- 19 Ocak 2011
- 694
- 262
- 103
- Konu Sahibi leylimley33
-
Amin canım bende aynı sen gibiyim aynı dönemde hamile kaldığım komşum geldi bugün 13haftalık olmuş bile kürtaj olmasaydım bende aynı olacaktım diyorum ve çok üzülüyorum bu gün adet olacakmış gibi ağrımda olunca daha da üzüldüm hayırlısı böyleymiş taktir mevlamlnKızlar nasılsınız?kürtaj sonrası kendimi boslukta hissediyorum.ne hayaller kurmustum.bu yasananlar olmasaydı eylülde bebegim olucaktı.ama vardır bunda da bir hayir diyorum.sağlıklı olsaydı bunları yasamazdim diyorum.oğlum 8.yadinda ikinci sinifa gidiyor.ona da söylemiştim cok sevinmisti her gece yatarken karnımi opuyordu.kardesim iyi geceler diyordu.nasip degilmis.insallah bu acıları unutturacak sağlıklı hamileliklerimiz olur insallah.komsum benim icin dua eder hep insallah abla ikizlerin olur bu unuturur der.Allahım vereceksen sağlıklı ve hayırlı evlatlar ver Amin
Canım siz korunmuyorsunuz degil mi?insallah en kisa zamanda senden guzel haberler alırız.biz 2 ay korunucaz.ondan sonrası nasip kismet artik.mayis gibi başlayalım diyorum ama bu işler plan programla olmuyor malesefAmin canım bende aynı sen gibiyim aynı dönemde hamile kaldığım komşum geldi bugün 13haftalık olmuş bile kürtaj olmasaydım bende aynı olacaktım diyorum ve çok üzülüyorum bu gün adet olacakmış gibi ağrımda olunca daha da üzüldüm hayırlısı böyleymiş taktir mevlamln
benimde ilk bebeym kalbi durdugu icin kurtaj oldum iki ay sora hamile kaldm bi sorn veya agri olmadi zaten lohusalikda iliskiye girmemen lazm sonrasnda eskisi gibi oluyorKizlar merhaba.ben ayın 9 unda bebegimin kalbinin atmaması nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım.bu hafta daha iyiyim cok şükür.dun dr kontrolum vardı.parca filan kalmamış cok şükür.ama rahim yapın farklı dedi.perde varmış.8 yaşında bir oglum var.ozaman dr hicbir sey dememisti.bu drum hamilelikte fark edilmeyebilir dedi.daha cok hamilelik öncesi ve bu tarz işlemler esnasında görülür fark edilir dedi.ama sorun degil sıkıntı yok dedi.sadece bilgin olsun dedi.2 ay korunmamizi istedi.folikasit iç dedi.simdi ben bu cinsellik konusunda çekiniyorum.acaba sıkıntı ne bilim acı duyulur mu ki kürtaj sonrası.gebe kalali bayagidir esimle birlikte olmadık.birde regl nezaman olurum dedim.dr 15 gun sonra filan olursun duzensizlik olabilir defi.adetinin 4.5.gunleri yogun kanaman olursa mutlaka gel dedi.insallah bu süreci insallah kolayca atlatır ve sağlıklı hamilelelikler yaşarız.
Hiç beklemene gerek yok dedi :) ben de beklememeye karar verdim :)Ilk adetten sonra mi korunmayin dedi.kimisi bir adet bile gormeden hamile kaliyor da ne kadar saglikli bilemem
Hormonlarına bakacaktırKızlar bende 3 ay once kurtaj oldum.iki bucuk aylik ken kalbi durmustu ; tekrar hamile kalmak istiyorum. hastaneye gittim hamile kalmak istiyorum dedim ve doktorum adetin ikinci gunu gel dedi niye acaba bilen varmi ilac fln mı vericek??
Evet canim hormon testi istedi kan verdim .hormonlarima bakarak mi ilac vericek ?Hormonlarına bakacaktır
Walla ilaç verir mi bilemem o kadarını ama testlerin coğu reglinin 2-3. Günü oluyor bildiğim kadarıyla. Yumurtlamana vs bakmak icin de reglinin bitmesini takip eden 3. Gün gidiliyor.Evet canim hormon testi istedi kan verdim .hormonlarima bakarak mi ilac vericek ?
Hiç beklemene gerek yok dedi :) ben de beklememeye karar verdim :)
Anlamadım ki hamile kalmak icin ilaç mı varmış?Ben hemen hamile kalmak istiyorum oyuzden ilac vermesini istiyorum.hersey Rabbim den ... ama ilac vesile olur sadece benim icin
Hahahahah :))) sende nedir durumlar?Ooo hadi bakalimm
Hahahahah :))) sende nedir durumlar?
BirdeWalla ilaç verir mi bilemem o kadarını ama testlerin coğu reglinin 2-3. Günü oluyor bildiğim kadarıyla. Yumurtlamana vs bakmak icin de reglinin bitmesini takip eden 3. Gün gidiliyor.
Bi sorum yoksa niye ilaç versin ki?
:) hamile kalmaya yardimci ilaclar varAnlamadım ki hamile kalmak icin ilaç mı varmış?
Neymiş onlar acaba ilk defa duyuyorum yanlışın olmasın? Bir sorun yoksa ilaç falan vermez doktorlar? Öyle her hamile kalmak istiyorum ben diyene ilaç verilmez.Bua
Birde
:) hamile kalmaya yardimci ilaclar var
Biz senle aynı gün mü kürtaj olmuştuk ya? Ben 18 şubatta olmuştum, sen?Pek dikkat etmedik.bakalim daha cok var ilk adete
Yumurta liklari uyaran ilacalar var klomen gibi yani yumurtalik takibi yaparak hamile kalmayi kolaylastirmak amacNeymiş onlar acaba ilk defa duyuyorum yanlışın olmasın? Bir sorun yoksa ilaç falan vermez doktorlar? Öyle her hamile kalmak istiyorum ben diyene ilaç verilmez.
Çok haklısın canım.zaten dr sağlıklı olsaydı kafasina vursun da düşmezdi dedi.demek ki sağlıklı değilmiş ve bu şekilde sonlandi.rabbim her şeyin hayirlisini versin.insallah ilerleyen zamanlarda burda yeniden hamileliklerimizi konuşuruzKızlar yapmayın kendinize bunu ya.. Benim de cok sevdiğim bi arkadasımla aynı zamanda hamile kalmıştık o çok şükür devam ediyor ama bana pek dokunmuyor. Şunu aklınızdan çıkarmayın eğer bu şekilde olmasaydı çok yüksek ihtimalle sağlıksız cocuklarımız olacaktı bir ömür hem bize hem o cocuğa dert.. Şükredin ki vücutlarımız kendi kendine sonlandırdı bu bebeklerin gelişimini.. Kaldı ki zaten çok küçüklerdi daha meslea benimki 12mm ymiş..
Nolur yapmayın üzmeyin kendinizi, önünüze geleceğinize bakın! Böyle harap ederseniz kendinizi hem evliliğinize hem eşinize zarar.. Herşey çok güzel olacak emin olun buna!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?