Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Yanlis hatirlamiyosam bitane cocugun var o da tup bebekmi ?
yok canım o dogal süreçte oldu ben 6 yıldır ikinci bebeğimi istiyorum bir kez gebe kalabildim bu süreçte geçtiğimiz şubatta onuda kaybettim. oğlum 10 yaşına girdi bu arada
yaş geçiyor bir altı yıl daha beklemek istemedik onun için tüp bebek sürecine girdik yaşım 40 oldu onun için

Oy maşşallah :)

Yapma arkadasim 40 olunca ne oluyo unluleri gormuyomusun hangisi 30larda doğum yaptı. Sen yuregini ferah tut hersey olcagina varir yeterki Allahtan iste o kabul eder annelerin duasini. Bazen bu sayfayi gordukce inan senin icin dua ediyorum cunku goruyorum ne kadar istedigini laf olsun diye demiyorum ben inaniyorum yakin zamanda guzl haber alcaksin

Kızlar lütfen yardım edin bana bilenler vardır daha öncesınden bir düşük bir de kürtajım var. 6 ay geçti kürtaj olalı ilk kez ay denedik. Bugün adetimn 34. Günü az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Çok korkuyorum ben ya. Esime bile nasıl diyeceğim bilmiyorum. Neden silik çıktı ya koyu çıkmadı bir sıkıntı mı var ki

Geç döllenme bile olsa şimdiye kadar koyu çıkardı kimyasal falan yaşayan var mı çok kötüyüm şu an ben. Yaşadıklarmdan sonra sevinemiyorum:-(

Geç döllenme bile olsa şimdiye kadar koyu çıkardı kimyasal falan yaşayan var mı çok kötüyüm şu an ben. Yaşadıklarmdan sonra sevinemiyorum:-(
canım idrar testinde kesin olarak bişey anlaşılmaz bence sen yarın hastaneye git bi kan tahlili yaptır bakalım ne çıkıcak şimdiden eşine bişey deme bence ilk olarak kan tahlili yaptır kesin olarak sonuç verir o canınıda sıkma herşeyin hayırlısı

kimyasal veya dış gebelik zaten idrar testinde çıkamaz korkma. Silik çıktıysa büyük ihtimal hamilesin yarın iyi haberlerini bekliyruz

Ya çok ilginç özelde sigorta karşılıyor ama devlette karşılamıyor.. neyse sağlık olsunda. Çünkü o iğne çok önemli. Bundan sonrası içinde hayırlısı olsun hepimiz için

Ya çok ilginç özelde sigorta karşılıyor ama devlette karşılamıyor.. neyse sağlık olsunda. Çünkü o iğne çok önemli. Bundan sonrası içinde hayırlısı olsun hepimiz için
Amin insallah peki o iğneyi olmasaydik ne olurdu

Amin insallah peki o iğneyi olmasaydik ne olurdu
Kan uyuşmazlığı anne kan grubu negatif, bebek kan grubu pozitif olunca annenin vücudunda bebeğin kanını farklı algılamaya yönelik savunma hücreleri gelişmesi nedeniyle sorun olur. Tabi bebek doğmadan kan grubunu bilemeyiz. O yüzden önlem amaçlı atılıyor bu iğne. Anne kanı negatif bebek kanı pozitif ise doğumdan sonra yine atılacak bu iğne.

Anladim benim B negatif kan grubum ama fiyatı çok pahalı uzuldum açıkçası :)

Kizlar kurtaj olali 13 gun oldu iki gundur kanamam var bugunde tuvalette pihti geldi buyuk bi pihtiydi sizde de boyle bisey oldu mu . ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…