- 20 Nisan 2017
- 64
- 42
- 3
- 36
- Konu Sahibi misslavina
-
evet insan unutuyor acıları bebeğin için ben hala yaşıyo diye geçiriyodum içimden şimdi bişey olcak tamam biz yanlış anlamışız dicekler diye son umut bekledim hep ama olmadıYa bbbeen iğn deyince koltuğun üstüne zıplayan ben 10hafta hergün karından bide o iğneleri nasıl oldum annemin gözleri doluyodu iğne oluşumu izlerken en korktuğum şey başıma geldi ve ben katlanmaya razıydım yeterki bebişim sağlıkla gelsin die.
Evet canım sabrınıda veriyo mevlam verende O alanda . Bu ay yumurtlama haftası hergün ilişkiyle belki bi sonuca varırız insallah stres yapmamaya çalışıyorum nasipDerdi veren allah sabrınıda veriyor işte , 10 haftanın karşılığı keşke bu şekilde olmasaydı diyorsun ama kısmet işte keşke hep istediğimiz ve düşündüğümüz gibi olsa ama nerdeee
Aynen öyle inşallah iyi olucak herşey.evet insan unutuyor acıları bebeğin için ben hala yaşıyo diye geçiriyodum içimden şimdi bişey olcak tamam biz yanlış anlamışız dicekler diye son umut bekledim hep ama olmadıkısmet böyleymiş Allah'ım verdi o aldı yine verir inşşş hepimize
süt ve maydonozu biliyorumda rakı ne gız :)Ladiesfirst05 misslavina kızlar ben bu ay bi kür var onu yapıcam .
Yemeli içmeli şeylere karşıyım ama bu bende merak uyandırdı . Ebru Destanın Yalnız Değilsiniz kitabında yazıyordu .
2 litre kaynar suya 1 çay bardağı rakı 1 çay bardağı süt ve bir demet maydanoz regl bittikten sonra buharında duruyorsun iyi geliyormuş çok met etmiş buharında durmakta sorun yok bi denim diyorum bakalım ne fark edicek
süt ve maydonozu biliyorumda rakı ne gız :)
Evet oludum kitabi canım . Yumurtası çatlamayan yada düzensiz çatlayanlar için o kür bildiğim kadarıylavalla kitapta öyle yazıyor bilemiyorum anason kanalları açıyor heralde
Evet kromozom ve genetikte trombofili paneline bakıldı . Herşey tamiz sadece çok az pıhtılaşmaya yatkın çıktı kanım günlük coraspin verdi . Ancak şöylede bi durum var 2. Gebeliğimde günlük karından kan sulandırıcı iğne oluyodum ona rağmen sonuç aynı. Bunada normal olabilir dedi doktorm başka hiçbişey çıkmadı çünkü herşey normal
benim ilk olduğu için pıhtılaşma testi vs yapmadılar. babam doktor istersen yaptıralım dedi ama o ve onun arkadaşlarıda fazla üstüne düşmesin iyice strese girer dediği için yaptırmadım patolojiye gitti ama sonuç temiz cıktı doktor gençsin bazen rahim kendini hazır hissetmez dedi bende öyle saydım ama ikinci kez yaşamak istemiyorum inşallahh yaşamamm
bende alıyım bakalım o kitabı nasıl içindekiler kızlar
Kitabın bi enteresan yani birtane kür veriyo oda arkadaş yazmış süt maydonoz rakı buharına oturma .başka butarz bilgi yok .ama insanların hamile kalma maceraları başlarından geçenleri okumak istiyosan al , bissürü kısa hikayeye yer vermiş . Genelde tüp deneyenlerin hikayesi.bende alıyım bakalım o kitabı nasıl içindekiler kızlar
zaten test sonucu kırkbeş hünde cıkıyormuş bilemiyorum ne yapsammmCanim cok gecmis olsun... genellikle iki defa tekrarlamaz diyorlar bu tur durumlari merak ettim kacinci haftalardaydi kayiplarin?
Tatlim bence yaptirmalisin ne olursa olsun icin rahat oluyor... ben ilk bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum doktorum hic gerek yok dedi ama yaptirdim evet hafif pihtilasma cikti simdi 15 hafta oldu tekrar hamileyim igne kullaniyorum ama yaptirmasaydim pihtilasma olmasa bile 9 ay acaba varmiydi bisey olur mu diye kendimi yerdim psikolojik olarak rahatlaman lazim once ikinci hamilelikte daaha da panik oluyor insan
En sondaki fotoğraf albümüne nediyosun ☺☺☺Valla ben kitabın sonunda bütün hastalıklarla ilgili durumlarla ilgili herşeyi yazmışlar iyice kasıldım .
Kürtajdan sonra yapışıklık diye bir şey varmış
Nebilim verem hastalığı geçirenler sorun yaşabiliyormuş ve bir çok durum anlatılmış iyice kafamda kurup sıkılmıştım .
Acaba bu varmıdır şu varmıdır böylede oluyormudur diye
ehehehhe dicek bişi bulamıyorum :)En sondaki fotoğraf albümüne nediyosun ☺☺☺
ayyy merak ettim bende alıyım bariiehehehhe dicek bişi bulamıyorum :)
Ben özel hastanede yaptım 15güne çıktı trombofili paneli canım . Eşli karyotipte bir haftaya çıktı.zaten test sonucu kırkbeş hünde cıkıyormuş bilemiyorum ne yapsammm
Peki test fiyatları nasıl pahalımı çokBen özel hastanede yaptım 15güne çıktı trombofili paneli canım . Eşli karyotipte bir haftaya çıktı.
Trombofili paneline 600lira verdik istanbulun eeenn uygun fiyat veren özel hastanesi gaziosmanpaşa yeniyüzyıl hastanesi. Karyotipte 200lira yine orda. Geçtiğmiz aralık ayında yaptırdım canımPeki test fiyatları nasıl pahalımı çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?