- 16 Haziran 2016
- 727
- 1.004
- 23
- Konu Sahibi misslavina
-
2kez hamile kaldım ve 2sindede korunmasız ilk ilişkide hamile kaldım. 3. denememiz olmadı yaşadıklarımız çok büyük taramva yarattı bence stresten olmadı enbüyük etken stres.düşüktü yumurtlam günüydü bilmezken pat die hamile kalıyodum ama hayatımıza bunlar eklenince geçen ay denememiz boşa gitti .Stres yapmamaya çalışın kızlar başarabilirseniz tabiKorunmayan ilk ilişkiden hamile kalmak o kadar büyük bi şans ki malesef çoğu kişi aylarca uğraşıyor.
Amin canım isteyen kim varsa Rabbim doldursun kucağını. İğneler başımın belasıydı onlarla devam etmiceğmi öğrenince çok sevindim .her gün aynı saatte eşim yapıyodu kendime yapmam imkansızdı bi eğimi var onu kaçırınca feci yakıyo ve morarıp şişiyodu. Eşim geç geliceği zaman acile gidip hemşirelere vuruluyodum. İnsülin iğnesi gibi ama ilacı çok yakıyodu. Kürtajdan sora bile karından iğne olduğum yerler 10gün sızlamıştı çok sinirbozucu bi durum tabi .Peki o iğneler canınızı yakmıyor muydu kendiniz yapabiliyor muydunuz çok soru sordum kusura bakmayın , hayırlısı olsun inşallah bir an evvel sağlıkla kucağımıza aldığımız zamanlarıda görürürz.
bilmiyorum ilkinede nasıl hamile kaldım onuda bilmediğim için bir kere korunmadık ve ben hami,leydim ve o ay hiç beklemiyordum hastaneye gidince diş yaptırmaya dişçinin ısrarıyla test yaptırdım sonuç hamileyim ve 2 hafta sürdü ve hemen kürtaj bir ayın içinde ne yaşadım ben hiç bişey anlamadım sanki bazen uzuun ve kötü bi rüya görürsünüz ya öyle olmuştumBoyle dusunmenizin nedeni ne anlamadim 2 kurtajim var ve korunmadigim ilk ilişkiden saglikli bir gebeligim var
benim ilk olduğu için pıhtılaşma testi vs yapmadılar. babam doktor istersen yaptıralım dedi ama o ve onun arkadaşlarıda fazla üstüne düşmesin iyice strese girer dediği için yaptırmadım patolojiye gitti ama sonuç temiz cıktı doktor gençsin bazen rahim kendini hazır hissetmez dedi bende öyle saydım ama ikinci kez yaşamak istemiyorum inşallahh yaşamammAmin canım isteyen kim varsa Rabbim doldursun kucağını. İğneler başımın belasıydı onlarla devam etmiceğmi öğrenince çok sevindim .her gün aynı saatte eşim yapıyodu kendime yapmam imkansızdı bi eğimi var onu kaçırınca feci yakıyo ve morarıp şişiyodu. Eşim geç geliceği zaman acile gidip hemşirelere vuruluyodum. İnsülin iğnesi gibi ama ilacı çok yakıyodu. Kürtajdan sora bile karından iğne olduğum yerler 10gün sızlamıştı çok sinirbozucu bi durum tabi .
merhabalar bende aynı korkuları yaşadığım için buradaki kızlardan fikir almak istedim. siz korunuyor musunuzMerhaba,
Yazdıklarınızı okurken bunlar benim yazılarım mı diye tedirgin oldum birden . '' kürtaj ''olarak bende konu açtım ,
bende şubatta kürtaj oldum ve yine bende 24 yaşındayım veee vee dediğin gibi kontrole gittim ve kalp atışlarının durduğunu öğrendim .
Ben olmıcak korkusu değilde olduğunda yine aynı şekilde kalp atışları durursa , ya yine aynı şeyleri yaşarsam korkusunu yaşıyorum . Hayırlısı olsun inşallah .
2kez hamile kaldım ve 2sindede korunmasız ilk ilişkide hamile kaldım. 3. denememiz olmadı yaşadıklarımız çok büyük taramva yarattı bence stresten olmadı enbüyük etken stres.düşüktü yumurtlam günüydü bilmezken pat die hamile kalıyodum ama hayatımıza bunlar eklenince geçen ay denememiz boşa gitti .Stres yapmamaya çalışın kızlar başarabilirseniz tabi
merhabalar bende aynı korkuları yaşadığım için buradaki kızlardan fikir almak istedim. siz korunuyor musunuz
benim ikinci adet geliyor bakalım adet olcam mı :) inşallah ikincileri sağlıkla kucağımıza alırız zor işlerKürtajdan sonra ilk regl olana kadar korundum , regl bitince korunmadım ama yine tabiki benim ilk denemede olmadı ve dün regl oldum ... bu sefer kaç ayda hamile kalıcam bilemiyorum .
