Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Amin canım bende aynı sen gibiyim aynı dönemde hamile kaldığım komşum geldi bugün 13haftalık olmuş bile kürtaj olmasaydım bende aynı olacaktım diyorum ve çok üzülüyorum bu gün adet olacakmış gibi ağrımda olunca daha da üzüldüm hayırlısı böyleymiş taktir mevlamln

Canım siz korunmuyorsunuz degil mi?insallah en kisa zamanda senden guzel haberler alırız.biz 2 ay korunucaz.ondan sonrası nasip kismet artik.mayis gibi başlayalım diyorum ama bu işler plan programla olmuyor malesef

benimde ilk bebeym kalbi durdugu icin kurtaj oldum iki ay sora hamile kaldm bi sorn veya agri olmadi zaten lohusalikda iliskiye girmemen lazm sonrasnda eskisi gibi oluyor

Kızlar bende 3 ay once kurtaj oldum.iki bucuk aylik ken kalbi durmustu ; tekrar hamile kalmak istiyorum. hastaneye gittim hamile kalmak istiyorum dedim ve doktorum adetin ikinci gunu gel dedi niye acaba bilen varmi ilac fln mı vericek??

Kızlar yapmayın kendinize bunu ya.. Benim de cok sevdiğim bi arkadasımla aynı zamanda hamile kalmıştık o çok şükür devam ediyor ama bana pek dokunmuyor. Şunu aklınızdan çıkarmayın eğer bu şekilde olmasaydı çok yüksek ihtimalle sağlıksız cocuklarımız olacaktı bir ömür hem bize hem o cocuğa dert.. Şükredin ki vücutlarımız kendi kendine sonlandırdı bu bebeklerin gelişimini.. Kaldı ki zaten çok küçüklerdi daha meslea benimki 12mm ymiş..
Nolur yapmayın üzmeyin kendinizi, önünüze geleceğinize bakın! Böyle harap ederseniz kendinizi hem evliliğinize hem eşinize zarar.. Herşey çok güzel olacak emin olun buna!

Evet canim hormon testi istedi kan verdim .hormonlarima bakarak mi ilac vericek ?
Walla ilaç verir mi bilemem o kadarını ama testlerin coğu reglinin 2-3. Günü oluyor bildiğim kadarıyla. Yumurtlamana vs bakmak icin de reglinin bitmesini takip eden 3. Gün gidiliyor.
Bi sorum yoksa niye ilaç versin ki?

Ben hemen hamile kalmak istiyorum oyuzden ilac vermesini istiyorum.hersey Rabbim den ... ama ilac vesile olur sadece benim icin

Neymiş onlar acaba ilk defa duyuyorum yanlışın olmasın? Bir sorun yoksa ilaç falan vermez doktorlar? Öyle her hamile kalmak istiyorum ben diyene ilaç verilmez.
Yumurta liklari uyaran ilacalar var klomen gibi yani yumurtalik takibi yaparak hamile kalmayi kolaylastirmak amac

Tatlım sen hamile kalmayı denemeden birkaç ay, ilaç veren doktor da iyi bir doktor değildir. Lütfen önce oluruna bırakmadan herhangi bir ilaç kullanma derim ben ama sen bilirsin.. Ha bir sorun varsa sende veya eşinde o ayrı bir konu..

Çok haklısın canım.zaten dr sağlıklı olsaydı kafasina vursun da düşmezdi dedi.demek ki sağlıklı değilmiş ve bu şekilde sonlandi.rabbim her şeyin hayirlisini versin.insallah ilerleyen zamanlarda burda yeniden hamileliklerimizi konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…