- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi persephone__
Peki bu yaşta bebeği aldırmak sıkıntılı olmaz mı .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam iletirim :/üstelık ben hamıleysem bunu kızıma danışmam ayıp dıye bırsey var . doktora gıtsın sorsn
19 yaşında baba olmuşbabanız ilk evliliğini 15 yaşında mı yapmış?16 yaşında baba olduğuna göre.
annen baban sana nıye böyle bır konuyu danısıyorlarkı . sacma geldı bana. resmem seks yaptık kızım sen arasıtır oldu bu. ınsam arkasına sorar doktora sorar kızıma danısmam.arkadaşlar lütfen "şöyle yapsalarmış böyle yapsalarmış" demeyin zira konu benim değil annemle babamın meselesi. benim karışmaya hakkım yok. benim sormak istediğim kürtaj hakkında bilgi almak.
ne diyim kiannen baban sana nıye böyle bır konuyu danısıyorlarkı . sacma geldı bana. resmem seks yaptık kızım sen arasıtır oldu bu. ınsam arkasına sorar doktora sorar kızıma danısmam.
kusura bakma bana cok ters ne zaman cınsellık yasadıgımı kızımla danıscak halım yok. hangı cocuk bunu duymak ıstertamam iletirim :/
gıtsın arkdasıma sorsun gıtsın doktora sorsun genc bır kıza bumu sorulur sacma gercekten.... umarım cocugu yaparkende duymadınız:)ne diyim ki
ben isterimkusura bakma bana cok ters ne zaman cınsellık yasadıgımı kızımla danıscak halım yok. hangı cocuk bunu duymak ıster
gıtsın arkdasıma sorsun gıtsın doktora sorsun genc bır kıza bumu sorulur sacma gercekten.... umarım cocugu yaparkende duymadınız:)
hanfendi ben de evliyim ve neden başkalarını kendi norm değerlerinize göre yargılıyorsunuz bence sizin yaptığınız çok daha ayıp lütfen uzatmayalımgıtsın arkdasıma sorsun gıtsın doktora sorsun genc bır kıza bumu sorulur sacma gercekten.... umarım cocugu yaparkende duymadınız:)
belli tr cunhuriyetibde danisilcak doktor kalmadi galiba...ben isterim![]()