Kürtaj yasası

Bence aldırsın...
Doğursa ne olacak? Baba istemiyor,anne ya sürünecek ya yurda verecek..sonra o çocuk büyüyüp sorumsuz bi yetişkin olarak topluma katılacak...muhtemelen aynı senaryo tekrar tekrar yaşanacak...
Genelleme yapnak istemiyorum ama balici tinerciler,köşe başı uyuşturucu satanlar,kapkaçcılar,tecavüzcüler çoğunlukla böyle kopuk ailelerin sonucunda oluyor...sonunda canı yanan masum millet oluyor...bile bile bunlara göz yummak daha günah...

yasal süre 10 haftalık olabilir ama içiniz rahat eder mi?
diğer konunuzdan hatırlıyorum sizi
eşiniz zayıf olduğunuz için sizi istemiyordu falan
bebek konusunda da bu yüzden mi anlaşamadınız?
çok garip bir konuydu ben de hatırladım.insanlar kafayı yemiş

Yakında cınsıyetını dahı ogrenecegınız bebegınıze bır ınsanın kıymasına nasıl ızın verırsınız ?
Evlı oldugunuz kısı cocugunuzu ve sızı dusunmuyor hıc onemsemıyor. Sıze baskı kurmaya basladıgında cekıp gıtmemenız hata. Siz boyun egdıkten sonra parayı verır o yavruyuda öldürür

10 haftadan sonra artık embriyo olmaktan çıkıyor ve tam anlamıyla bir bebek oluşuyor, sizin gibi kolu bacağı ağzı burnu olan bir canlı. Bu yüzden yasal değil, suç bu. Daha önce aldırabilirdi.. Ama zaten anne bebeği istiyor gibi.

ya nasıl bı mantık esınızde kı ya varya allah ısteyene vermıyo ıstemeyenı de böyle yapıyo yılllardır ugrasıyoruz bebegımız olsun dıye böyle seyler duydukça cok sınır oluyorum aldırmayın çocugunuz o en guzel nımet yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…