- 20 Nisan 2017
- 64
- 42
- 3
- 36
- Konu Sahibi misslavina
-
Canim ayni seyi bende yasadim benim dr ilk gebeliklerde boyle seylerin olma ihtimalinin cok yuksek oldugunu bu sizin icin kotu bisey olsa da bizim icin iyi bisey dedi hem hamile kalabiliyosun hemde vücudun o kadar saglikliki sagliksiz bi seyi disari atmak istiyo vücudun dedi uzme kendinj insallah saglikli bir sekilde tekrar olacaksanki aynı şeyleri tekrar yaşıyacakmışım gibi geliyor nedeninide söylemiyolar en iyi doktorlar bile olabilir normal deyip geçiştiriyor. süpriz bi hamilelik olmuştu birden ne olduğunu anlayamadım hamile olduğumu fln. bi kere gittim doktora kese gözüküyo hamilesin dedi 2 hafat sonra gel dedi gttiğimde de bebek ölmüş kalp atışı yok dedi((((
sanki aynı şeyleri tekrar yaşıyacakmışım gibi geliyor nedeninide söylemiyolar en iyi doktorlar bile olabilir normal deyip geçiştiriyor. süpriz bi hamilelik olmuştu birden ne olduğunu anlayamadım hamile olduğumu fln. bi kere gittim doktora kese gözüküyo hamilesin dedi 2 hafat sonra gel dedi gttiğimde de bebek ölmüş kalp atışı yok dedi((((
7 haftalıktı. ama böyle bi durum hiç beklemiyordum çevremdede hiç duymadım cok sasırdım ne kanama ne agrı hiç bişey olmamıştı
üzülmeme bile fırsat kalmadıiyiyim şimdi korunmuyorumda bakalım ne olacakkk peki siz kürtajdan ne zaman sonra hamile kaldınız
Canım çok geçmişolsun insallah bidahaki hamileliğinde yavrunu kucağına sağlıcakla alırsın .doktorlar sebep söyleyemiyor geçiştirdikleri için değil gerçekten sebebi bulmak okadar zorki haklılar , normal kabul ediliyo uyumsuz kromozom eşleşmesi dediler bana.hiç merak etme canım boşuna stres yapma senin yaşadığnı yaşayan okadar çok kadın varki çevrende yok die bitek senin başına geliyo sanma sakın . Benim çevremde meğer neçok yaşayan varmışta başıma gelince bak şınun gelinide yada kızıda aynı oldu die hep tesellilerde şahit oldum birsürü kadının hikayesine. Çogu çocuk sahibi olmuş , yeterki nasibinde olsun istesende istemesende seni gelir bulur o. Canım gereksiz stresle hormonlarını altüst etme yereki tam tevekkül Allaha teslim yavrunu bekle.7 haftalıktı. ama böyle bi durum hiç beklemiyordum çevremdede hiç duymadım cok sasırdım ne kanama ne agrı hiç bişey olmamıştı
teşekkür edrim yorumlarınız için bekliyorum bakalım inşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalır ve tamamlarımCanım çok geçmişolsun insallah bidahaki hamileliğinde yavrunu kucağına sağlıcakla alırsın .doktorlar sebep söyleyemiyor geçiştirdikleri için değil gerçekten sebebi bulmak okadar zorki haklılar , normal kabul ediliyo uyumsuz kromozom eşleşmesi dediler bana.hiç merak etme canım boşuna stres yapma senin yaşadığnı yaşayan okadar çok kadın varki çevrende yok die bitek senin başına geliyo sanma sakın . Benim çevremde meğer neçok yaşayan varmışta başıma gelince bak şınun gelinide yada kızıda aynı oldu die hep tesellilerde şahit oldum birsürü kadının hikayesine. Çogu çocuk sahibi olmuş , yeterki nasibinde olsun istesende istemesende seni gelir bulur o. Canım gereksiz stresle hormonlarını altüst etme yereki tam tevekkül Allaha teslim yavrunu bekle.
