kürtaj yasak mı

arkadaşlar lütfen "şöyle yapsalarmış böyle yapsalarmış" demeyin zira konu benim değil annemle babamın meselesi. benim karışmaya hakkım yok. benim sormak istediğim kürtaj hakkında bilgi almak.

Kürtaja karşıyim ama anne ve babanın ortak kararıysa bu, ikisi de gebeliği sonlandırmak istiyorsa özel hastaneye gidecekler.
Devlet hastanelerinde yasak mı bilmiyorum. Saniyorum ki kolay kolay yapmıyorlar.

arkadaşlar lütfen "şöyle yapsalarmış böyle yapsalarmış" demeyin zira konu benim değil annemle babamın meselesi. benim karışmaya hakkım yok. benim sormak istediğim kürtaj hakkında bilgi almak.
annen baban sana nıye böyle bır konuyu danısıyorlarkı . sacma geldı bana. resmem seks yaptık kızım sen arasıtır oldu bu. ınsam arkasına sorar doktora sorar kızıma danısmam.

Rabbim vermiş vardır bir hikmeti..annenle konuş yada babanla yakinsan onunla konuş, aldirmayalim kardeşimi de. O bir can artık, yazık günah..yuvaya neşe getirir küçük bir çocuk, annene yoldaş olur.hepiniz evlenip gidince.

Bu yaşta hamilelik çok tehlikeli. Çocuğun engelli olma riski çok fazla. Maddi açıdanda zorlanıyorlarsa aldırma kararları mantıklı. Bence özel hastanede yaptırsınlar. Devlet hastaneleriyle ilgili çok kötü yazılar okumuştum gazetelerde, lokal bir uyuşturma bile yapmadan işkenceye çevirerek yapıyorlarmış operasyonu.

Bu konu ya fake yada konu sahibi kendi için soruyor ama tepki almamak adına bu şekilde soruyor. 45 yasinda evli barkli koca kadin kendi kızına kardesini nasil aldiricam diyip, sağa sola bunu anlatıp kürtaj yapıyorlar mı diyene kadar gider bir hastanede öğrenirdi. Eş imzası olduktan sonra kimsenin kök söktürdüğü yok.

gıtsın arkdasıma sorsun gıtsın doktora sorsun genc bır kıza bumu sorulur sacma gercekten.... umarım cocugu yaparkende duymadınız:)
hanfendi ben de evliyim ve neden başkalarını kendi norm değerlerinize göre yargılıyorsunuz bence sizin yaptığınız çok daha ayıp lütfen uzatmayalım

Yasa 10 hafta dediği için devlette açık açık yapmayız demezler belki ama 3 4 hafta sonraya randevu veriyorlarmış

1- ne çok karismissiniz aldirmasin diye herkesin kendi akli var, siz mi buyuteceksiniz ?
2- kizina neden sormusmus, neden kizina anlatmismis. tabi ki soyleyecek kızına, tabi ki kiziyla dertlesip birlikye çözüm bulacaklar.
3- yasak değil. hatta muayenelerin çoğunda baba imzasi bile istemiyorlar.

Back
X