Kürtaj yasası

hamımlar öyle demeyin, adamı boşayıp çocuğu doğurmak ne demek.. çocuklu daha genç bir kadın bekar. yaşam savaşı asıl ozaman başlıyor, çocuğu istemeyen adam neden baksın? doğduktan sonra kadına bin beter yazık, nasıl devam edicek ne şartlarda hayata?? aldırabiliceğin elbet bir özel klinik bulursun, doktoru ikna etmelisin, büyük ihtimal sana özel bir kağıt imzalatır sorumluluk almadığına dair, taa üni.de bi kız biara ortadan kaybolmuştu, sonradan duyduk aldırmış, onunda zannedersem 10. haftayı geçmişti. A Ayrainci sen özel klinikleri gez vakit kaybetmeden, ve ağlama , çocuğu aldır eğer can değil ve cinayet olmıycaksa. adamı boşarsın zaten. baktınki can olmuş alınmıyor, doğurduktan sonra yurtlar belirli süreli alıyor, 5 yada 10 yıl sonra temelli almak üzere de verebiliyosun , sosyal hizmetlerde çalışan arkadaşım var ona sordum şimdi. istediğin zamanda gidip görüyorsun sen annesisin çünkü ve evlatlık verilmiyor sen alacağın için.

Bu konuda bilgi sahibi olmadığınız belli, Ben 8 haftalıkken kalp atışını duydum. 11. haftada kolları bacakları herşeyi vardı.
Yani şuan o bildiğin bebek, cansız falan değil.

kilo meseleniz hakkında yorum yapacağım ben sadece.Her gece yatmadan önce yarım ekmeğin arasına fırstık ezmesi sürüp yiyin.zaten hamilelelikte kilo aldırır sizde bol bol yerseniz kilo kaybetmezsiniz çok fazla.

Biraz konu disi ama kilo almaya calisan biri olarak yaziyorum. Genelde kilo alamiyorum dedigimde yemek tavsiyesi veriliyor. Zaten yiyemedigimiz icin zayifiz. Kilolu birine "sen de az ye" demeye benziyor. ;)

Bir de kilo alirsa aralari iyi olacaksa olmasin. Ayrica istahsiz biri hamilelikte kilo da almaz. 47 kg hamile kaldim. Dogumda 50 idim. Dogumdsn 3 gun sonra 45 kiloydum. :KK53:

Hamileyken 22. Haftadan 34. Haftaya kadar aldır bu bebeği yaşamaz dediler..
Evet doktorların dediği gibi oldu yaşamadı.. 20 günlükken bıraktı annesini kızım..
Onu aldırmak onun yaşam hakkına son vermek aklımdan bile geçmedi.
Neden o şansı bebeğim hak etmesin ki dedim.
Allah verdi bana bu canı emanet, emanetinide yine o alır dedim. :cry::cry:

( Yine tutamadım kendimi ) :(

Böyle evliliklerden ve her seyi bahane edip bebeklerine kiyan kari kocalardan nfrt ediyorum günahtir be ne yasarsan yasa korunsaydin her seyi yapin her p. Yiyin faturayi minicik cana kesin basta dayimin karisi olmak üzere hastalik haric keyfe bebek aldiranlari Allah bildigi gibi yapsin KÜRTAJ ismi bile korkunc bebegini parca parca yapiorlar karninda Allah vicdan versin

Dayimin karisi Gene erkek olacak diye 2 defa bebek aldirdi Allah onu bildigi gibi yapsin
Aa nasil biliyormus ki

Hamileyken 22. Haftadan 34. Haftaya kadar aldır bu bebeği yaşamaz dediler..
Evet doktorların dediği gibi oldu yaşamadı.. 20 günlükken bıraktı annesini kızım..
Onu aldırmak onun yaşam hakkına son vermek aklımdan bile geçmedi.
Neden o şansı bebeğim hak etmesin ki dedim.
Allah verdi bana bu canı emanet, emanetinide yine o alır dedim. :cry::cry:

( Yine tutamadım kendimi ) :KK43:

başın sağ olsun :( ne büyük sınav.. öyle de melek böyle de melek olmuş kızın.... bari sen katil olmadın o acaba yaşar mıydı düşüncesi içinde kalmadı.... helal olsun valla... büyük cesaret büyük özveri...

Biraz konu disi ama kilo almaya calisan biri olarak yaziyorum. Genelde kilo alamiyorum dedigimde yemek tavsiyesi veriliyor. Zaten yiyemedigimiz icin zayifiz. Kilolu birine "sen de az ye" demeye benziyor. :KK66:

Bir de kilo alirsa aralari iyi olacaksa olmasin. Ayrica istahsiz biri hamilelikte kilo da almaz. 47 kg hamile kaldim. Dogumda 50 idim. Dogumdsn 3 gun sonra 45 kiloydum. :KK53:

o nasıl oluyo kız maşallah.. ben nefes alsam 65 kg den 68 eçıkıyorum :)

Kürtaj cinayettir diye radikal bir propoganda yapacak değilim ama içim acıyor son verilen gebeliklere. Nasıl kıyıyorsunuz masumlara... Korunmayı beceremeyip bunun bedelini minicik bir cana ödetiyorsunuz.

Biri prezervatifi takmayı beceremez, biri geri çekilmeyi doğum kontrol sanır. Bedelini de hep bebekler öder.

