- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.905
- 358
hamımlar öyle demeyin, adamı boşayıp çocuğu doğurmak ne demek.. çocuklu daha genç bir kadın bekar. yaşam savaşı asıl ozaman başlıyor, çocuğu istemeyen adam neden baksın? doğduktan sonra kadına bin beter yazık, nasıl devam edicek ne şartlarda hayata?? aldırabiliceğin elbet bir özel klinik bulursun, doktoru ikna etmelisin, büyük ihtimal sana özel bir kağıt imzalatır sorumluluk almadığına dair, taa üni.de bi kız biara ortadan kaybolmuştu, sonradan duyduk aldırmış, onunda zannedersem 10. haftayı geçmişti. A Ayrainci sen özel klinikleri gez vakit kaybetmeden, ve ağlama , çocuğu aldır eğer can değil ve cinayet olmıycaksa. adamı boşarsın zaten. baktınki can olmuş alınmıyor, doğurduktan sonra yurtlar belirli süreli alıyor, 5 yada 10 yıl sonra temelli almak üzere de verebiliyosun , sosyal hizmetlerde çalışan arkadaşım var ona sordum şimdi. istediğin zamanda gidip görüyorsun sen annesisin çünkü ve evlatlık verilmiyor sen alacağın için.
Bu konuda bilgi sahibi olmadığınız belli, Ben 8 haftalıkken kalp atışını duydum. 11. haftada kolları bacakları herşeyi vardı.
Yani şuan o bildiğin bebek, cansız falan değil.