmazsa kontrol edilmesi yapışıklık ve gebelik olup olmadığına bakılması gerektiğini biliyordum.
Benim çikolata kistim vardı ama gebelikte kaybolmuştu. Gebelikten sonra tekrar büyümeye başlıyor o ama hiç adetimi etkilemezdi. Belki de o büyüdü ondan gecikti bilmiyorum. 4-5 gün daha bekleyip bir kontrole gideceğim. Bir de test aldım, çoktan sifirlanmistir hcg diye düşünüyorum ama yine de bir yapıp bakacağım.
Yani bana da saçma geldi. 8 haftalık bir gebelikti sonuçta. Daha büyük olsa tamam belki betanın sıfırlanması o kadar zaman alır diyeceğim ama öyle bile üç ay çok. Evet ona güvenip de gitmem zaten.Başka bir hastaneye gidin bence 3 ay demesi çok saçma 40 güne kadar beklemek gerekiyor ben 42.gjnumde doktoruma mesaj attım 10 gun daha bekleyelim olman lazımdı xedi olmazsan görmem lazım dedi ben gittim bir kaç gün sonra kist olmus kisti görünce biraz daha bekleyelim bu geciktirir 15 gun içinde baslamazsa müdahale edelim demisti siz başka bir doktora görünün isterseniz
Hangi sehirdesiniz istanbulda iseniz doktir önereceğimYani bana da saçma geldi. 8 haftalık bir gebelikti sonuçta. Daha büyük olsa tamam belki betanın sıfırlanması o kadar zaman alır diyeceğim ama öyle bile üç ay çok. Evet ona güvenip de gitmem zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?