Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

kizlar selam hepimiz guzel haberler aliriz tez zamanda insallah. benim 19 ocakta 10 haftalik hamileligim bebegimin kalbinin durmasi sonucu kurtajla sonuclandi malesef, yasadigim acilari anlatamam allah kimseye yasatmasin. kurtaj islemim sorunsuz gerceklesti ve sonrasinda herhangi bir problem yasamadim.15 subatta kurtaj sonrasi ilk adetimi oldum ve ben daha fazla beklemeden tekrar hamile kalmak istiyorum,sizce bu ay baslamalimiyim calismalara yoksa cok mu erken? aranizda boyle seyler yasayan varmi?

Doktor korunmaniz gereken sure hakkinda bilgi vermedi mi? Bir sure beklemenizi oneririm

Doktor korunmaniz gereken sure hakkinda bilgi vermedi mi? Bir sure beklemenizi oneririm
ben yurtdisinda yasiyorum burda isleyen sistem biraz farkli malesef, korunup korunmamayi hastanin kendisine birakiyorlar sormama ragmen bu sizin karariniz dedi. ama kurtaj sonrasi rahimde veya adet periodumda herhangi bir aksilik veya problem cikmadi oyuzden karar veremiyorum hem cok istiyorum biran once bebegime kavusmak hemde cook korkuyorum tekrar ayni seyleri yasarim diye.

Tekrar ayni seyleri yasama kayginizi cok iyi anliyorum ikinci gebeligimde kanamalar filan yasayinca keske rahimi biraz daha dinlendirseydim diye bile dusundum. Doktorlar henellikle iki yada uc adet donemi korunmayi yeterli buluyorlar. Sizde 2-3 adet donemi sonrasinda psikolojik durumunuza gore karar verebilirsiniz benek isteyip istemedoginize tekrar. İnsallah ikincide sorunsuz kavusursunuz yavrunuza dua edicem size

allah raz
allah razi olsun gercekten allah kimseye yasatmasin. bende size dua edicem 6 haftaliksiniz galiba suanda allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

Kizlar bugün tam 14 gun olmus kürtaj olalı.dr bize iliski konusunda net bisey demedi.sadece 2 ay korunun dedi.hatta esim dün birlikte olmak istedi ama ben bir hafta daha bekleyelim dedim.yani en az 20 gün bekleyelim diyorum.birde dün pembemsi cok az bir leke gelmiş.kurtsj sonrası 3 gün regl gibi kanamam oldu.baskada leke gelmemisti.sanırım artik leke gelmez diye düşünüyordum ama dun geldi.bu ne zamana kadar surer ki.birde regl ne zaman olurum merak ediyorum.

Canim bana doktor 2 3 hafta iliskiye girmeyin 2 adet donemide korunun demisti 1 ay sanra adet olursun 40 gune kadar adet olmazsan gel dedi benimde 28 inci gunum henuz adet olmadim

Ikinci hamileligimdi bir kizim var en cok kizim kardes istedigi icin oldu ama 9 subatta 12 haftalik bebegimi dusurdum sonrasinda kurtaj oldum gecen cuma doktora gittim 3 ay hamilelik yok dedi 1 hafta sonra iliski dedi bakalim bizde bu sureci insallaj sorunsuz sikintisiz geciririz bu cuma 1 hafta dolucak iliski icin zaten hamileligimin basindan beri yasakti insan korkmuyor degil

Canim bana doktor 2 3 hafta iliskiye girmeyin 2 adet donemide korunun demisti 1 ay sanra adet olursun 40 gune kadar adet olmazsan gel dedi benimde 28 inci gunum henuz adet olmadim
Canım cevabın icin teşekkür ederim.bende dediginiz gibi 21 gün filan beklemeyi düşünüyorum iliski icin. Bizde 2 ay korunucaz.insallah sağlıklı bir hamilelik nasip olur.

