Kürtaj ve kendiliginden dusuk, romatizma

Perlitik

.
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
3.860
4.814
133
Kızlar Merhaba
Çok istedim bir bebisimiz olsun, Allah gebe kalmayı nasip etti ama kucağıma almayı nasip etmedi.
Vardır bir bildiği bir hayırı
Umarım bundan sonrası için sağlıkla alırım kucağıma 🙏 geçen hafta perşembe öğrendim bebeğimin kalbinin durduğunu bu hafta perşembeye kadar da beklemek istedik kendiliğinden düşer belki diye.
Yarın kürtaj için randevum var.
Dünden beri pıhtıli kanamam var.
Umarım tiksinmezsiniz. Açık kahve ile başladı sonra koyu kahve. Peşine kırmızı sonra baya koyu pıhtı taneleri şimdi de açık kırmızı devam ediyor.
Yarın Dr baktığında Umarım düşürmüşsun der ve kürtaja gerek kalmaz.

Bebeğime pıhtı atmis.
Ben romatizma hastasıyım. Aynı zamanda bağışıklık sistemim de çökmüştü vaskulit geçirmiştim. Doktor kan sulandirici ecopirin 150 verdi ama maalesef yeterli gelmedi. Bebeğim beslenemedi.

Düşürdüğüm o pihtilar bebeğim miydi.
Kendiliginden dusuk yapanlar yorum yapabilirler mi.

Bir de cuma gününe hem romatizma için hem de tıbbi genetik bölümünden randevu aldım.

Allah korusun tekrar yaşamamak adına tüm testlerimiz tamamlansın istiyorum.

Romatizma hastası olup sağlıklı gebelik geçiren var midir? Ayrıca ne kullandınız nasıl ilerlediniz?

Şimdiden bilgi için çok teşekkür ederim

Kızlar Merhaba
Çok istedim bir bebisimiz olsun, Allah gebe kalmayı nasip etti ama kucağıma almayı nasip etmedi.
Vardır bir bildiği bir hayırı
Umarım bundan sonrası için sağlıkla alırım kucağıma 🙏 geçen hafta perşembe öğrendim bebeğimin kalbinin durduğunu bu hafta perşembeye kadar da beklemek istedik kendiliğinden düşer belki diye.
Yarın kürtaj için randevum var.
Dünden beri pıhtıli kanamam var.
Umarım tiksinmezsiniz. Açık kahve ile başladı sonra koyu kahve. Peşine kırmızı sonra baya koyu pıhtı taneleri şimdi de açık kırmızı devam ediyor.
Yarın Dr baktığında Umarım düşürmüşsun der ve kürtaja gerek kalmaz.

Bebeğime pıhtı atmis.
Ben romatizma hastasıyım. Aynı zamanda bağışıklık sistemim de çökmüştü vaskulit geçirmiştim. Doktor kan sulandirici ecopirin 150 verdi ama maalesef yeterli gelmedi. Bebeğim beslenemedi.

Düşürdüğüm o pihtilar bebeğim miydi.
Kendiliginden dusuk yapanlar yorum yapabilirler mi.

Bir de cuma gününe hem romatizma için hem de tıbbi genetik bölümünden randevu aldım.

Allah korusun tekrar yaşamamak adına tüm testlerimiz tamamlansın istiyorum.

Romatizma hastası olup sağlıklı gebelik geçiren var midir? Ayrıca ne kullandınız nasıl ilerlediniz?

Şimdiden bilgi için çok teşekkür ederim
Bende tam 18 gün önce yaşadım düşük 7. haftamıza girecektik ama kısmet olmadı bende ilk kahverengi akıntıyla başlayan sonra parça parça gelen kanamalarımla bebeğimi kaybettim çok zor Bi süreç seni çok iyi anlayabiliyorum Allah gönlüne göre versin umarım sağlıkla alırsın bir gün kucağına bebeğini 😊

Öncelikle geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın ben iltihaplı romatizma hastasıyım,ben de kürtaj oldum ama romatizmayla alakası yok demisti doktrum. sonra tekrardan gebe kaldım şuan 3 aylık oğlum, gebelikte ilk aylarda ağrım oldu onun dışında sıkıntı yaşamadım sadece rutin kontroller dışında daha sık gidiyordum doktra, bide vitamin almak çok önemli romatizma hastaları genellikle bağışıklığı düşük oluyor benim öyleydi mesala bir sürü ilaç içiyordum.

Back
X