Kurtaj sonrasi testere dişli aslan pencesi

Ben 44 gunde oldum adet yogun ama 5 gun surdu ve bıttı hatta bugun tekrar kontrole gittim herşey yolunda cocuk deneyebilirsiniz bile dedı doktor ama ben 3 ay olmadan denemek ıstemıyorum:) bende hıc belirti yoktu 42ncı gun tedırgın oldum youtube dan bır gebe in günlüğü sayfasında adet söktürücü videosu var 2 gun onu yaptım galıba ondan oldu adetım geldi. Ama 45 gunde gelen hersey normal olan insanlarda varmıs konustugum ınsanlardan duydum korkmayın yapısıklık binde bir olan bır komplıkasyon

Çok teşekkür ederim cevap için. Bir olsam rahatlayacağım. Ben de dün yapmaya başladım o masajı. Bakalım ise yarar umarım.

Amin ins hepimize nasip etsin Rabbim saglikla gözün aydın ins bundan sonrası düzenli olur :)

Benim de 44 ncu gün oldu ve adet bittikten sonra doktora gıttım hersey yolunda dedi kürtajdan sonra 35 45 gün arasında normal sayılıyor adet. Bakalım ikinci adetimiz ne zaman gelicek çoğıu kişi 2nci adet 15 20 günde gelebiliyor demıs bakalım:) saglık olsun herşey yolunda olsun insallah . Çok tşk 3derim sizede en hayırlı zamanda Allah bebek nasip etsin

Benim ilk kurtajimda 34.gün ilk adeti olmuştum. İkincisi de 17.günde gelmişti. Yine öyle bir şey bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…