Canım cok geçmiş olsun sanada.rabbim bir daha yasatmasin.benim de bir oğlum var 8 yaşında.kardes istiyorduk nasip kısmet degilmis demek ki hayırlısı buymus .insallah tekrar sağlıklı bir hamilelik nasip olur hepimize.sizin kürtaj olalı tam bir hafta mı oluyor bu cumaya.ayrıca ara ara leke geliyor mu sizinde.benim tam 14 gün oldu bugün.ben 21 gün olsun öyle ilişkiyi düşünüyorum ama dün cok az lekem vardı camasirimda.birde zaten eşim prezarvatifle koruncak.böyle ara ara lekeler gelmeye devam ederken iliski olur mu ki 21 gun gecse bile?

Evet tam kesilmedi lekeler canim kahverengi geliyor onlar gecmeden olmaz ki benim de o konuda kafam karisik zaten ben korunmicam doktora da bunu dedim hazir vucudum bu kadar elverisliyken tekrar korunmak istemiyorum suan bu psikolojiyi saglikli sekilde atlatmak istiyorum zor bir surecmis cidden

Ya kızlar bişey dicem. Hamilelikte beraber olmadık zaten üstüne haftalarca beklemek spermler icin de iyi değil bence cok ertelemeyin ilişki işlerini derim. Nacizhane :)
Adamlara da günah :))))

Ya kızlar bişey dicem. Hamilelikte beraber olmadık zaten üstüne haftalarca beklemek spermler icin de iyi değil bence cok ertelemeyin ilişki işlerini derim. Nacizhane :)
Adamlara da günah :))))
Valla benim dr iliski konusunda net bisey demedi.2 ay korunmamizi istedi.gecen gun bende cok az bir leke geldi.aslında dusunuyordum ama lekeyi görünce bir hafta daha bekleyelim dedim.bugün 15 gün olmuş benim kürtaj olali.suan lekem yok ama camasirimda sarimsi lekeler goruyorum .ayaklarımı sıcak tutmaya calisiyorum.dedigin gibi erkekler icin gercekten zor ama cok şükür esim anlayışlı.o da sana vermek istemem diyor yazık.2 ay sonra bebek çalışmalarına yeniden baslamak istiyorum.insallah bu kez sağlıklı hamilelik nasip olur kizlar.

Sana zarar vermek istemem olucaktı.afedersiniz

Haklısın tabii Allah anlayışlı kocalardan razı olsun yoksa ekstra zor olurdu bu süreç. Ben tıbbi olarak dedim zaten sonucta sperm kalitesi de cok önemli :))
Bana korunmana gerek yok dediği icin ben korunmayı düşünmüyorum. İlişki için de pazartesi kontrolüm var onu bekliyorum. :))

Ilk adetten sonra mi korunmayin dedi.kimisi bir adet bile gormeden hamile kaliyor da ne kadar saglikli bilemem

bende geçen sene ağustos da kürtaj oldum, kalbi durmuştu 9 haftalık iken, 40 gün bekledim, lohusa gibi olunuyormuş, gerçekten de 35. günü bitti lekelenmeler v.s., ondan sonra ilişki oldu, ilk başta çekinmiştim bende, benim doktorumda 1 ay sonra hamile kalırsın demişti ama testler yaptırdık kan pıhtılaşması çıktı, geçen ay olmadı, bakalım bu ayda yok gibi sanki, önümüzdeki aylara kaldı hamilelik

kizlar bende ilk adetimi gordum kurtajdan sonra sanirim bir adet daha bekliycem calismalara baslamak icin cunku hala korkularim var ayni seyleri yasarim diye.birde iki gun once adeetim aslinda bitti ama bugun cok az kahverengi lekelenmem olmus camasirimda sizde oldu mu boyle seyler?

C
Canım ben kürtaj olalı bugün 15 gün oldu.ne zaman adet olurum bilmiyorum bekliyorum.benim kurtajdan sonra 3 gun regl gibi kanamam oldu.bitti.ped koyuyorum sürekli ama tertemizdi bayagi zamandır.3 gun once filan wc gittigimde pembemsi leke vardı.simdi yine ped var ama temiz.yani cok kanamam olmadı benim.ama iliskide olmadı.20 gün dolsun iliski icin diyorum.insallah kısa zamanda duzene girer her sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…