Kürtaj ve kızlık zarı

Doktordan daha iyi bilemem tabi korku ve endişe karışıklığı benim ki
Bak bu düşündüklerin hep vajinismus belirtisi.
Bir ayna al vajinani incele kızlık zarı sandığın gibi birşey değil.
Bende kanama bile olmadi, sonradan oldu oda iki damla gibi bişey.

İnşallah öyle olur kürtaj olamam sıkıntılı bir şekilde içimde kalır diye çok korkuyorum
Sezaryende 9 kat dokuyu kesip bebeği çıkarıyorlar. Ne demek kürtaj olamam içimde kalır diye korkmak? Çok acayipsiniz hayretler içerisindeyim. Bu zihniyetten kurtulmadan vajinismus hayatınızın merkezinde olur.

Sezaryende 9 kat dokuyu kesip bebeği çıkarıyorlar. Ne demek kürtaj olamam içimde kalır diye korkmak? Çok acayipsiniz hayretler içerisindeyim. Bu zihniyetten kurtulmadan vajinismus hayatınızın merkezinde olur.
Böyle dusunmesi elinde degil, tedavi olmasi lazım. İnsAllah biran önce kabullenip yener.
Bende 1.5 sene sonra yendim, o kadar pişmanım ki. İlişki yaşayınca bu muymus yani dedim

Zar duruyorsa kurtaj yapamayıp sorunlu dokuyu içinizde bırakarak ölmenize sebep olacaklar diye korkuyorsunuz.

Ben hayatimda daha anlamsiz bir korku görmedim.

Hayır toy da değilsiniz.

Yaşınız 32, 4 senedir evliymişsiniz, çocuğunuz bile varmış.

Bu kadar mı bihabersiniz vücudunuzdan?

Çocuk yapana kadar niye tedavi olmadınız?

Bir yetmemiş ikinciye hamile kalmışsınız.

Bu nasil evlilik? Eşiniz neden buna katlansın?

Böyle dusunmesi elinde degil, tedavi olmasi lazım. İnsAllah biran önce kabullenip yener.
Bende 1.5 sene sonra yendim, o kadar pişmanım ki. İlişki yaşayınca bu muymus yani dedim
Ben de vajinismustum. Gayet de elinde. Araştırıp öğrenir neyin ne olduğunu ama öğrenmek korkunun geçmesine engel değil. Çaresiz hissettiğim günler benim de oldu ama biliyordum orada bir duvar olmadığını, zarın böyle tuğla kalınlığında olmadığını, bana engel olan şeyin vajina kası olduğunu, istemsiz kasıldığını. Bütün bunlari arastirdim okudum dinledim. Hanimefendi kocasina cehennem hayati yaşatıyor inadından.

İnşallah geçer gider benim sorunum da az önce arkasın anlattıgı gibi sanki içimde kalacak bu şekilde ölecegeim korkusu

İste kabullenmissin, bende öyle mesela hemen araştırdım. Yenmeye çalıştım ona rağmen 1.5 sene surdu
Vajinismus kitabı var ilk onla başlamıştım .. mesela, sonra piskologa gitmiştim alttan yatan sebebini bulmuştuk

Ben de öyle. Altinda bir sebep yatıyordu.

Bu boşanma sebebi. Kimse kimseyi senelerce beklemek zorunda değil. İmkanlar el vermiyorsa birikim için beklersin. Bu esnada çocuk yapıp çocuğun masraflarına bütçe ayırıp bir daha hamile kalmaya niyetlenince kimse imkanlardan bahsetmesin.

Boyle bir şey mümkün olabilir mi? Kafatasını kırıp beyin ameliyatı yapıyorlar. Hymen ne ki?
eski konularına baktınız mı bilmiyorum, ilk hamileliğinde 20 küsuruncu haftada suyu gelmiş, vajinal muayene olması gerekiyormuş ama 36 haftaya kadar ne olduğu belirsiz şekilde beklemiş filan. burada da zara takılırlar içimde kalırsa dediği şey bebek sanırım.

konu sahibi, özür diliyorum ağır oluyor ama lütfen cehalette ısrar etmeyin. vajinismusu biraz anlayabiliyorum, bu tamam ama siz ısrarla zarı geçemezlerse diyorsunuz. bir kaç mg anestezi ile vücudunuzdan değil zar, nice organı çıkarırlar haberiniz olmaz. biraz kadın anatomisi okuyun, zarın öyle sur kapısı bekleyen yeniçeriler gibi beklemediğini öğrenin, sonra isterseniz yine vajinismus olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…