Amin canım isteyen kim varsa Rabbim doldursun kucağını. İğneler başımın belasıydı onlarla devam etmiceğmi öğrenince çok sevindim .her gün aynı saatte eşim yapıyodu kendime yapmam imkansızdı bi eğimi var onu kaçırınca feci yakıyo ve morarıp şişiyodu. Eşim geç geliceği zaman acile gidip hemşirelere vuruluyodum. İnsülin iğnesi gibi ama ilacı çok yakıyodu. Kürtajdan sora bile karından iğne olduğum yerler 10gün sızlamıştı çok sinirbozucu bi durum tabi .
İnşallah hamilesindir :)benim ikinci adet geliyor bakalım adet olcam mı :) inşallah ikincileri sağlıkla kucağımıza alırız zor işler
İnsallah canım , inanki genetik testler git gel sonuç bekle yıprandık babişkon doğru yonlendirmiş seni ne şanslısın branşı nedir canım babanın ? Pek bişe çıkmadı biton test yapıldı. Herşey normal. İnsallah vücudumuzun zamanlaması gelmiştir artık denemeler çabalar emekler boşa çıkmaz ,, adetler bi sene soraya kalır insallahbenim ikinci adet geliyor bakalım adet olcam mı :) inşallah ikincileri sağlıkla kucağımıza alırız zor işler
Saol canım benim , bınları yaşamamız gerekiyomuş ditorm başlarda toyuzya hemen isim düşünüyodum ne safmışım diorum. İçime düştü die sapasağlam doğurdunmu sandın die kızıyorum kendime şimdilerdeOffff çok geçmiş olsun , bakalım bizler neler yaşayıp göreceğiz .
Çocuk sahibi olmanın bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmezdim neler neler varmış .
inşallah canım benim ama bizi her halükarda zor bi hamilelik bekliyor evham yaparız sürekli bişey mi oldu diye hep bi tedirgnlik tabi bide bende kaynana faktörü varki allah sabırlar versinnnnn banaaa :)İnşallah hamilesindir :)
Evet bende öyleyim hemde ne saflık , bilemiyorsun ki işte başa gelmeden bilemiyorsun malesef.Saol canım benim , bınları yaşamamız gerekiyomuş ditorm başlarda toyuzya hemen isim düşünüyodum ne safmışım diorum. İçime düştü die sapasağlam doğurdunmu sandın die kızıyorum kendime şimdilerde
inşallah canım benim ama bizi her halükarda zor bi hamilelik bekliyor evham yaparız sürekli bişey mi oldu diye hep bi tedirgnlik tabi bide bende kaynana faktörü varki allah sabırlar versinnnnn banaaa :)
babam da mikrobiyoloji uzmanı. zaten ilk onun kadın doğumcu arkadsı muayene etmişti cok normal cok normal diyodu sürekli bisürü doktor başımda beni teselli ediyolardı ama ben o an sadece kürtaj kelimesine odaklanmıştım iğne yaptırırken bile ağlayan bi insan olduğum için :)İnsallah canım , inanki genetik testler git gel sonuç bekle yıprandık babişkon doğru yonlendirmiş seni ne şanslısın branşı nedir canım babanın ? Pek bişe çıkmadı biton test yapıldı. Herşey normal. İnsallah vücudumuzun zamanlaması gelmiştir artık denemeler çabalar emekler boşa çıkmaz ,, adetler bi sene soraya kalır insallah
Ya bbbeen iğn deyince koltuğun üstüne zıplayan ben 10hafta hergün karından bide o iğneleri nasıl oldum annemin gözleri doluyodu iğne oluşumu izlerken en korktuğum şey başıma geldi ve ben katlanmaya razıydım yeterki bebişim sağlıkla gelsin die.babam da mikrobiyoloji uzmanı. zaten ilk onun kadın doğumcu arkadsı muayene etmişti cok normal cok normal diyodu sürekli bisürü doktor başımda beni teselli ediyolardı ama ben o an sadece kürtaj kelimesine odaklanmıştım iğne yaptırırken bile ağlayan bi insan olduğum için :)
Benim kürtajdan sonra tam zamanında geldi herşey gayet normaldi yoğunluğu vs 3. günde ne azalma ne bişi bir anda bıçak gibi kesildi ve bitti doktor normal dedi .Kürtaj sorası adetleriniz nasıldı canlar? Benim 2.kürtajda çok sulu gelmeye başladı afedersiniz daha bi kırmızı
Ya bbbeen iğn deyince koltuğun üstüne zıplayan ben 10hafta hergün karından bide o iğneleri nasıl oldum annemin gözleri doluyodu iğne oluşumu izlerken en korktuğum şey başıma geldi ve ben katlanmaya razıydım yeterki bebişim sağlıkla gelsin die.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?