benim düşükten sonra betaya falan bakılmadı ama bence bu değer yüksek tekrar gebemi kaldınız acaba?Merhaba kızlar 5 haftalık hamileydim 16 ağustosta düşük yaptım kürtajla alındı sonrasında 2 gün kanama oldu az birsekilde 18 ağustosta kan verdim 255e düşmüştü değer adet olmadım 32. Gün kan verdim değer yüksek çıktı şimdiye sıfırlanması gerekmezmiydi
Hiç bilmiyorum 24 ünde randevum var doktorda bugün tekrar baktiracagim benimde şüphelerim varbenim düşükten sonra betaya falan bakılmadı ama bence bu değer yüksek tekrar gebemi kaldınız acaba?
regl gördünüz mü düşükten sonraHiç bilmiyorum 24 ünde randevum var doktorda bugün tekrar baktiracagim benimde şüphelerim var
Hayır sadece çok çok kahve tonlarında akıntım oldu geçen hafta oda durdu başka birşey gelmiyorregl gördünüz mü düşükten sonra
bende 3 ay önce düşük yaptım adette gördüm 2 gün önce koyu kahve akıntım basladı bugün doktora gideceim insallah her sey yolundadurHayır sadece çok çok kahve tonlarında akıntım oldu geçen hafta oda durdu başka birşey gelmiyor
Sonucunuz ne olduMerhaba kızlar 5 haftalık hamileydim 16 ağustosta düşük yaptım kürtajla alındı sonrasında 2 gün kanama oldu az birsekilde 18 ağustosta kan verdim 255e düşmüştü değer adet olmadım 32. Gün kan verdim değer yüksek çıktı şimdiye sıfırlanması gerekmezmiydi
Yeni bir gebelik vardır belkiHayır sadece çok çok kahve tonlarında akıntım oldu geçen hafta oda durdu başka birşey gelmiyor
Doktor ne dedi acababende 3 ay önce düşük yaptım adette gördüm 2 gün önce koyu kahve akıntım basladı bugün doktora gideceim insallah her sey yolundadur
Doktor randevum 24 Eylül'de gelen giden birşey yokDoktor ne dedi acaba
Bilmiyorum eğer olmuş olsaydı motor felan kullandım o sarsıntıya yine düşmüş olabilirdi yada benim hormonlarım oynuyor benimleBen kürtaj sonrası hiç beta vermedim gebelik testi yaptığımda bir süre çift çizgi gördüm sonra çizgi teke döndü tamamen 1 ay olmuş tekrar gebe kalmış olabilirsiniz
Benim 35. Günde sıfırlanmistiMerhaba kızlar 5 haftalık hamileydim 16 ağustosta düşük yaptım kürtajla alındı sonrasında 2 gün kanama oldu az birsekilde 18 ağustosta kan verdim 255e düşmüştü değer adet olmadım 32. Gün kan verdim değer yüksek çıktı şimdiye sıfırlanması gerekmezmiydi
Galibası mı kalmış baya baya hamilesin tebeik ederimmmmm kürtajdan sonra hiç regl olmadan oldu değil miEki Görüntüle 3647652 hamileyim galiba
Evet hamileyim doktora gittim sonucu alır almaz hiç adet gormeden kaldımGalibası mı kalmış baya baya hamilesin tebeik ederimmmmm kürtajdan sonra hiç regl olmadan oldu değil mi
Bende aynı durumdayım doktor riskten faln bahsetti mi bir sorun olur muymusEvet hamileyim doktora gittim sonucu alır almaz hiç adet gormeden kaldım
Bir sorun yok dedi hiç neden korunmadin felanda demedi yarın kontrol için çağırdı ben sordum düşük tehlikesi kan felan varmı kesede dedim şimdilik birşey yok dediBende aynı durumdayım doktor riskten faln bahsetti mi bir sorun olur muymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?