kürtaj

evet insan unutuyor acıları bebeğin için ben hala yaşıyo diye geçiriyodum içimden şimdi bişey olcak tamam biz yanlış anlamışız dicekler diye son umut bekledim hep ama olmadı kısmet böyleymiş Allah'ım verdi o aldı yine verir inşşş hepimize

Derdi veren allah sabrınıda veriyor işte , 10 haftanın karşılığı keşke bu şekilde olmasaydı diyorsun ama kısmet işte keşke hep istediğimiz ve düşündüğümüz gibi olsa ama nerdeee
Evet canım sabrınıda veriyo mevlam verende O alanda . Bu ay yumurtlama haftası hergün ilişkiyle belki bi sonuca varırız insallah stres yapmamaya çalışıyorum nasip

Aynen öyle inşallah iyi olucak herşey.

Ladiesfirst05 misslavina kızlar ben bu ay bi kür var onu yapıcam .

Yemeli içmeli şeylere karşıyım ama bu bende merak uyandırdı . Ebru Destanın Yalnız Değilsiniz kitabında yazıyordu .
2 litre kaynar suya 1 çay bardağı rakı 1 çay bardağı süt ve bir demet maydanoz regl bittikten sonra buharında duruyorsun iyi geliyormuş çok met etmiş buharında durmakta sorun yok bi denim diyorum bakalım ne fark edicek

süt ve maydonozu biliyorumda rakı ne gız :)

Canim cok gecmis olsun... genellikle iki defa tekrarlamaz diyorlar bu tur durumlari merak ettim kacinci haftalardaydi kayiplarin?

Tatlim bence yaptirmalisin ne olursa olsun icin rahat oluyor... ben ilk bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum doktorum hic gerek yok dedi ama yaptirdim evet hafif pihtilasma cikti simdi 15 hafta oldu tekrar hamileyim igne kullaniyorum ama yaptirmasaydim pihtilasma olmasa bile 9 ay acaba varmiydi bisey olur mu diye kendimi yerdim psikolojik olarak rahatlaman lazim once ikinci hamilelikte daaha da panik oluyor insan

bende alıyım bakalım o kitabı nasıl içindekiler kızlar

Valla ben kitabın sonunda bütün hastalıklarla ilgili durumlarla ilgili herşeyi yazmışlar iyice kasıldım .
Kürtajdan sonra yapışıklık diye bir şey varmış
Nebilim verem hastalığı geçirenler sorun yaşabiliyormuş ve bir çok durum anlatılmış iyice kafamda kurup sıkılmıştım .
Acaba bu varmıdır şu varmıdır böylede oluyormudur diye

bende alıyım bakalım o kitabı nasıl içindekiler kızlar
Kitabın bi enteresan yani birtane kür veriyo oda arkadaş yazmış süt maydonoz rakı buharına oturma .başka butarz bilgi yok .ama insanların hamile kalma maceraları başlarından geçenleri okumak istiyosan al , bissürü kısa hikayeye yer vermiş . Genelde tüp deneyenlerin hikayesi.

kirmizigitar canım ilki 8 clexan iğne olduğum 2.gebeliğim 10. haftalarda kalbi durdu. İlkinin sebebi neyse doğal seleksiyon diolar ikincide aynı olabilir dedi doktorum hiçbi problem çıkmadı araştırmada canım . 3.ye odaklandım bari bu normal gelişse

zaten test sonucu kırkbeş hünde cıkıyormuş bilemiyorum ne yapsammm

En sondaki fotoğraf albümüne nediyosun ☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…