- 2 Mart 2012
- 53
- 37
- 88
- Konu Sahibi leylimley33
-
benimde ayni senin gibi oldu canim baslarda 3 gun surdu regl gibi kanamam sonrasinda birkac gun cok az lekelenmeler oldu sonra bitti.tam 28.gun regl oldum 4-5 gun surdu tam bitti diyodum iki gun once bugun yine lekelenme oldu panik oldum.zaten yasadiklarimizdan sonra herseyden korkar olduk.C
Canım ben kürtaj olalı bugün 15 gün oldu.ne zaman adet olurum bilmiyorum bekliyorum.benim kurtajdan sonra 3 gun regl gibi kanamam oldu.bitti.ped koyuyorum sürekli ama tertemizdi bayagi zamandır.3 gun once filan wc gittigimde pembemsi leke vardı.simdi yine ped var ama temiz.yani cok kanamam olmadı benim.ama iliskide olmadı.20 gün dolsun iliski icin diyorum.insallah kısa zamanda duzene girer her sey
Allah bir daha yasatmasin Canım.kurtaj sonrası regl de duzensizlikler olabilirmiş.en az 2 yada 3 adet dönemi gecirmeli ki duzene girip girmediğini anlayalım.insallah rabbim hepimizin bu acısını unutturur hayırlı sağlıklı hamilelikler nadip eder insallah.benimde ayni senin gibi oldu canim baslarda 3 gun surdu regl gibi kanamam sonrasinda birkac gun cok az lekelenmeler oldu sonra bitti.tam 28.gun regl oldum 4-5 gun surdu tam bitti diyodum iki gun once bugun yine lekelenme oldu panik oldum.zaten yasadiklarimizdan sonra herseyden korkar olduk.
Mrb kızlar ben de 3 hf önce kürtaj oldum 20 gün ilişki yasaktı zaten lekelenmeler de yaklaşık 18 gün surdu ve bitti bu arada tam 18. günde yumurtladım ve ilişki oldu hemen olsun istiyorum ne derece doğru bilmiyorum dr korun da demedi folik asite başla gebelik dusunuyorsan dedi velhasıl çalışmalara başladım 18 .20. 22. ilişki oldu olurmu olmazmi bilmem ama istiyorumAllah bir daha yasatmasin Canım.kurtaj sonrası regl de duzensizlikler olabilirmiş.en az 2 yada 3 adet dönemi gecirmeli ki duzene girip girmediğini anlayalım.insallah rabbim hepimizin bu acısını unutturur hayırlı sağlıklı hamilelikler nadip eder insallah.
Canım hakkında hayırlısı olsun.insallah bu kez sağlıklı bir hamileliğin olur Canım.bizde 2 ay korunmayı düşünüyoruz dr öyle dedi bizde uyalim dedik.bende cok istiyorum ama rahim toparlasin istiyorum.bende folikadite başladım.dr 2 ay kullan dedi folikasit.bugün 16.gun benimde.ilk 3 regl gibi oldum ben.baskada lekem filan olmadı.7 8 gun gecti camadirimda pembemsi lekem oldu.oyle her gun lekem gelmedi yani.simdi yine lekem yok ama tetikteyim nedense ped kullanıyorum.hatta bugün banyo yapıp abdest alsam namazazima baslasam diyorum ama yine olurmu ki diyorum.arafta kaldim anlican.esimlede birlikte olmadık henüz.Mrb kızlar ben de 3 hf önce kürtaj oldum 20 gün ilişki yasaktı zaten lekelenmeler de yaklaşık 18 gün surdu ve bitti bu arada tam 18. günde yumurtladım ve ilişki oldu hemen olsun istiyorum ne derece doğru bilmiyorum dr korun da demedi folik asite başla gebelik dusunuyorsan dedi velhasıl çalışmalara başladım 18 .20. 22. ilişki oldu olurmu olmazmi bilmem ama istiyorum
Canım hakkında hayırlısı olsun.insallah bu kez sağlıklı bir hamileliğin olur Canım.bizde 2 ay korunmayı düşünüyoruz dr öyle dedi bizde uyalim dedik.bende cok istiyorum ama rahim toparlasin istiyorum.bende folikadite başladım.dr 2 ay kullan dedi folikasit.bugün 16.gun benimde.ilk 3 regl gibi oldum ben.baskada lekem filan olmadı.7 8 gun gecti camadirimda pembemsi lekem oldu.oyle her gun lekem gelmedi yani.simdi yine lekem yok ama tetikteyim nedense ped kullanıyorum.hatta bugün banyo yapıp abdest alsam namazazima baslasam diyorum ama yine olurmu ki diyorum.arafta kaldim anlican.esimlede birlikte olmadık henüz.[/
