Kürtaj ve beta

Selam kızlar bende benzer durum yaşadım. reglim 5 gün gecikti ve şüphelendim çünkü hiç bu kadar gecikmezdi. sonra test yaptıdım 86,89 çıktı beta hcg. cumartesi öğrenmiştim pazartesi doktora gittim, doktor değer düşük diye bişey göremedi. pazartesi test yap 2 katı artması lazım değerin dedi. pazartesi 128,50 çıktı . doktor 2 gün sonra yine yap dedi test ona göre dış gebelik olarak yorumlarız dedi. bende tekrar test yaptım ama değer 158,50 çıktı. çok az artış olduğundan dış gebelik olabilir dedi o gün rahim kalınlaşması var dedi daha önce söylememişti. bekleyelim sonuçta gebelik sonlandıracağız dedi emin olmamız lazım dedi. 2 gün sonra iki yerde de test yaptık kan testi emin olmak için iki değer de 88,86 çıktı 158,50 den 88,86 a düşmüştü. o gece ağrım başladı regli ağrısı gibi. karnıma sürekli sancı giriyodu. sonra doktora yazdım düşük yapabilirsin dedi kendiliğinden düşmesi daha iyi kürtaja gerek kalmaz dedi. 2 - 3 gün ağrı devam etti bacak ve karın ağrısı hafif lekelenmem vardı kahverengi. 3 gün sonra doğum sancısı gibi bir anda başlayan ağrım başladı, belim bacaklarım ve karnım şiddetle ağrıdı üstüne baş ağrısı . 2 saatten fazla kıvrandım sanırım. sonra tuvalete gittim ve biraz ağrım azaldı bir parça düşürdüm. meğer düşük yapıyormuşum. ozaman anladım. sonrasında 1 hafta kadar kanamam oldu yoğun bir şekilde ağrılarım oluyordu ara ara karnımda sancı şeklinde baş ağrısı ile birlikte. dün kanamam azalara bitti sanırım. tam 7 gün oldu. yarın doktora gideceğim temizlendimi diye. kendiliğinden düşmesi iyi bir şey çünkü kanser hastalarına verilen bir iğne yapılıyormuş ve düşük o şekilde yapılıyormuş kürtaj ile. o ilaçla kürtaj olunca da 6 ay beklemek gerekiyormuş gebelik için. inşallah temizlenmiştir ve herhangi bir sıkıntı yoktur yeniden hamile kalmak için. bende 39 yaşındanyım ve 2 yıldır uğraşıyoruz bebek için 6 uzman doktor ve 2 profesör e gittim çocuk sahibi olmak için. en son haziran ayında prf. yücel karaman da histeroskopi operasyonu geçirdim. 2 ay sonra bu şekilde oldu. içimize bir umut düştü normal yollarla olacağız diye. inşallah Rabbim herkese güzel haberler duymayı nasip etsin hanımlar

Çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı şekilde hamile kalırsın ve kucağına alırsın hasretin biter kontrolüne muhakkak git parça kalmış olabilir bende kalmamış üstüne hemen hamile kaldım cuma günü gittiim iyi gidiyor dedi ayın 6sina randevum var bakacak banada dua edin inşallah bu sefer düşmez üzüntünü anlıyorum Allah'tan herzaman umut vardır içini ferah tut rabbim seninde yüzünü güldürür inşallah kuzum

Çok teşekkür ederim canım , inşallah seninde doktor kontrolün güzel geçer ve sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim ben hep rabbime tevekkül ediyorum o şimdi sıkıntı veriyorsa daha iyisini vereceği içindir. güzel haberler veririz inşallah hepimiz. yarın gideğim inşallah bende doktora bakalım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…