Kürtaj ve beta

Nazbudak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
77
21
3
29
Merhaba kızlar 5 haftalık hamileydim 16 ağustosta düşük yaptım kürtajla alındı sonrasında 2 gün kanama oldu az birsekilde 18 ağustosta kan verdim 255e düşmüştü değer adet olmadım 32. Gün kan verdim değer yüksek çıktı şimdiye sıfırlanması gerekmezmiydi

Eklentiler

• IMG_20250918_073458.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 40
benim düşükten sonra betaya falan bakılmadı ama bence bu değer yüksek tekrar gebemi kaldınız acaba?

Hayır sadece çok çok kahve tonlarında akıntım oldu geçen hafta oda durdu başka birşey gelmiyor
bende 3 ay önce düşük yaptım adette gördüm 2 gün önce koyu kahve akıntım basladı bugün doktora gideceim insallah her sey yolundadur

Sonucunuz ne oldu

Düşük sonrası kürtajdan sonra doktorum beta düşene kadar kan tahlili yaptırmıştı ve sifirlandigindan emin olmuştuk

Ben kürtaj sonrası hiç beta vermedim gebelik testi yaptığımda bir süre çift çizgi gördüm sonra çizgi teke döndü tamamen 1 ay olmuş tekrar gebe kalmış olabilirsiniz

Ben kürtaj sonrası hiç beta vermedim gebelik testi yaptığımda bir süre çift çizgi gördüm sonra çizgi teke döndü tamamen 1 ay olmuş tekrar gebe kalmış olabilirsiniz
Bilmiyorum eğer olmuş olsaydı motor felan kullandım o sarsıntıya yine düşmüş olabilirdi yada benim hormonlarım oynuyor benimle

Benim 35. Günde sıfırlanmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…