- 20 Ocak 2018
- 11
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #2.301
Teşekkür ederim canım benim.evet büyüdük şükür.31 haftalık olduk.sen nasılsın ,bu ay transfer olacaktı senin-güzel haberler verirsin inşallahL leylimley33 maşallah epeyi büyümüş kuzu nasılsın
arka sayfalara baktım kürtaj sonrası üzgün satırlar yazan bazı arkadaşlarda hamiş cetveli gördüm rabbim hayırlısı ile kucaklarında göstersin inşallah
iyiyim şükür canım şubatta adeti bekliyorum hayırlısı ile transfer icin inşallah güzel haberler verebilirimTeşekkür ederim canım benim.evet büyüdük şükür.31 haftalık olduk.sen nasılsın ,bu ay transfer olacaktı senin-güzel haberler verirsin inşallah
İnşallah canım. Allah gönlüne göre versin.iyiyim şükür canım şubatta adeti bekliyorum hayırlısı ile transfer icin inşallah güzel haberler verebilirim
Selam cnm bu süreçte tezimi yazdım o yüzden hiç sesim çıkmadı. Sen nasılsın, ne yapıyorsun?@tugken nerelerdesin canım seni merak ediyorum nasılsın
@Gzm111 sen nasılsın canım
bittimi canım yüksek lisans mı doktora mı yapıyorsunSelam cnm bu süreçte tezimi yazdım o yüzden hiç sesim çıkmadı. Sen nasılsın, ne yapıyorsun?
Yuksek lisansı bitirdim doktoraya başlıyorum inşallah.bittimi canım yüksek lisans mı doktora mı yapıyorsun
hayırlı olsun arkadaşım
bende iyiyim şükür şubat adetini bekliyorum transfer için
Merhaba. Ben hatırladım. Sanırım hamileydiniz en son. Nasılsınız?Mrb arkadaslar kimler beni hatrladi
Evet cok skur bebisim dogdu... iki aylik bile olduk.. kimse umidini yitrmesin arkadslar olmuyor olmuyor derken bir bakmissiniz hamile kalmissiniz bir bakmissiniz kucaginza almssiniz ve tum o yasadgnz olumsuzlklari bir crpida unutuvermissinizMerhaba. Ben hatırladım. Sanırım hamileydiniz en son. Nasılsınız?
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı bizim başımıza :) bu süreçte stres yapmamak lazım sanırım. Stres çok etkiliyor. Akışına bırakmak gerek. Mutlaka bir zamanı var. herşeyin hayırlısı olsun hepimiz içinEvet cok skur bebisim dogdu... iki aylik bile olduk.. kimse umidini yitrmesin arkadslar olmuyor olmuyor derken bir bakmissiniz hamile kalmissiniz bir bakmissiniz kucaginza almssiniz ve tum o yasadgnz olumsuzlklari bir crpida unutuvermissiniz
Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun. Çok zor bir durum. Ben boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Doktorum 2-3 ay yeterli demişti. Baska bir doktor gerek yok dedi. Saglik ocağındaki hemşire 6 ay korunman gerek rahim kendini anca toparliycak dedi. O ara kafam çok karişmisti. Ben tam 3 ay korundum. 3 aydır korunmuyoruz ama henüz hamile değilim. Her doktor farklı söylüyor. Kürtajdan sonra hemen hamile kalanların bir kısmında yine sorun oluyor. Öyle şeyler çok okudum ama tabi olmaya da bilir. Bende hamileyken birden böyle olunca çok boşluğa düştüm. Aklımdan bir an bile çıkmıyordu. Çok iyi anlıyorum seni ama biraz bekle derim ben en azından bir adet dönemi bekle.
3 ay kesinlikle korun zaten kendinde farkedeceksin iliskiden sonra rahim daha kendini toplamadigi icin kan gelecek cogu zaman. Benim kurtajdan sonra bu ay 6. Ayim daha yeni bu durumdan kurtuldum.Bende senin gibi cok istiyorum olsun bebegim ama hep husran oluyor dua etmekten baska bisey gelmiyor eldencanım çok sağol.. evet hemen istiyorum 3 ay çok uzun geliyor... olur mu olmaz mı falan derken sene sonunu bulur tabi Allah'tan hayırlısı. bir adet dönemi bekleyip tekrar doktora giderim diyorum. vücut toplasın kendini ama aklıma geldikçe hamile olmadığım çok içim acıyor..
