Gebeliğe Hazırlık Kürtaj ve ya düşük yapıp hamile kalmayı isteyenler gelin beraber hazırlanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslinda hic stresli degilim.ilac da kullanmadim. Midemi usuttum.herhalde bir haftadir mide ve bağırsak hassasiyeti yasiyorum soguklardandir diye dusunuyorum. Ama reglim hic gecikmez normalde cok kafama takiliyor...bir sorun olmasin da.
Bir sorun olacağını sanmıyorum ya bence bir test yap kafan rahatlasın olurda yine gelmezse adettin dr git bir baktır belli söktürücü verir yada nedenini söyler

İlk adetin mi canim kaç gün oldu . hadi gözün aydın :)

Kızlar bu durum tekrarlıyor mu çoğunlukla yani olasık nedir sizlerce ilk hamileliğimde bebeğin kalp atışları durdu diye 2.3 ye tekrarlama olasılığı

İlk adetin mi canim kaç gün oldu . hadi gözün aydın :)
İlk adetim olacak ama sabah bir leke vardı sancım da saatlerce sürdü şimdi sancı da gitti leke de yok anlamdım gitti herhalde ilk adet böyle mi oluyor ne gelsin de rahatlayayım artık patlıyacak gibi şişim:)

Kızlar bu durum tekrarlıyor mu çoğunlukla yani olasık nedir sizlerce ilk hamileliğimde bebeğin kalp atışları durdu diye 2.3 ye tekrarlama olasılığı
Cnm ilk düşük için dr bana olası demişti %30 beklediklerini söylemişti ama ikinci olur mu bu genetik ve kan pıhtılaşmasıyla alakalı olabilir diye tahlil yapılıyor yani olmama olasılığı da var olmama olasılığıda valla ben baktırmak istiyorum bir adet olsam gidip yaptırmak için araştıracam çünkü ilk kürtaj olduğu için dr yapmıyorlar devlette ayni şekilde ama bence ikinci için korkma den de gidip yaptır için rahat olsun

Benimki tekrarladı canim simdi araştırılacak ama ilk bebeklerin dusmesini normal karşılıyor doktorlar

İlk adetim olacak ama sabah bir leke vardı sancım da saatlerce sürdü şimdi sancı da gitti leke de yok anlamdım gitti herhalde ilk adet böyle mi oluyor ne gelsin de rahatlayayım artık patlıyacak gibi şişim:)
Benim diğer kurtajdan sonra normal adet gibi olmuştu canim

Bir sorun olacağını sanmıyorum ya bence bir test yap kafan rahatlasın olurda yine gelmezse adettin dr git bir baktır belli söktürücü verir yada nedenini söyler
Bugun regl oldum neyse ki. Havalardan midir nedir 2 gun gecikti.

Merhabar kızlar ovalasyon testi nasıl kullanılıyor ya geçen ark sabah akşam kullanılıyor dedi ama bir kutunun için de kaçtane var ki kullanan var mı aranızda ve hangi marka kullandınız yazarsanız sevinirim

Kızlar nasıö gidiyor hiç sesiniz çıkmazmış:) var mı hamilelik belirtileri olan ?

Benim kürtaj sonrası ancak kanamam bitti, doktordan randevu aldım kadın Doğumdan ayın 15 ne aldım, kürtaj olduğum hastane ve doktor değil başka hastane gidip konuşmak istiyorum ama tam olarak sormam gerekenleri bilmiyorum

Cnm zaten o sana söyler parça kalıp kalmadığını sen ilişki ne zaman olmalı diye sor korunma için 3/6 ay diyecektir onu uygulamak sana kalmış birşey ben ayın 4 leke geldi dün de öyleydi bugün tamamen kanama başladı sancıda arttı tabi adet bitince ben de gidecem alttan bakılması gerekiyor kürtaj sonrası dr adet ol temizlen alttan bakacam demişti bakalım normal adet gibi olursa bir kaç güne biter haftaya giderim ayrıca korunmayı da düşünmüyorum dr 3 ay demişti ama ben bırakacam

Siz naptiniz guzel haberler verin bana mutlu olim biraz

Kürtajı yapan doktorum 1 adet dönemi korun yeterli demişti, ben de rahim kendini toparlasın yoksa gene bişiy olursa bebeğe falan dediğimde adet olmak zaten herşeyin yolunda gittiğini gösterir vücudun yenilenmiş demektir bir adet sonrası da beş adet sonrası da risk aynı ilk ay daha fazla risk yok yanı demişti, alttan bakmasını istemiyorum erkek doktor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…