Kürtaj sonrası yumurtlama?

Turunc chemist

Cafuné 🙏
Pro Üye
22 Eylül 2022
6.693
20.689
278
Arkadaşlar merhaba. Birçoğunuzun bildiği gibi 12 Aralık'ta kürtaj oldum. Doktor regl öncesi yumurtlamamın olacağını belirtti. Ve ben tabiki korunmasız devam ettim. Değerlerim hemen sıfırlanmaz diyerek düşündüm birazda. 3 hafta oldu nerdeyse. Tahmini olarak regle de 1 hafta falan olması lazım düzeni bozulur mu bilmiyorum. Şöyle ki ben yeniden gebelikten şüphelenmeye başladım. Regl olmadan yeniden mi diye düşünmeye başladım. Çünkü bir öncekinde yaşadıklarımı şuanda yaşamaya başladım. Yeniden kasık ağrısı gaz sorunları yaşamaya başladım kesilmişti geçen haftaya kadar. Reglden önce hamile kalmaktan korkum var birazda psikolojik olarak henüz atlatamadığımı düşünüyorum. Her gebelik birbirinden farklı oluyor diye çokta umursamamaya çalışıyorum. Ancak ne yapacağımı da bilemedim beklemekten başka çarem de yok biliyorum. Sebepsiz üşümelerim gün içinde uykularım başladı. Kürtajdan hemen sonra hamile kalıp sağlıkla devam ettiren var mı

Merhaba kasık ağrılarınız ve gaz yumurtlamadan kaç gün sonra başlıyor

Merhaba kasık ağrılarınız ve gaz yumurtlamadan kaç gün sonra başlıyor
Geçen sefer ki gebeliğimde yumurtlamam bittikten 2 3 gün sonra kasık ağrım başladı gebelikte 7.haftaya kadarda devam etti. Önceki kasık ağrım daha keskindi kendini hissettiriyordu. Bu biraz daha az gaz sorunu da kasık ağrısından hemen sonra başlayıp regl dönemine kadar devam etmişti. Şuanda da yumurtlamamın üstünden ortlama 8 9 gün geçmiş olması gerekiyor emin değilim. 25 26sı falan yumurtladığım dönemdi

İnşallah tekrar sağlıklı bir şekilde gebesinizdir. 1 haftaya cıkar

Umarım çıkar ve sağlıkla ilerler bu kez

Aynı durumları şuan bende yaşıyorum 3 hafta oldu kürtaj olalı ve eşimle ilişkiye girdik şuan bel ağrım mide bulantım ve kasık ağrım var sizin durum ne oldu merak ettim

Aynı durumları şuan bende yaşıyorum 3 hafta oldu kürtaj olalı ve eşimle ilişkiye girdik şuan bel ağrım mide bulantım ve kasık ağrım var sizin durum ne oldu merak ettim
Reglimin 8.günündeyim. vücudumda kan kalmadı aka aka mübarek. Kolumu bıçakla yarmışım gibi kanıyor. İnşallah bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…