3 ay kesinlikle korun zaten kendinde farkedeceksin iliskiden sonra rahim daha kendini toplamadigi icin kan gelecek cogu zaman. Benim kurtajdan sonra bu ay 6. Ayim daha yeni bu durumdan kurtuldum.Bende senin gibi cok istiyorum olsun bebegim ama hep husran oluyor dua etmekten baska bisey gelmiyor elden
Cok gecmis olsun. Ben 12.haftada kontrole gittigimde bebegimin 11.haftada kalbinin durdugunu ogrendim. Benim doktorum.bir adet gecirmen yeterli demisti. Kurtaji duzgun bir sekilde yaptilarsa parca vs kalmadiysa iliski esnasinda kan filan gelmez. Tabii ben kanamalarim kesilene kadar beklemistim iliski icin ondan sonra da bir sıkıntı olmadi. Yalniz senin doktor pek bilincli hareket ediyor gibi gelmedi bana cunku progestan dusuk tehlikesi olduğunda veriliyor. Bizimki cok yuksek ihtimalle bebekte kromozom bozuklugundan kaynakli kalp durmasi. Rahimde kanama alani vs olmadiysa dusuk kendiliginden baslamadiysa progestan ne alakaymis ki?kızlar merhaba..
geçen cmrtesi doktora gittiğimde 11 haftalık diye gittik ve 8+5 de bebeğimin kalbi durmuş dedi doktor. tetkikler falan.. pazartesi kürtaj oldum. kötü günlerdi.. bugün tekrar gittim kontrole. ağrılarım için doktorum normal rahim küçülüyor dedi. sıkıntı olmasında ağrı sorun değil. ama 3 ay korun sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi. çok uzun süre geldi bana. o kadar hazırdım ki anne olmaya oysa. herkes de biliyordu .. çok üzüldüm çok.
sizce de 3 aydan önce denesek çok mu sorun olur? çevremde bir ayda bile hamile kalanlar var oysa ki..
bir de doktorum hamile kalır kalmaz geleceksin ve progestan iğneleri vuracağız dedi
Cok gecmis olsun. Ben 12.haftada kontrole gittigimde bebegimin 11.haftada kalbinin durdugunu ogrendim. Benim doktorum.bir adet gecirmen yeterli demisti. Kurtaji duzgun bir sekilde yaptilarsa parca vs kalmadiysa iliski esnasinda kan filan gelmez. Tabii ben kanamalarim kesilene kadar beklemistim iliski icin ondan sonra da bir sıkıntı olmadi. Yalniz senin doktor pek bilincli hareket ediyor gibi gelmedi bana cunku progestan dusuk tehlikesi olduğunda veriliyor. Bizimki cok yuksek ihtimalle bebekte kromozom bozuklugundan kaynakli kalp durmasi. Rahimde kanama alani vs olmadiysa dusuk kendiliginden baslamadiysa progestan ne alakaymis ki?
Gecmis olsun canim beni 3 ay onceceye döndurdun resmen o anlari tek tek yasadim duygu olarak ama geciyo uc ay inanmicaksin belki ama ole bi geciyoki sen her ani yasarken uzun uzun bi bakmissin geciyo. Bana doktor 4 ay dedi sonra uc ay bekle dedi tabi ben beklermiyim beklemem ama icimdede korku var istersen bekleme diye ikilemde yasarken ikinci regl donemi baska bi doktora gittim tahlil istedim yapti sira olmadigi icin baska doktora gitmistim sonra kendi doktoruma gittim o tahlillerle normal gunumde rahim kontrolude yapti ve artik bekleme dedikızlar merhaba..
geçen cmrtesi doktora gittiğimde 11 haftalık diye gittik ve 8+5 de bebeğimin kalbi durmuş dedi doktor. tetkikler falan.. pazartesi kürtaj oldum. kötü günlerdi.. bugün tekrar gittim kontrole. ağrılarım için doktorum normal rahim küçülüyor dedi. sıkıntı olmasında ağrı sorun değil. ama 3 ay korun sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi. çok uzun süre geldi bana. o kadar hazırdım ki anne olmaya oysa. herkes de biliyordu .. çok üzüldüm çok.
sizce de 3 aydan önce denesek çok mu sorun olur? çevremde bir ayda bile hamile kalanlar var oysa ki..
bir de doktorum hamile kalır kalmaz geleceksin ve progestan iğneleri vuracağız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?