Kürtaj yasası

bundan bikac sene once arkadasim evlilik disi hamile kaldi 12 haftaya kadar farketmedi ve 12 haftada ogrenince biraz fazla para verip gayet elit bi yerde merdiven alti falan degil bebegi aldirdi. aldirdiginda 13 haftalik vardi cinsiyeti bile belliymis. neyse anladigim kadari ile aldirmak istemiyorsun. direnebildigin kadar diren 16 haftadan sonra kimse kabul etmez 1& ay kadar.
burada seni anlayan kisi az olur simdi kimi kurtaja takar kimi evliligine. sallama...belli ki zor durumdasin hersey gonlunce olsun...
Oyle bir anlatmissiniz ki arkadasinizin durumunu.. bu suc.. benim yada sizin sikayet etmeniz durumunda doktor aciga da alinir o elit yer de kapatilir.

'takar' ne demek hanfendi? Burda herkes yorumunu yapmakta özgür..

3 sene önce 4-5 aylık hamile ablamın bebeğini aldırmak için eniştem bir doktorla anlaşmıştı, 10bin tl gibi bir paradan bahsetmişti. Malesef suç olsa bile alanlar var... bu arada merak edenler için yeğenim yaşıyor, çok yakışıklı bir delikanlı oldu :)

Oyle bir anlatmissiniz ki arkadasinizin durumunu.. bu suc.. benim yada sizin sikayet etmeniz durumunda doktor aciga da alinir o elit yer de kapatilir.

'takar' ne demek hanfendi? Burda herkes yorumunu yapmakta özgür..
yaptirdigi yeri bilmis olsaydim ve arkadasimin zarar gormeyecegini bilseydim yapardim ama ben olayi aylar sonra ogrendim hanimefendi ve olayi suanda anlattim. uzerinden belki 10 yil gecti arkadasim baskasiyla evlendi mutlu keske yasanmasaydi bunlar ama yasandi. ve ben bu zor durumdaki kadina yasanmis bir olayi anlatiyorum.
ne kadar caresiz farkinda misiniz? ve sizin takildiginiz durum bu? bazen yorumlarin amacini kavramakta zorlaniyorym.
konu sahibi cana kiymamak icin care ariyor bizden de destek bekliyor. ama gelin gorunki kurtajin gunahindan tutunda evliligine kadar yorum yapiliyor. neyse daha fazla yorum yapmayacagim. evet herkes yorum yapmakta ozgur ben de yapilan yoruma yorumla karsilik vermekte ozgurum.
arkadasima gelince son 5 yildir kendisi ile sosyal medyada bile bagim kalmadi. bu olayi bilen herkesle iletisimini kesti en son gorustugumuzde psikolojik destek aliyor agir ilaclar kullaniyordu. daha once kizkardesini maganda kursunu ile kaybetmisti uzerine bunu da yasadi. bazen kararlar alirken kisilerin hayat hikayesine de goz atmak lazim. kolay gelsin iyi gunler...

bu forumda sizi kimse anlayamaz anlamak istemez haklı olarak. çünkü burada o can için çırpınan anneler var her ay umutla yaşayan. düşük riskim 5. haftadan beri canım burnumda yaşıyorum düşermi bişey olurmu diye. tek eşinin değil o minik. o senin mucızen gezinsene bi forumu cocuk için çirpinan anne olmak için dualar eden kadınları bi oku

yaptirdigi yeri bilmis olsaydim ve arkadasimin zarar gormeyecegini bilseydim yapardim ama ben olayi aylar sonra ogrendim hanimefendi ve olayi suanda anlattim. uzerinden belki 10 yil gecti arkadasim baskasiyla evlendi mutlu keske yasanmasaydi bunlar ama yasandi. ve ben bu zor durumdaki kadina yasanmis bir olayi anlatiyorum.
ne kadar caresiz farkinda misiniz? ve sizin takildiginiz durum bu? bazen yorumlarin amacini kavramakta zorlaniyorym.
konu sahibi cana kiymamak icin care ariyor bizden de destek bekliyor. ama gelin gorunki kurtajin gunahindan tutunda evliligine kadar yorum yapiliyor. neyse daha fazla yorum yapmayacagim. evet herkes yorum yapmakta ozgur ben de yapilan yoruma yorumla karsilik vermekte ozgurum.
arkadasima gelince son 5 yildir kendisi ile sosyal medyada bile bagim kalmadi. bu olayi bilen herkesle iletisimini kesti en son gorustugumuzde psikolojik destek aliyor agir ilaclar kullaniyordu. daha once kizkardesini maganda kursunu ile kaybetmisti uzerine bunu da yasadi. bazen kararlar alirken kisilerin hayat hikayesine de goz atmak lazim. kolay gelsin iyi gunler...
Eger zor durumdaysa ve gercekten cocugunu aldirmak istemiyorsa sikayet de edebilir siginma evine de gidebilir ailesiyle de konusabilir. Cozum yolu cok.
Neyse uzamasin.. arkadas icin sevindim

Yapan Yer varmış arkadaşlar yazmışlar ama bu bir suçtur.
Durumunuz sıkıntınız nedir bilmiyorum ama gerekirse şikayet ederek bu işten kurulabilirsiniz gibi geldi bana.

Siz böyle bir işlemin yapılamayacağı adı altında yapılan yerleri öğrenmeye çalışmışsınız ama nafile. Buradan destek bulamazsın bu konuda.

