Kürtaj sonrası transfer

Nasip ablacim (benden yaşca buyuksunuz)
Gercekten nasip benm ilk denemem hic tutmadi doktorum bu is nasip isi uzulme dedi iknci tuttu ama bos gebelil oldu oda şanssizlik binde bi olan sey beni buldu simdi 5 ay oldu bekliyorum.
Tekrar denicem ama şu virus illeti tekrar patlak verdi korkuyorm baslamaya yoksa bende ozlemle bekliyorm bebegimi😔
Ah kuzum ya bunun evet genci ileri yaşı hic belli olmuyor ne bileyim vakti zamanı var heraldeki olmuyor inşallah yüzümüz güler en kısa zamamda🙇‍♀️

Tamam donmus emrio ama onu çözüp transfer ediyorlar.Artı benim fetus var sadece gelişmemiş onu gonderemiyorlarmi ki genetige
Kurtajda alinan herseyi genetige gonderiyolar ama yumurtalar ilk toplanip dollenen embriyolari gonderiyolar genetige eger embriyolar dollenip dondurulduysa transfer asamasnda çozulsede gonderemiyolar.
Yani amac genetige taze embriyo gondermek.
Ben bu sekilde biliyorum ama bilgilerim yanlista olabilir siz iyice arastirin

Merhaba benim de geçen sene 1 düşük bu haftada 9. Haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. Kürtaj oldum alınan bebek genetik incelemeye gitti. Onun sonucunu bekleyeceğiz. Dondurulmuş 2 embriyo kaldı onlarda çözülüp genetik incelemeye gidecek eğer problem varsa hiç transfer yapılmayacak. Cunki bir problem varsa ne olursa olsun o gebelik bir şekilde tamamlanmayan ak. O yüzden dondurulmuşları da genetik yaptıracağız. 🙏

Kurtajda alinan herseyi genetige gonderiyolar ama yumurtalar ilk toplanip dollenen embriyolari gonderiyolar genetige eger embriyolar dollenip dondurulduysa transfer asamasnda çozulsede gonderemiyolar.
Yani amac genetige taze embriyo gondermek.
Ben bu sekilde biliyorum ama bilgilerim yanlista olabilir siz iyice arastirin
Hım biraz karışık bir durum yarını insallah sorunsuz gecireyim sonrasi icin aklim basimdayken konusmaliyim doktorumla

Merhaba benim de geçen sene 1 düşük bu haftada 9. Haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. Kürtaj oldum alınan bebek genetik incelemeye gitti. Onun sonucunu bekleyeceğiz. Dondurulmuş 2 embriyo kaldı onlarda çözülüp genetik incelemeye gidecek eğer problem varsa hiç transfer yapılmayacak. Cunki bir problem varsa ne olursa olsun o gebelik bir şekilde tamamlanmayan ak. O yüzden dondurulmuşları da genetik yaptıracağız. 🙏
Merhaba çok geçmiş olsun dondurulmuslar ngs testine gonderiliyormus transfer oncesi evet ama hem cok maliyetli 300$ dan bahsediliyor hemde emrioya zarar verme riski oldugu soyleniyor.o beni korkuttu açıkçası.umarim sorun çıkmaz ve transferiniz hayırla sonuçlanır yavrunuzu kucağınıza alirsiniz🙇‍♀️

Merhaba çok geçmiş olsun dondurulmuslar ngs testine gonderiliyormus transfer oncesi evet ama hem cok maliyetli 300$ dan bahsediliyor hemde emrioya zarar verme riski oldugu soyleniyor.o beni korkuttu açıkçası.umarim sorun çıkmaz ve transferiniz hayırla sonuçlanır yavrunuzu kucağınıza alirsiniz🙇‍♀️
Evet biraz masraflı ama transfer yapılıp ilaçlar vs üstüne birde kayıp daha yıpratıcı o yüzden ilk önce genetik yaptırıp ona göre yol izlemek istiyoruz. Tanesi 400 $ dedi. Düşününce pahalı ama tekrar kayıp yaşamak daha ağır geliyor bana. Embriyo da bozulma Olmaz dendi bende araştırıyorum. Aslında onları imha edip en baştan başlamayı bile düşünüyoruz önce genetiği giden bebeğimin sonucu gelsin ona göre yol cizecegiz inşallah. Umarım sizde hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu. 🙏🙏🙏

