Kürtaj yasası

Ayrainci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
48
27
3
34
Kızlar merhaba. 11 haftalık hamıleyım ama eşim bebegı aldırmak ıstıyor ama bn ıstemıyorum. Bu konuda benı zorluyor. Nette 10 haftaya kadar yasal oldugu yazıyor. 10 haftayı gecen gebelıklerı kurtaj yapan doktorlar ozel klınıkler falan varmıdır? Ne olur kımse kurtaj etmez deyın bana Bılgısı olan kısılerden acıl cevap beklıyorum allah razı olsun..

Net bir bilgim yok fakat bende 10 hafta diye iliyorum yasal süreci
Esin neden istemiyor bebeginizi ve neden bu kadar zaman sonra böyle bi talepte bulundu

Net bir bilgim yok fakat bende 10 hafta diye iliyorum yasal süreci
Esin neden istemiyor bebeginizi ve neden bu kadar zaman sonra böyle bi talepte bulundu
Cok uzun hıkaye ama suanda onmlı olan tamam kurtaj olmayı kabul edıyorum desem bebegı aldırabılırmıyız aldıramaZmıyız? Evet yasal surec 10 hafta ama yıne de yapan doktorlar olamaz mı?

nasil oluyor bu bebeginizi istiyorsunuz o istemiyor diye hatami yapacaksiniz
Arkadaslar cok sagolun zahmet edıp derdıme yorum yazdgınız ıcın ama gercekten sorularınızı cevaplyacak halde deılım. Rıcam net bılgısı veya tecrubesı olan kısıler cevap yazArsa cok sevınırım. Var mı hc 10 haftayı gectıkten sonra kurtaj olan kısıler yada bıldıklerınz duyduklarınz?

Hastaneleri arayip sorabilirsin yapiliyor mu diye. Tutup merdiven alti bir yeri de kabul etmeyecegine gore... Once sen arastir hastanelerden sonra bilmiyor gibi esinle gidip konusursunuz ve olmaz derler boylece durum cozulur

Hastaneleri arayip sorabilirsin yapiliyor mu diye. Tutup merdiven alti bir yeri de kabul etmeyecegine gore... Once sen arastir hastanelerden sonra bilmiyor gibi esinle gidip konusursunuz ve olmaz derler boylece durum cozulur

Iyi de ben istemedikce bana kurtaj yaptiramazsin diyemeyen biri merdivenalti yeri mi kabul etmeyecek? Konu cidden cok esrarengiz.

Yasal sureyi gecmissiniz yani yasal olarak aldiramazsiniz.
Ancak fazla para verip kayitlara gecmeden ozel yeri olan doktorlar yapar. Ki buda suc.

Olasi ters bir durumda -kanama durmamasi vs- hastaneye goturmek gerekir hersey de anlasilir.

Madem siz istemiyorsunuz size boyle bir taleple gelirse onu sikayet etceginizi soyleyin ve edin..

Karninizdaki kocaman oldu. Cinayete giriyor.

Kalp atısları var.. Nasıl kıyılır ki? Artık bır hayat bulmus senın içinde nasıl öldürüceksinz? Şartlar ne ne durumdasın bılemıyorum haksızlık etmek istemıyorum ama 2 yıldır evlat sahıbı olmak isteyen esım ve kendımı dusundukçe ; bu haksıZlık ..
Aldırmak isteersenız bır yolunu bulurlar bundan emınım.. İstemezsenız de bır yolu var ama .

Insanlar yıllarca evlat sahibi olmak için yanıp tutuşuyor,varını yogunu harcıyor.Ortada en kòtü bir aldatma bile olsa ,o Allah' ın verdigi bir candır.Canı yalnızca Allah alır ve verir.Evlat hasretiyle yanıp, tutuşan biri olarak yazıyorum, Rabbim hak eden insanlara anne, baba olmayı nasip etsin.O zavallı masum bebege çok üzüldüm.Eşiniz istemesede o senin bir parçan, bir daha istesende bulamayabilirsin onu...

Sağlık sorunu yoksa 10 hafta ile sınırlı. Merdivenaltı yapan da varmış ama ne kadar sağlıklı??

Kıbrıs'da yasal süre daha uzun diye aklımda kalmış. Imkaniniz varsa araştırın.

bundan bikac sene once arkadasim evlilik disi hamile kaldi 12 haftaya kadar farketmedi ve 12 haftada ogrenince biraz fazla para verip gayet elit bi yerde merdiven alti falan degil bebegi aldirdi. aldirdiginda 13 haftalik vardi cinsiyeti bile belliymis. neyse anladigim kadari ile aldirmak istemiyorsun. direnebildigin kadar diren 16 haftadan sonra kimse kabul etmez 1& ay kadar.
burada seni anlayan kisi az olur simdi kimi kurtaja takar kimi evliligine. sallama...belli ki zor durumdasin hersey gonlunce olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…