Durumunuzun ciddiyetinin farkındayım. Madem dediğiniz gibi bebeği istiyorsunuz kocanıza destek olmak yerine, gidin hakkında suç duyurusunda bulunun. Aksine size bu zamana kadar aklınız neredeydi denir en fazla.

Nasıl vazgecebilirsiniz nasıl anlamıyorum..en kötü sığınma evine git yine yapma böyle bir rezilligi...Allah size akıl versin..burda beş haftalık bebeği düştü diye günlerce ağlayan anneler, hamile kalmak için yanıp tutuşan bayanlar var..durumun ne olursa olsun..o pislik eşinin de Allah layığını versin..

Bebeğini aldırmak için doktor arayacağınıza eşin için iyi bir psikolog bul çünkü zayıf diye eşini boşamak isteyen adamın zaten ruh sağlığı yerinde değildir ! Can'a gelmiş bi yavrunun canına kiyacak kadar acımasız bir kocan var kusura bakma. Aklınız neredeydi yahu o kdr korunma yöntemi varken zevkinizin sonucunda can mı alacaksınız :sinirli:

bundan bikac sene once arkadasim evlilik disi hamile kaldi 12 haftaya kadar farketmedi ve 12 haftada ogrenince biraz fazla para verip gayet elit bi yerde merdiven alti falan degil bebegi aldirdi. aldirdiginda 13 haftalik vardi cinsiyeti bile belliymis. neyse anladigim kadari ile aldirmak istemiyorsun. direnebildigin kadar diren 16 haftadan sonra kimse kabul etmez 1& ay kadar.
burada seni anlayan kisi az olur simdi kimi kurtaja takar kimi evliligine. sallama...belli ki zor durumdasin hersey gonlunce olsun...
anlattığın örnek yasalar önünde suç.
sallama diye akıl vermişsin ama önerini düzeltsen iyi olur.
yasal olmayan bir haftadaki bebeğin kürtajını önermen de çok düşündürücü.
elit diye övmüşsün bir de.

Bence papyonkilikli papyonkilikli övmek için söylemedi, eğer kabul edersen sadece merdivenaltı değil elit yerlerde yapıyor haberin olsun dedi, yani kabul etme demek istedi bence
Konu sahibi de zaten kabul etmiş gibi görünüp kürtajın olmamasını istiyor

Yapılmaz.
Tam olarak şuan 11+ kaç günlük?

maalesef söylediği doğru ama.
Bende Ankarada şahit oldum 13 haftalık kürtaja.
Doktor ümitköy gibi bir yerde lüks muayenesi vardı,artık ne kadar para talep etti de böyle bir şey yaptı bilmiyorum.9-10 hafta 1000-1100 olduğuna göre 1500-2000 e tamam demiştir kendimi riske attım diye
Benim için 1-2 hafta farketmez diyerek yaptı.

Öneri mahiyetinde değil ama yapmaz diyerek gittiği yer belki para için yapar diyerek uyarmış arkadaş

bende bi ara dusunmustum. Kendime göre haklı sebeplerim vardı. . ama yapamadim..
Kiyamadim.. canını alamazdim..
Kaldı ki öyle çok saglam dini inancı olan biri değilim .. ama yapamadım. .
Minicik savunmasız bi bebeğe nasıl kiyabilirdim ki..
Şimdi alışmaya başladım. . Hayatımı artık 2 kişilik düşünüyorum. . Onunla yapacağım herseyi..
Bi daha o bebeği vermeyebilir Allah..

Yasal olarak yasak lakin para için bu işi yapan caniler malesef ki var.Olayın dini boyutuna hiç girmeyeceğim çünkü yasak yani evet derseniz eşiniz napar ne eder hamileliğinizi sonlandırır.Tabii şunları da bilmekte fayda var.Komplikasyonları var rahime zarar gelebilir ve daha kötü sonuçlarla da kalabilirsiniz.

Bence papyonkilikli papyonkilikli övmek için söylemedi, eğer kabul edersen sadece merdivenaltı değil elit yerlerde yapıyor haberin olsun dedi, yani kabul etme demek istedi bence
Konu sahibi de zaten kabul etmiş gibi görünüp kürtajın olmamasını istiyor

maalesef söylediği doğru ama.
Bende Ankarada şahit oldum 13 haftalık kürtaja.
Doktor ümitköy gibi bir yerde lüks muayenesi vardı,artık ne kadar para talep etti de böyle bir şey yaptı bilmiyorum.9-10 hafta 1000-1100 olduğuna göre 1500-2000 e tamam demiştir kendimi riske attım diye
Benim için 1-2 hafta farketmez diyerek yaptı.

Öneri mahiyetinde değil ama yapmaz diyerek gittiği yer belki para için yapar diyerek uyarmış arkadaş
elbette yapan yerler var.
ben de duyuyorum tabi ki.
ama arkadaş yazarken yanlış anlamaya müsait bir şekilde yazmış.
okuyanlar yanlış anlıyor.
sallama filan derken de neyi kastettiğini anlamadım ki.
zaten herkes eşini dinleme kürtaj olma hakkını savun demiyor mu?
neyi sallamayacak ki.

elit beyinlerde böyle işliyor zaten keşke az yobaz olsaydı:işsiz:

Back
X