Bende merakla bekliyorum reglimi olsun da biran önce duzene girsin diyorum hersey.ben 9 subatta kuraj oldum .sanirim kurtajin ilkgunu regl ilk günü oluyormus.insallah reglin duzene girer tekrar yeniden hamile kalır ve sağlıklı bir bebeğin olur canım.dr korunma verdi mi size de canımBende bugun kurtaj sonrasi ilk reglimi oldum kizlar 33 gunun uzerine oldum bakalim insallah en kisa zamanda bebislerimiz olur sag salim
Insallah hepimizin canim evet verdi 2 adet bekle dedi bende oyle yapicam insallah hemen olur sonrasinda benim bebegimin 9+4de kalbi durmustu sizinBende merakla bekliyorum reglimi olsun da biran önce duzene girsin diyorum hersey.ben 9 subatta kuraj oldum .sanirim kurtajin ilkgunu regl ilk günü oluyormus.insallah reglin duzene girer tekrar yeniden hamile kalır ve sağlıklı bir bebeğin olur canım.dr korunma verdi mi size de canım
Canım ben keseyi görmüştüm.15 gun sonra gel demisti dr.bu süre dolmadan regl gibi kanama oldu bende.dr gittik acile.kalbi atiyor dedi cok sevindim ama kisa sürdü.tekrar duyamadim sesi dedi.ultrasona girdim.orda da kalbi atmıyor dediler.o yuzden kürtaj olnak zorunda kaldim.bende 15 nisan dan sonra korunmayı bırakırım.biraz daha sabretmemiz gerekecek .zaman sanki hic gecmiyor gibi geliyor bana size de oyle miInsallah hepimizin canim evet verdi 2 adet bekle dedi bende oyle yapicam insallah hemen olur sonrasinda benim bebegimin 9+4de kalbi durmustu sizin
Aynen canim bana da oyle geliyorCanım ben keseyi görmüştüm.15 gun sonra gel demisti dr.bu süre dolmadan regl gibi kanama oldu bende.dr gittik acile.kalbi atiyor dedi cok sevindim ama kisa sürdü.tekrar duyamadim sesi dedi.ultrasona girdim.orda da kalbi atmıyor dediler.o yuzden kürtaj olnak zorunda kaldim.bende 15 nisan dan sonra korunmayı bırakırım.biraz daha sabretmemiz gerekecek .zaman sanki hic gecmiyor gibi geliyor bana size de oyle mi
Mrb kızlar kürtaj olalı 4 hafta oldu daha adet olmadım sol kasıkta ara ara batma oluyor biliyorsunuz korunmadim hemen olsun isyiyorum adetle ilgili bir belittim yok birde bas ağrısı var geçmeyen içimdeki ses bazen tekrar hamilesin diyor bazende hayır değilsin diyor ikinci ses beni uzuyor siz neler yapiyorsunuz
Min canım iyi dileklerin için sağol daha hic adet olmadigim için bilmiyorum yeni tarihi umarım olmam haftaya olmazsam yaparım testHadi bakalım insaallah bosa degildir umutlarin ama henuz hic adet gormedin sanirim kurtajdan sonra.hakkinda hayirlisi olsun insaallah Rabbim kimseye tekrar yasatmasin o kotu sonu. saglikla tutunacaksa hamilesindir umarim.ne zaman ogrenceksin sonucu merak ettim
Selam canım.hakkında hayırlısı ne ise o olsun.insallah bu kez sağlıklı bir hamileliğin olur ve bebeğini kucagina alırsın.ben 2 ay korunmayı düşünüyorum.bugün 21.gün.henüz adet olmadım bende.kürtaj ilk gunu reglin 1.gunu olarak dusunursek benim 5 mart veya 7 mart gibi regl olmam gerek.ama duzensizlikler olabilirmis.ben iliskiden korkuyordum aci olur diye ama cok şükür bir dorun olmadı.Mrb kızlar kürtaj olalı 4 hafta oldu daha adet olmadım sol kasıkta ara ara batma oluyor biliyorsunuz korunmadim hemen olsun isyiyorum adetle ilgili bir belittim yok birde bas ağrısı var geçmeyen içimdeki ses bazen tekrar hamilesin diyor bazende hayır değilsin diyor ikinci ses beni uzuyor siz neler yapiyorsunuz
A
Min canım iyi dileklerin için sağol daha hic adet olmadigim için bilmiyorum yeni tarihi umarım olmam haftaya olmazsam yaparım test
Guzel haberlerle gelben de ilk adetten sonra beklemem belki bakalim bi sorun cikmazsa tabi.daha kurtajdan sonra kontrole gitmedim sen gitmis miydin.13.gun bugun benim kurtaj olali[/İnşallah Canım hep birlikte sağlıklı hamilelikler yaşarız evt gittim 10. Gün bir sıkıntı yok tertemiz rahim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?