Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Merhabalar ben internetlerden çok baktim doktora gittim birde burada paylaşayım belki yardımcı olan olur ben 24 ekim de kürtaj olmak zorunda kaldım ikiz bebeğim olacaktı biri gelişememiş diğeri nefes alış verişi yoktu 6. Haftadaydım 14 aralık oldu adet göremedim doktora gittim doğum kontrol hapı kullandım 21 tane oluyor bitti 1 hafta için de adet olursun dedi ama bugün 12. Gün tekrar doktora gideceğim yarın sizlerden de bilgi istiyorum ne yapmam gerekir sizce

Canim benim adetim 37. Gun geldi 28gunden sonra gelmeyince ben rezene ada cayi gib seyler ictim sonra yaptigim tehlikeli bisey biliyorum ama aspirinde icmistim kan sulandirici sonra pihti seklinde geldi hep 37.gun

çok geçmiş olsun arkadaşım benim adet 49 günde bir gelmişti

L leylimley33 maşallah epeyi büyümüş kuzu nasılsın

arka sayfalara baktım kürtaj sonrası üzgün satırlar yazan bazı arkadaşlarda hamiş cetveli gördüm rabbim hayırlısı ile kucaklarında göstersin inşallah

İnşallah en kısa zamanda bizde hamile kalırız. Bende iki aydır korunmuyorum ama olmadı. Stres yapmamaya çalışıyorum. Elbet bir zamanı var. En kısa zamanda burada güzel haberler verelim inşallah birbirimize.

Benim 85 gün oldu hala olmadım bugün doktorum dilaltı hapı verdi yarın onu kullanacağım 3 tane bakalım sonrasında olursun dedi

Benim 85 gün oldu hala olmadım bugün doktorum dilaltı hapı verdi yarın onu kullanacağım 3 tane bakalım sonrasında olursun dedi
çok uzun olmuş canım yaa duyduğum en son uzun süre
dil hapı ile adeti de ilk kez duydum inşallah gelir arkadaşım hayırlısı ile

.
Dil altı hapı neden canım anlayamadım ilişkisini valla..Geçmiş olsun benim de 6o gün oldu ama hala adet olmadım..

Merhaba arkadaşlar bende bebeğimi 15gün önce kaybettim 21haftalıktı malesef aniden suyum geldi 15gündür yemiyorum içmiyorum konuşmuyorum sürekli uyumak istiyorum nedense herkes akıl veriyo geçer diyo günler geçiyo ama hem acım hem bebeğime olan özlemim azalmak yerine artıyo

Gecmis olsun cnm cok zor bir surec bu. Bebekte herhangi bir problem tespit edilmis miydi? Ben 11 haftalikken kaybettim cok alışmistim bebek fikrine. 3 ay gecti hala acisi taze...

Gecmis olsun cnm cok zor bir surec bu. Bebekte herhangi bir problem tespit edilmis miydi? Ben 11 haftalikken kaybettim cok alışmistim bebek fikrine. 3 ay gecti hala acisi taze...

Malesef canım bebekte hiçbir sorun yoktu bende rahim ağzı yetmezliği vardı serklaj oldum sürekli yatıyodum aniden bi gece suyum geldi minik kızımı kaybetti tam yolu yarıladık derken onsuz kaldım tabi şimdi daha fazla korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan

C ceylin1912 @Katrina_ geçmiş olsun kızlar . Acı elbette unutulmuyor. Başkalarına kolay geliyor geçmiş olsn dedikten sonra o an üzülüp sonra unutuyor onlar . Ama biz unutmuyoruz . Bende 13+5 de kaybettim bebeğimi . 'Olsun daha gencsin bir daha olur' denilince sinirlerim tepeme çıkıyor . Elbette her şeyde bir hayır vardır . Ama insan üzülüyor işte. Ki genç de sayilmam . Genç olunca üzülmemek gerekiyor mus gibi sanki ... üstelik normal bir gebelik bile gecirmemisken... (tüp bebek)

Gecmis olsun arkadasim Allah daha yasatmasin. Bunda da bi hayir vardir benimde 17 haftaya yakindi bebegim genc sayilcak bi yasdayim ama insanin ici aciyo hamile haberlerine artik saglila kucagina almak nasip etsin diyebilyorum sadece biz birbirimizi anlariz gerisi bos. En iyisi kimseye anlatmamak icinde yasamak

Hepinize geçmiş olsun çok zor çok ağır bi acı iki gün önce kontrolüm vardı doktorun söylediği enfeksiyon yoktu bebeğin gelişimi iyiydi serklajda bi sorun yoktu kasılmalarını engelleyemedik suyun geldi bende rahim ağzı yetmezliği vardı ve 14.haftada serklaj olmuştum tekrar hamile kalsam tekrar dikiş atılcak ve artık erken doğum riskim daha fazla ve nasıl cesaret ederim hiç bilmiyorum herşey allahtan ama üzülmemek elde değil allah hepimize yardım etsin

C ceylin1912 rahim ağzı yetmezliği olduğu nasıl anlaşıldı ?

Geçen sene leep işlemi olmuştum yani rahim ağzımın bi kısmı alındı smear testinde bazı lezyonlara rastlandığı için başta hamile kalamam diye çok korkuyodum hamile kaldığımda da rahim ağzıma dikiş atılcağını biliyodum şükür hamile kalmamda bi sorun olmadı 14.haftamda da dikiş atıldı rahim ağzıma ama malesef 21.hafta suyum geldi ve bebeğimi kaybettim başta serklajdan korkuyodum onda bi sorun çıkmadı ama kasılmalarım geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…