- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar cok sagolun zahmet edıp derdıme yorum yazdgınız ıcın ama gercekten sorularınızı cevaplyacak halde deılım. Rıcam net bılgısı veya tecrubesı olan kısıler cevap yazArsa cok sevınırım. Var mı hc 10 haftayı gectıkten sonra kurtaj olan kısıler yada bıldıklerınz duyduklarınz?
elbette yapan yerler var.
ben de duyuyorum tabi ki.
ama arkadaş yazarken yanlış anlamaya müsait bir şekilde yazmış.
okuyanlar yanlış anlıyor.
sallama filan derken de neyi kastettiğini anlamadım ki.
zaten herkes eşini dinleme kürtaj olma hakkını savun demiyor mu?
neyi sallamayacak ki.
Eski konusundan biliyorum kişiyi "zayıf diye eşi boşanmak istiyordu" doğruluğunu Allah bilirSoruları cevaplayamamanızın nedeni aslında evli olmadığınız, bu bebeğin babasının da istememesinden kaynaklanıyor olabilir mi?
Bu zamana kadar nerdeydi aklınız da 11 haftalık olmuşken bu kadar ivedilikle doktor arıyorsunuz?
Soruları cevaplayamamanızın nedeni aslında evli olmadığınız, bu bebeğin babasının da istememesinden kaynaklanıyor olabilir mi?
Bu zamana kadar nerdeydi aklınız da 11 haftalık olmuşken bu kadar ivedilikle doktor arıyorsunuz?
Kilo için Eşinizin sizden bosanmak istemesi kusura bakmayın ama çoook saçma
Belki evliliginiz yeni çocuk sorumluluğunu beklemedik kabullenemiyor diye deseniz olabilide ne bileyim acayip saçma , ayrıca bu zamane babalarini aklım almıyor o evladi bulmak için neler yapanlar var yahu ?tam dovmeliksiniz eşiniz ve siz , kalp atislarini duyunca ne hissettiniz ... Anne olarak inanin belki tepki sert cikistim ama kaldiramadim o size tutunmus ve ilerde karnınız buyudukce ellerini ayaklarını bile hissedebileceksiniz hatta karnından gorebileceksin sen onunla konustugunda ayaklarıyla iyice gerecek bana dökün dercesine nasıl parcalatmaya kiyabilirsiniz bunu hayal edebiliyor musun???
Eski konusundan biliyorum kişiyi "zayıf diye eşi boşanmak istiyordu" doğruluğunu Allah bilir
İyi de aslında kendisi çocuğu aldırmak için,ya da evli olmadığı adamla doktora gidip doktorun alamayız sözünden sonra evlenme planı varsa da burada isim soyisim verilerek doktor önerilmedi ki.
Tek tek süre geçince hanginiz kürtaj yapıyor diye dolaşmaya kalsa çocuk bir hafta daha büyüyecek. Bilemiyorum
İşte bende onu söyledim kızcağıza . Bence kocasının doktora gitmesi gerekiyor çünkü böyle bir insanın ruh sağlığı ne kdr yerinde olabilir ki ? İnsanlar kanserli eşlerine el bebek gül bebek bakıyor kaldı ki zayıflık kolay çözülecek bisey. Beğenmeyen adam eşinin koynuna girip neden çocuk yapıyor orası da muamma.... Bilmiyorum çığrından çıkıyoruz memleketçe ...Evet baktım şimdi..
Eşi demek ki kesin boşanmak istiyor..
Ama yine de bu kadar bekledikten sonra niye?
Tek sorun kiloysa hamilelikten sonra alacak zaten kilo..
Biraz bekleyiversin..
Ben eski konusunu okumamıştım..
Kocası boşanmak istiyor sanırım ondan bebeği istemiyor..
Kadın da direnemedi herhalde..