- 5 Ekim 2020
- 14.643
- 40.036
- 548
- 36
- Konu Sahibi Cinar9185top
-
Acaba hani kalın olur yapısı kürtaj yapılamaz mı diye düşündüm ondan sordum
Düşündüğüm şu zar varken rahme nasıl ilerleyecek düşüncesi gşremezse zarın orda kalırsa diyeYa öyle bişey olsa bile duvar gibi bişey değil. Kürtaj olduğunda doktor öyle bişey görse bile, sence kürtajı yine de yapmaz mı ?
Biraz mantık
Doktordan iyi mi bileceksin, senin dediğin şey olması mümkün degil... Yani tıbbenDüşündüğüm şu zar varken rahme nasıl ilerleyecek düşüncesi gşremezse zarın orda kalırsa diye
Doktordan daha iyi bilemem tabi korku ve endişe karışıklığı benim kiDoktordan iyi mi bileceksin, senin dediğin şey olması mümkün degil... Yani tıbben
Bak bu düşündüklerin hep vajinismus belirtisi.Doktordan daha iyi bilemem tabi korku ve endişe karışıklığı benim ki
Sezaryende 9 kat dokuyu kesip bebeği çıkarıyorlar. Ne demek kürtaj olamam içimde kalır diye korkmak? Çok acayipsiniz hayretler içerisindeyim. Bu zihniyetten kurtulmadan vajinismus hayatınızın merkezinde olur.İnşallah öyle olur kürtaj olamam sıkıntılı bir şekilde içimde kalır diye çok korkuyorum
Böyle dusunmesi elinde degil, tedavi olmasi lazım. İnsAllah biran önce kabullenip yener.Sezaryende 9 kat dokuyu kesip bebeği çıkarıyorlar. Ne demek kürtaj olamam içimde kalır diye korkmak? Çok acayipsiniz hayretler içerisindeyim. Bu zihniyetten kurtulmadan vajinismus hayatınızın merkezinde olur.
Ben de vajinismustum. Gayet de elinde. Araştırıp öğrenir neyin ne olduğunu ama öğrenmek korkunun geçmesine engel değil. Çaresiz hissettiğim günler benim de oldu ama biliyordum orada bir duvar olmadığını, zarın böyle tuğla kalınlığında olmadığını, bana engel olan şeyin vajina kası olduğunu, istemsiz kasıldığını. Bütün bunlari arastirdim okudum dinledim. Hanimefendi kocasina cehennem hayati yaşatıyor inadından.Böyle dusunmesi elinde degil, tedavi olmasi lazım. İnsAllah biran önce kabullenip yener.
Bende 1.5 sene sonra yendim, o kadar pişmanım ki. İlişki yaşayınca bu muymus yani dedim
İnşallah geçer gider benim sorunum da az önce arkasın anlattıgı gibi sanki içimde kalacak bu şekilde ölecegeim korkusuBöyle dusunmesi elinde degil, tedavi olmasi lazım. İnsAllah biran önce kabullenip yener.
Bende 1.5 sene sonra yendim, o kadar pişmanım ki. İlişki yaşayınca bu muymus yani dedim
İste kabullenmissin, bende öyle mesela hemen araştırdım. Yenmeye çalıştım ona rağmen 1.5 sene surduBen de vajinismustum. Gayet de elinde. Araştırıp öğrenir neyin ne olduğunu ama öğrenmek korkunun geçmesine engel değil. Çaresiz hissettiğim günler benim de oldu ama biliyordum orada bir duvar olmadığını, zarın böyle tuğla kalınlığında olmadığını, bana engel olan şeyin vajina kası olduğunu, istemsiz kasıldığını. Bütün bunlari arastirdim okudum dinledim. Hanimefendi kocasina cehennem hayati yaşatıyor inadından.
Bebeğin kalbi mi durdu ?İnşallah geçer gider benim sorunum da az önce arkasın anlattıgı gibi sanki içimde kalacak bu şekilde ölecegeim korkusu
Ben de öyle. Altinda bir sebep yatıyordu.İste kabullenmissin, bende öyle mesela hemen araştırdım. Yenmeye çalıştım ona rağmen 1.5 sene surdu
Vajinismus kitabı var ilk onla başlamıştım .. mesela, sonra piskologa gitmiştim alttan yatan sebebini bulmuştuk
Boyle bir şey mümkün olabilir mi? Kafatasını kırıp beyin ameliyatı yapıyorlar. Hymen ne ki?İnşallah geçer gider benim sorunum da az önce arkasın anlattıgı gibi sanki içimde kalacak bu şekilde ölecegeim korkusu
Ne kadar kalın olabilir ki ? Kadife kumaş mi bu ?Acaba hani kalın olur yapısı kürtaj yapılamaz mı diye düşündüm ondan sordum
Hapishane mi bu yahu azıcık araştırın, öğrenin vücudunuzu.Düşündüğüm şu zar varken rahme nasıl ilerleyecek düşüncesi gşremezse zarın orda kalırsa diye
SagolunBoyle bir şey mümkün olabilir mi? Kafatasını kırıp beyin ameliyatı yapıyorlar. Hymen ne ki?
Nenbiliyim bana sanki hani bir sorun olavak alamayavaklsr gibi hisseyyim oyğzdrn korktumHapishane mi bu yahu azıcık araştırın, öğrenin vücudunuzu.
eski konularına baktınız mı bilmiyorum, ilk hamileliğinde 20 küsuruncu haftada suyu gelmiş, vajinal muayene olması gerekiyormuş ama 36 haftaya kadar ne olduğu belirsiz şekilde beklemiş filan. burada da zara takılırlar içimde kalırsa dediği şey bebek sanırım.Boyle bir şey mümkün olabilir mi? Kafatasını kırıp beyin ameliyatı yapıyorlar. Hymen ne ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?