- 31 Ekim 2013
- 21.640
- 72.780
- 798
- 41
ayyy çok şekersiniz ya :)o nasıl oluyo kız maşallah.. ben nefes alsam 65 kg den 68 eçıkıyorum :)
ben de öyleyim valla aldı başını gidiyor kilolar dur diyesim de yok gittiği yere kadar bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy çok şekersiniz ya :)o nasıl oluyo kız maşallah.. ben nefes alsam 65 kg den 68 eçıkıyorum :)
başın sağolsun, melek olmuş dünyalar güzelinHamileyken 22. Haftadan 34. Haftaya kadar aldır bu bebeği yaşamaz dediler..
Evet doktorların dediği gibi oldu yaşamadı.. 20 günlükken bıraktı annesini kızım..
Onu aldırmak onun yaşam hakkına son vermek aklımdan bile geçmedi.
Neden o şansı bebeğim hak etmesin ki dedim.
Allah verdi bana bu canı emanet, emanetinide yine o alır dedim.
( Yine tutamadım kendimi )![]()
Kürtajı çocuğuna yapacağına, eşine yap![]()
Cok uzun hıkaye ama suanda onmlı olan tamam kurtaj olmayı kabul edıyorum desem bebegı aldırabılırmıyız aldıramaZmıyız? Evet yasal surec 10 hafta ama yıne de yapan doktorlar olamaz mı?
ayyy çok şekersiniz ya :)
ben de öyleyim valla aldı başını gidiyor kilolar dur diyesim de yok gittiği yere kadar bakalım![]()
10. haftadan sonra isteğe bağlı kürtaj yapmak yasal değil. Eşiniz sizi buna zorlayamaz. Zorlarsa hem eşiniz hem de kürtajı yapmayı kabul eden doktor suçlu durumuna düşer.Kızlar merhaba. 11 haftalık hamıleyım ama eşim bebegı aldırmak ıstıyor ama bn ıstemıyorum. Bu konuda benı zorluyor. Nette 10 haftaya kadar yasal oldugu yazıyor. 10 haftayı gecen gebelıklerı kurtaj yapan doktorlar ozel klınıkler falan varmıdır? Ne olur kımse kurtaj etmez deyın bana Bılgısı olan kısılerden acıl cevap beklıyorum allah razı olsun..
bevakasa arkadaşım üslubumda problem yok ben zaten direkt şahsına yazmadım farketdiysen bu tarz yorumlar yazan olmuştur hatta olacaktır bilginiz yoksa mevzuyla ilgili öğrenin dedim ki bebeklerin haftalık gelişimlerini okumanı tavsiye etmemde üslupsuzluk değildir emin ol..parkbyull arkadaşım kime göre 11 hafta, ben doktora sormama ihtimaline karşı doktora yönlendiriyorum zaten, okumakla olmuyor, eleştirirken uslublu olalım lütfen, evet bilmiyorum insanın başına gelmeden bilemez. hiçde bakmadın çünkü gebe kalamdım kalanada sormadım çünkü böyle birşey yaşamadı etrafımda kimse ve ben yeni evlendim,
@asdeszeymuran0 evet bilmiyorum ve doktora yönlendiriyorum, ben illa yaptır demedim hatta sosyal hizmetlerden bilgi bile aldım,
ben de geçen sene 9.takımdaydım çok da güzel verdim ama çok da güzel aldım valla :):)) ben dur diyom ama dinlemiyor... gel 5. takıma... kilo vermiyoz ama takılıyoz işte :)))
Okuduğunu yanlış anlayan ben miyim yoksa konuya yorum yazan diğer herkes mi anlamadım.
Benim anladığım kadarıyla konu sahibinin öğrenmek istediği şey şu: ben 10 haftalık hamileyim bebeğimi aldırmak istemiyorum.Kocam beni zorla merdivenaltı bi muayaneye götürse bu bebeği aldıracak yer bulabilir mi? Hala bebeğimi benden alma tehlikesi var mı demek istiyor bence.
Ama herkes sanki konu sahibi bebeği aldırmak istiyor gibi yorum yapmış.Konu sahibi, üzgünüm maalesef var o tehlike her zaman.7 aylık bebeği aldıranlar duymuştum.İnsanlar para için her şeyi yapıyor.
ama tavsiye veriyorsun bilmediğin konu hakkında.parkbyull arkadaşım kime göre 11 hafta, ben doktora sormama ihtimaline karşı doktora yönlendiriyorum zaten, okumakla olmuyor, eleştirirken uslublu olalım lütfen, evet bilmiyorum insanın başına gelmeden bilemez. hiçde bakmadın çünkü gebe kalamdım kalanada sormadım çünkü böyle birşey yaşamadı etrafımda kimse ve ben yeni evlendim,
@asdeszeymuran0 evet bilmiyorum ve doktora yönlendiriyorum, ben illa yaptır demedim hatta sosyal hizmetlerden bilgi bile aldım,
kıbrıs gibi özel kliniklerde aldırabilirsiniz baya maliyetli 12-15 milyarı bulabiliyor habreniz olsun.
konu sahibi hiç detaylı bilgi vermemiş biz de bilmiyoruz... neden adamın kararı bu kadar önemli... gerekirse adamı boşamaya gider bu iş... adamdan korkuyor mu?