- 6 Ocak 2018
- 1.291
- 641
- 73
- Konu Sahibi Gizemtkdmr
-
Bir sorun olacağını sanmıyorum ya bence bir test yap kafan rahatlasın olurda yine gelmezse adettin dr git bir baktır belli söktürücü verir yada nedenini söylerAslinda hic stresli degilim.ilac da kullanmadim. Midemi usuttum.herhalde bir haftadir mide ve bağırsak hassasiyeti yasiyorum soguklardandir diye dusunuyorum. Ama reglim hic gecikmez normalde cok kafama takiliyor...bir sorun olmasin da.
İlk adetin mi canim kaç gün oldu . hadi gözün aydın :)Aynen öyle cnm valla kürtaj olduğum gündemdir sıcak tutmaya çalıştım hep sabah aşırı bir kasık ağrısıyla uyandım biraz da leke gelmişti şimdi de ağrım var sanırım adet oluyorum inş öyledir
İlk adetim olacak ama sabah bir leke vardı sancım da saatlerce sürdü şimdi sancı da gitti leke de yok anlamdım gitti herhalde ilk adet böyle mi oluyor ne gelsin de rahatlayayım artık patlıyacak gibi şişim:)İlk adetin mi canim kaç gün oldu . hadi gözün aydın :)
Cnm ilk düşük için dr bana olası demişti %30 beklediklerini söylemişti ama ikinci olur mu bu genetik ve kan pıhtılaşmasıyla alakalı olabilir diye tahlil yapılıyor yani olmama olasılığı da var olmama olasılığıda valla ben baktırmak istiyorum bir adet olsam gidip yaptırmak için araştıracam çünkü ilk kürtaj olduğu için dr yapmıyorlar devlette ayni şekilde ama bence ikinci için korkma den de gidip yaptır için rahat olsunKızlar bu durum tekrarlıyor mu çoğunlukla yani olasık nedir sizlerce ilk hamileliğimde bebeğin kalp atışları durdu diye 2.3 ye tekrarlama olasılığı
Benimki tekrarladı canim simdi araştırılacak ama ilk bebeklerin dusmesini normal karşılıyor doktorlarKızlar bu durum tekrarlıyor mu çoğunlukla yani olasık nedir sizlerce ilk hamileliğimde bebeğin kalp atışları durdu diye 2.3 ye tekrarlama olasılığı
Benim diğer kurtajdan sonra normal adet gibi olmuştu canimİlk adetim olacak ama sabah bir leke vardı sancım da saatlerce sürdü şimdi sancı da gitti leke de yok anlamdım gitti herhalde ilk adet böyle mi oluyor ne gelsin de rahatlayayım artık patlıyacak gibi şişim:)
Yani benim ki gibi mi başladı benim adet olacağım zaman sancıyla kan da gelirdi şimdi öyle değil bildiğin hiç birşey yok sanırım yavaş yavaş sökülecekBenim diğer kurtajdan sonra normal adet gibi olmuştu canim
Benim sancim normalde de olmuyor canim ama yarin sokulur benceYani benim ki gibi mi başladı benim adet olacağım zaman sancıyla kan da gelirdi şimdi öyle değil bildiğin hiç birşey yok sanırım yavaş yavaş sökülecek
Saol cnm inş yatak döşek yatıyorum valla bütün adetlerim böyle sancılıdır ondan öyle oldu sanırımBenim sancim normalde de olmuyor canim ama yarin sokulur bence
Bugun regl oldum neyse ki. Havalardan midir nedir 2 gun gecikti.Bir sorun olacağını sanmıyorum ya bence bir test yap kafan rahatlasın olurda yine gelmezse adettin dr git bir baktır belli söktürücü verir yada nedenini söyler
Ozaman dr gerek kalmadı olabilir havalar iyice değişti Bahar geldi gibi ondan da olabilirBugun regl oldum neyse ki. Havalardan midir nedir 2 gun gecikti.
Cnm zaten o sana söyler parça kalıp kalmadığını sen ilişki ne zaman olmalı diye sor korunma için 3/6 ay diyecektir onu uygulamak sana kalmış birşey ben ayın 4 leke geldi dün de öyleydi bugün tamamen kanama başladı sancıda arttı tabi adet bitince ben de gidecem alttan bakılması gerekiyor kürtaj sonrası dr adet ol temizlen alttan bakacam demişti bakalım normal adet gibi olursa bir kaç güne biter haftaya giderim ayrıca korunmayı da düşünmüyorum dr 3 ay demişti ama ben bırakacamBenim kürtaj sonrası ancak kanamam bitti, doktordan randevu aldım kadın Doğumdan ayın 15 ne aldım, kürtaj olduğum hastane ve doktor değil başka hastane gidip konuşmak istiyorum ama tam olarak sormam gerekenleri bilmiyorum
Cnm sen n’aptın inş hamilesindir bize güzel haberler verirsin :)Canim zatwn bu gun regli gunum ama olmadim bakalim hayirlisi
Keske versem canimCnm sen n’aptın inş hamilesindir bize güzel haberler verirsin :)
Kürtajı yapan doktorum 1 adet dönemi korun yeterli demişti, ben de rahim kendini toparlasın yoksa gene bişiy olursa bebeğe falan dediğimde adet olmak zaten herşeyin yolunda gittiğini gösterir vücudun yenilenmiş demektir bir adet sonrası da beş adet sonrası da risk aynı ilk ay daha fazla risk yok yanı demişti, alttan bakmasını istemiyorum erkek doktor yaaCnm zaten o sana söyler parça kalıp kalmadığını sen ilişki ne zaman olmalı diye sor korunma için 3/6 ay diyecektir onu uygulamak sana kalmış birşey ben ayın 4 leke geldi dün de öyleydi bugün tamamen kanama başladı sancıda arttı tabi adet bitince ben de gidecem alttan bakılması gerekiyor kürtaj sonrası dr adet ol temizlen alttan bakacam demişti bakalım normal adet gibi olursa bir kaç güne biter haftaya giderim ayrıca korunmayı da düşünmüyorum dr 3 ay demişti ama ben bırakacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?