kızlarrrr meraba ben şubat ayında kürtaj olmuştum ne olduğunu tam anlamadan bı anda bebeğin kalp atışları yok dediler sadece 2 kere gittim doktora sonra kürtaj oldum 24 yaşındayım ve bidaha hamile kalamam diye bi korku oluştu içimde sizce ne yapmalıyım
Bende kasımda oldum . Malesef ilkide temmuzdaydı. İkincide hüsran yani . Ama ilki kadar kahrolmadım hazırlıklıydım körü körüne bu bebek benim kesin doğcak die cahilliğim kalmamıştı artık o çektiğim acı güçlendirmişti.yinede umutlarımı yaşatıyorum buay yeni bi sayfa sıfırdan hayaller Allah bukadar isteyen kullarına sırt çevirmez insallah istemeye devam edin kızlar elbet karşılıksız bırakmazMerhaba,
Yazdıklarınızı okurken bunlar benim yazılarım mı diye tedirgin oldum birden . '' kürtaj ''olarak bende konu açtım ,
bende şubatta kürtaj oldum ve yine bende 24 yaşındayım veee vee dediğin gibi kontrole gittim ve kalp atışlarının durduğunu öğrendim .
Ben olmıcak korkusu değilde olduğunda yine aynı şekilde kalp atışları durursa , ya yine aynı şeyleri yaşarsam korkusunu yaşıyorum . Hayırlısı olsun inşallah .
Boyle dusunmenizin nedeni ne anlamadim 2 kurtajim var ve korunmadigim ilk ilişkiden saglikli bir gebeligim varkızlarrrr meraba ben şubat ayında kürtaj olmuştum ne olduğunu tam anlamadan bı anda bebeğin kalp atışları yok dediler sadece 2 kere gittim doktora sonra kürtaj oldum 24 yaşındayım ve bidaha hamile kalamam diye bi korku oluştu içimde sizce ne yapmalıyım
Bende kasımda oldum . Malesef ilkide temmuzdaydı. İkincide hüsran yani . Ama ilki kadar kahrolmadım hazırlıklıydım körü körüne bu bebek benim kesin doğcak die cahilliğim kalmamıştı artık o çektiğim acı güçlendirmişti.yinede umutlarımı yaşatıyorum buay yeni bi sayfa sıfırdan hayaller Allah bukadar isteyen kullarına sırt çevirmez insallah istemeye devam edin kızlar elbet karşılıksız bırakmaz
Bende ilk kürtajdan sonra korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım , oda aynı sonuçlandı.2.kürtajımdan sora daha uzun korunduk . İlk korunmasız ayda doltor ilişki için 3gün verdi gün aşırı .stres olduk ilk defa böyle talimatla ilişki olunca tuttumu kaçtımı die düşünmekten galiba sonuç alamadık .bakalım buaydan umutluyum oluruna bıraktıkBoyle dusunmenizin nedeni ne anlamadim 2 kurtajim var ve korunmadigim ilk ilişkiden saglikli bir gebeligim var
Boyle dusunmenizin nedeni ne anlamadim 2 kurtajim var ve korunmadigim ilk ilişkiden saglikli bir gebeligim var
Evet kromozom ve genetikte trombofili paneline bakıldı . Herşey tamiz sadece çok az pıhtılaşmaya yatkın çıktı kanım günlük coraspin verdi . Ancak şöylede bi durum var 2. Gebeliğimde günlük karından kan sulandırıcı iğne oluyodum ona rağmen sonuç aynı. Bunada normal olabilir dedi doktorm başka hiçbişey çıkmadı çünkü herşey normalPeki testler yapıldımı neden ikincide bu şekilde sonuçlandı diye .
İlkine normal diyorlar bişi demiyorlar ama doktorum ikincidede böyle olursa araştırıcaz dedi inşallah yaşamam öyle bişi .
Evet kromozom ve genetikte trombofili paneline bakıldı . Herşey tamiz sadece çok az pıhtılaşmaya yatkın çıktı kanım günlük coraspin verdi . Ancak şöylede bi durum var 2. Gebeliğimde günlük karından kan sulandırıcı iğne oluyodum ona rağmen sonuç aynı. Bunada normal olabilir dedi doktorm başka hiçbişey çıkmadı çünkü herşey normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?