Kürtaj sonrası !!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi JES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

JES

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
17.081
96.704
598
31
Merhaba arkadaşlar geçen hafta bebeğimin kalbinin durması ile vakumlu kürtaj oldum. İlk gün hastanede kanamam oldu onun dışında 6 gündür olmadı sadece ara ara çok küçük leke. Sabah kontrole gidiyorum kürtaj sonrası ne yapılır ne edilir doktora ne sorulur bir yardımcı olabilir misiniz ??

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar geçen hafta bebeğimin kalbinin durması ile vakumlu kürtaj oldum. İlk gün hastanede kanamam oldu onun dışında 6 gündür olmadı sadece ara ara çok küçük leke. Sabah kontrole gidiyorum kürtaj sonrası ne yapılır ne edilir doktora ne sorulur bir yardımcı olabilir misiniz ??
Ultrason ile bakacaklar parça kalmış mı diye
İlaçlarını düzenli kullanacaksın iltihap ve agrı için aslında soracak bısey yok 40 gün sonrada adet olman gerekecek olmazsan tekrar görüşmelisin adet söktürücü yazacak 🤷🏻‍♀️

Ultrason ile bakacaklar parça kalmış mı diye
İlaçlarını düzenli kullanacaksın iltihap ve agrı için aslında soracak bısey yok 40 gün sonrada adet olman gerekecek olmazsan tekrar görüşmelisin adet söktürücü yazacak 🤷🏻‍♀️
İlaç kısmını anlamadım ben bana ağrı kesici dışında ilaç vermedi ki ??

Benm doktorum 40 gun ara kanaman olur leke seklinde korkma demisti canm.
Ben kanamam durmustu tekrar niye basladi diye sormustum.

• Muhteşem
Reactions: JES
Canım selam benımde lekelenmem oldu hep regl gibi gelmedi .. kürtaj sonrası özellikle bişey yapmana gerek yok canım . Normal hayatına devam et . Doktorun şimdi içerde bişeyler kalmış mı diye Bakıcak. Allah izin verirse 35 Gün sonra Realin gelir belki doktora onu sorabılırsın tahmini ne zaman gelir . Gebelik düşünüyorsan hemen onu sorabılırsın . Bana 1 refl gör sonra korunmayı bırak demişti

Benimde hep lekelenme oldu canim hala devam ediyor 35.gundeyim.

• Muhteşem
Benimde hep lekelenme oldu canim hala devam ediyor 35.gundeyim.
Aynen yavrum benim de lekelenme oluyor hala doktor normal dedi bir sorun olmazmış sende de normaldir merak etme konuştum

Öncelikle başınız sağolsun, Allah sabır versin....
Arada lekelenme olması normal
Bana ağrı kesici, antibiyotik ve doğum kontrol hapı vermişti.
Hijyene ultra dikkat edeceksiniz.
Ayağınızı belinizi üşütmeyeceksiniz.

• Muhteşem
Canım selam benımde lekelenmem oldu hep regl gibi gelmedi .. kürtaj sonrası özellikle bişey yapmana gerek yok canım . Normal hayatına devam et . Doktorun şimdi içerde bişeyler kalmış mı diye Bakıcak. Allah izin verirse 35 Gün sonra Realin gelir belki doktora onu sorabılırsın tahmini ne zaman gelir . Gebelik düşünüyorsan hemen onu sorabılırsın . Bana 1 refl gör sonra korunmayı bırak demişti
Aynen öyle dedi bana da 1 regl gör sonra bırak demişti. 25-35 güne regl gelir dedi. Bu medical park doktorları ağız birliği yapmış bence :) peki sen ne düşünüyorsun ben 1 regl sonra bırakayım mı korunmayı bekleyeyim mi ? Sen ne yaptın

Öncelikle başınız sağolsun, Allah sabır versin....
Arada lekelenme olması normal
Bana ağrı kesici, antibiyotik ve doğum kontrol hapı vermişti.
Hijyene ultra dikkat edeceksiniz.
Ayağınızı belinizi üşütmeyeceksiniz.
Çok teşekkür ederim varolun 🙏🏻
Evet doktor da normal dedi bugün bana hap filan hiçbirşey vermedi. Hijyen olarak da Temiz tutuyor sık sık iç çamaşırı değiştiriyorum. Ekstra birşey demedi bana bilmiyorum hiç

• Beğen
Reactions: H E
Aynen öyle dedi bana da 1 regl gör sonra bırak demişti. 25-35 güne regl gelir dedi. Bu medical park doktorları ağız birliği yapmış bence :) peki sen ne düşünüyorsun ben 1 regl sonra bırakayım mı korunmayı bekleyeyim mi ? Sen ne yaptın
Ben aynen doktorumun dediğini yaptım canım . 1 refl gördüm sonra ki ay kimyasal gebelik geçirdim . Ondan sonraki ay kızıma hamile kaldım

Çok teşekkür ederim varolun 🙏🏻
Evet doktor da normal dedi bugün bana hap filan hiçbirşey vermedi. Hijyen olarak da Temiz tutuyor sık sık iç çamaşırı değiştiriyorum. Ekstra birşey demedi bana bilmiyorum hiç
Bana sadece ağrı kesici vermişti onun harici bişey vermedi birde hamamagitme ve küvete oturma demişti

• Muhteşem
Banada ilk yazmadılar adet olamadım agrım başladı öyle yazmışlardı gerçi

• Beğen
Antibiyotik vermesi lazımdı işlen gördü iltihap kapmasın rahım diye
Ben de adeti bekleyeyim Allah’ın izniyle bir sorun olmazsa hiç kullanmam gerek yok dediğine göre bir bildiği vardır

Canım bende 3 ay önce bebeğimin kalbinin durması sonucu kaybettim . Şu an neler hissettiğini tüm kalbimle hissediyorum. Rabbim bir daha yaşatmasin 🙏 bana ağrı kesici, antibiyotik, birde rahim kasilmasini saglayan bir hap verdi onu sadece 3 gun kullandim kullaninca agrim ve kanamam oluyordu rahim icini temizliyormus. Kolayca atlat Allahın izniyle bu dönemi dua edeceğim senin icin 🙏

• Muhteşem
Canım bende 3 ay önce bebeğimin kalbinin durması sonucu kaybettim . Şu an neler hissettiğini tüm kalbimle hissediyorum. Rabbim bir daha yaşatmasin 🙏 bana ağrı kesici, antibiyotik, birde rahim kasilmasini saglayan bir hap verdi onu sadece 3 gun kullandim kullaninca agrim ve kanamam oluyordu rahim icini temizliyormus. Kolayca atlat Allahın izniyle bu dönemi dua edeceğim senin icin 🙏
Sağolasın canım benim duanı eksik etme bende senin için dua ederim 🙏🏻 Allah bir daha Yaşatmasın inşallah 🤲🏻♥️

Back
X