Diğer konuda da bir anne sevgilisi yüzünden kızının intihara teşebbüs etmesine neden olmuş. Bebeği öldürmekten cinayetten bahsediyorsunuz farkında mısınız? O çocuk tek babanın değil sizin de çocuğunuz yok ben de bakamam boşansam atarım sokağa diyorsanız bebek için en hayırlısı neyse o olsun inşallah

Biraz konu disi ama kilo almaya calisan biri olarak yaziyorum. Genelde kilo alamiyorum dedigimde yemek tavsiyesi veriliyor. Zaten yiyemedigimiz icin zayifiz. Kilolu birine "sen de az ye" demeye benziyor. :KK66:

Bende zayıfım kilo almak istiyorum..Ama hiç yemiyorum yesem alırım gibi geliyo.Tabiki bu evlilik bitmiş bencede.. böyle düzelecekse hiç düzelmesin.

Kocanla aran bozuksa niye çocuk yapiyorsun mevzusuna girmiyorum,nasil sevisebiliyorsunuz?
Ne yazikki bütün oyunlar kadinlar uzerinde oynaniyor,hamile kalmak,cocugu dogurmak, lohusalik,emzirmek,gece uykusuz kalmak,yikamak,alt degistirmek,herseyiyle ilgilenmek!
Istenmeyincede kadinin kurtaja zorlanmasi..
Korkunc düşününce gercekten üzücü !

hamımlar öyle demeyin, adamı boşayıp çocuğu doğurmak ne demek.. çocuklu daha genç bir kadın bekar. yaşam savaşı asıl ozaman başlıyor, çocuğu istemeyen adam neden baksın? doğduktan sonra kadına bin beter yazık, nasıl devam edicek ne şartlarda hayata?? aldırabiliceğin elbet bir özel klinik bulursun, doktoru ikna etmelisin, büyük ihtimal sana özel bir kağıt imzalatır sorumluluk almadığına dair, taa üni.de bi kız biara ortadan kaybolmuştu, sonradan duyduk aldırmış, onunda zannedersem 10. haftayı geçmişti. A Ayrainci sen özel klinikleri gez vakit kaybetmeden, ve ağlama , çocuğu aldır eğer can değil ve cinayet olmıycaksa. adamı boşarsın zaten. baktınki can olmuş alınmıyor, doğurduktan sonra yurtlar belirli süreli alıyor, 5 yada 10 yıl sonra temelli almak üzere de verebiliyosun , sosyal hizmetlerde çalışan arkadaşım var ona sordum şimdi. istediğin zamanda gidip görüyorsun sen annesisin çünkü ve evlatlık verilmiyor sen alacağın için.
eğer canlı değil ve cinayet olmayacaksa ne demek..üniversiteye de gittim diyorsun hiç mi hafta hafta bebek gelişimlerine bakmıyorsunuz..bu tarz yorumlar yapabilmek adına en azından hafta hafta bebek gelişşimlerine bakın 11 haftalık bebek (bak cenin fatüs demiyorum) eli ayağı ağzı yüzü olan rahim içinde kıpır kıpır hareketler eden taklalar atan bir canlıdır.Sen gibi ,ben gibi yani..kürtaj anında korkudan dehşete kapılmöış bir şekilde nereye kaçacağınıda şaşırır..izledin mi hiç kürtaj görüntüsü yooook..

bu tarz yorumlar yapanların bunları bilmediğine eminim..
nacizane tavsiyem hafta hafta bebek gelişimlerini oku kürtaj görüntülerini bir izle..bu tarz bir yorumun vebalini nasıl kaldıracaksınız bilmiyorum..

derdim seni yermek değil bak sen gibi yorum yapanlar olmuştur illaki olacaktır da ..ama cidden bi araştırın allah rızası için akıl var fikir var..
ben zamanında zoraki kürtaj oldum kaç tane usg ye girdim kalbi durmuştu yavrumun mecburiyetten,onda bile yandım hala bir evladım olmasına rağmen psikolojim toplanmamışken,,,,,
boşuna dememişler bir kürtaj olacağına dokuz doğur diye..

lütfen şu kürtaj muhabbetlerine yorum yaparken bırakın ikiyi üçü bin kere düşünün..sanal ortam demeyin devir ortada bu günaha (inanana göre inanmayanlar için bu cinayete)ortak olmayın.

nasıl bir toplımuz,kadın çok net soru sormuş,biz hemen bir sürü şey ürettik yapmayın etmeyın,belliki kadın tek çaresi,herkes burda suçlu arama peşinde,zaten kadın suçlu ve bunun bedelini ödeyecek,biz ona fıkır verıyorsak verelim,hafiye olmayaalım,

çocuk aile ile buyur,ölüm gelir ayrı konu,onun harıcı kımse yuva veremeycekse lütfen çocuk yapmasın,aldırsın daha iyi,yuvasız çocuklar içimiz yarası,vicdanı,başımızdada var bılıyorum,bencil olmayaalım,çocuk egomuzu tatmın etmek için,sosyal statu gereği,yada erkeği elde tutma aracı değil çocuk,çocuk topluma bır ınsan yetiştirme sanatıdır,insan unutmayın sadece ınsan yetiştirme,ama nerdeeeee mıllet aldı başını gıdıyor,hırs,entrıka,ego,ve tek kurbannn çocuklar

Back
X