kürtaj

Smin
Canım çok geçmişolsun insallah bidahaki hamileliğinde yavrunu kucağına sağlıcakla alırsın .doktorlar sebep söyleyemiyor geçiştirdikleri için değil gerçekten sebebi bulmak okadar zorki haklılar , normal kabul ediliyo uyumsuz kromozom eşleşmesi dediler bana.hiç merak etme canım boşuna stres yapma senin yaşadığnı yaşayan okadar çok kadın varki çevrende yok die bitek senin başına geliyo sanma sakın . Benim çevremde meğer neçok yaşayan varmışta başıma gelince bak şınun gelinide yada kızıda aynı oldu die hep tesellilerde şahit oldum birsürü kadının hikayesine. Çogu çocuk sahibi olmuş , yeterki nasibinde olsun istesende istemesende seni gelir bulur o. Canım gereksiz stresle hormonlarını altüst etme yereki tam tevekkül Allaha teslim yavrunu bekle.
inşallah Rabbimiz sağlıklı hayırlı evlatlar cümlemize nasip eder insan üzülüyo 7 haftalikken düşük oldu 2.gun hala ağlıyorum Rabbim tez vakit her konuda da evlat konusunda da en hayırlı kapılarını bizlere açar inşallah amin dua edelim birbirimize aminnnnnnnn

Back