Kanaman falan oldu mu canım yoksa normal kontrolde mi kalbinin atmadığı anlaşıldı

Evet biraz masraflı ama transfer yapılıp ilaçlar vs üstüne birde kayıp daha yıpratıcı o yüzden ilk önce genetik yaptırıp ona göre yol izlemek istiyoruz. Tanesi 400 $ dedi. Düşününce pahalı ama tekrar kayıp yaşamak daha ağır geliyor bana. Embriyo da bozulma Olmaz dendi bende araştırıyorum. Aslında onları imha edip en baştan başlamayı bile düşünüyoruz önce genetiği giden bebeğimin sonucu gelsin ona göre yol cizecegiz inşallah. Umarım sizde hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu. 🙏🙏🙏
Evet tabiki transfer oncesi transfer sonrasi ve heleki olumsuz sonuçlar kayıplar fazlasıyla yıpratıcı her ablamda ama o testlerin emrio ya zarar verdiğini söyleyen çok fazla kişi var buda aklını ve migdesini bulandırıyor insanın.keske risk gibi bir durum olmasaymış ta herkes test sonrası tedavisine yön verse.sonucta emriodan bi parca aliyorlar test icin olumsuz etkilenme sansı var gibime geliyor.bilmiyorum hakkımızda hangisi hayırlısıyla o olsun cümlemizin rabbim yardımcımız olsun🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

Kanaman falan oldu mu canım yoksa normal kontrolde mi kalbinin atmadığı anlaşıldı
Hayir olmadı şuana kadar tertemizim.kontrolde söylendi.ondan 6gun öncede farklı bir doktora gitmiştim rapor alabilmek için (calisiyorum)o doktor karın ultrasyonundan bebegin kalp atışlarının olduğunu söylemişti.ama senin duyabilmen için vajinal ultrasyon olmalı dedi seni şimdi yormayım haftaya gel demisti😔6gun sonra kendi doktorumda randevum vardı kalp atisi icin ama mağlesef duyulmadı.ordan çıkar çıkmaz koşturdum kalp atisi var diyen doktora oda hem karın hem vajinal duyamadı şuan yok dedi kendi doktorum 4gün şans vermişti yani 2gün önce ama sonuç aynı değişmedi kalp atışımız yok ve bebeğimiz gelişmemiş dedi (kürtaj)dedi.yarin sabah bebegimle veda günümüz 😔😔😔

Merhaba kızlar.tecrubeli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.yarın kürtaj olucam kalp atışı duyulmadığı için.. Kürtaj sonrası tüp bebek merkezinde dondurulmus 3emriom daha var doktorum eğer genetik sonucunda ekstra bi tedavi gerektiren durumun olmazsa "1ay" sonra transferini yapabiliriz dedi.yaşım 41 çok fazla zamanda kaybetmek istemiyorum yaşımdan dolayı sizce cokmu erken olur yoksa yeterlimi 1ay daha tecrübeli arkadaşlar var yardımcı olursanız sevinirim🙇‍♀️ mantıklı düşünemiyorum üzüntümden 😔
Merhabalar uzun zamann olmuş ama durumunuzu merak ettim 😔 bende ağustosta transfer oldum tek kese tek bebek göründü daha sonra 2 hafta sonra gel denildi gittiğimizde bölünme olmuş ikiz gebelik fakat kalp atışları yoktu 1 hafta sonra kürtaj oldum . Pataloji ve genetiğe gönderdik normal çıktı şükür . Siz şuan hangi aşamadasınız .

Back
X