çok dogru dıyosunuzda ben ilk defa ilişki nedir yaşadım bilsem yaparmıydım.erkek arkadsım 26yasında bile bile yaptı bana şaka gbi geliyodu farkında değldim neyin noldunun bilsem basından gıtmezmıydım keşkelerin bi faydası olsaydı hep keşke diyorum..kımseye byle bişey yasatamam aileme hiç açamam.hayallerimde gitti elimden ben byle olsun istermiydim.hiç mi yapabilceğim bşey yok el atından yapan varsa ble canım pahasına razıyım
çok dogru dıyosunuzda ben ilk defa ilişki nedir yaşadım bilsem yaparmıydım.erkek arkadsım 26yasında bile bile yaptı bana şaka gbi geliyodu farkında değldim neyin noldunun bilsem basından gıtmezmıydım keşkelerin bi faydası olsaydı hep keşke diyorum..kımseye byle bişey yasatamam aileme hiç açamam.hayallerimde gitti elimden ben byle olsun istermiydim.hiç mi yapabilceğim bşey yok el atından yapan varsa ble canım pahasına razıyım
esila teşekkür ederim.ben sze derdimi açıyorum.şunu yap bunu yap demek varken bi insanı suçlamak...keyfimdendi dimi ben düşünemiyorum dimi dediklerinizi.bi anlık hata pişmanım oldu ben canıma meleğime kıymak istermiyim paylaşıyorum sizlerle hayat okadar boş size herkes keyfinden yapıyo dilerim aynı hatayı yaşarsınız ama yook siz akıllısınız yapmazsınız bu akıl mantık değil kimse istemez bende istemem brz teselliydi istediğim belki kandırmanız geçer meleğine sahip çık demeniz..dlerımkı hatanızda insanlar szi suçlar aynı bu şekilde sizin yorumlarınız hiç umrumda değil ben abla gördüğüm insanların sadece yanımda olmalarını istiyorum.Çok üzgünüm çoook
güzelim canın pahasına çocuğunu aldırmak istiyorsun öyle mi???
bu işi kanunsuz yapanlar ne seni ne de bebeği düşünür...
para için ikinize de kıyarlar... yanlış ellerde bir daha hiç çocuğun olmayacak hale gelirsen ne yapacaksın??? o çatalda kalırsan ne yapacak ailen? ölümü bu kadar göze alıyorsan söyle ailene....
esila teşekkür ederim.ben sze derdimi açıyorum.şunu yap bunu yap demek varken bi insanı suçlamak...keyfimdendi dimi ben düşünemiyorum dimi dediklerinizi.bi anlık hata pişmanım oldu ben canıma meleğime kıymak istermiyim paylaşıyorum sizlerle hayat okadar boş size herkes keyfinden yapıyo dilerim aynı hatayı yaşarsınız ama yook siz akıllısınız yapmazsınız bu akıl mantık değil kimse istemez bende istemem brz teselliydi istediğim belki kandırmanız geçer meleğine sahip çık demeniz..dlerımkı hatanızda insanlar szi suçlar aynı bu şekilde sizin yorumlarınız hiç umrumda değil ben abla gördüğüm insanların sadece yanımda olmalarını istiyorum.Çok üzgünüm çoook
Sürekli çocuk doğurup bakamayıp çocuk esirgeme kurumlarına , sokakta dilencilik yaptırılarak mendil sattırılarak üzerinden kazanç elde edilen çocukları bilmek için illa yakın çevremizde olmaları gerekmiyor, şöyle bi kafamızdaki at gözlklerini çıkarıp etrafa bakmak yeterli.... Bazıları bakıyor bazıları görüyor.. Sorun burada işte...
İnsan korundğu halde 4 çocuğu olmaz, ama korunmayı bilmiyorsa korunmasına kcası izin vermiyorsa yanlışlıkla ve maalesef 4 çocuğu da olur 14 çocuğu da olur....
Çocuk esirgeme kurumlarındaki çocukların hepsi istenmeyen çocuk değil elbet.. Ama çoğu öyle... Sokakta gördüğün tinerci ve mendilci çocukların hepsi istenmeyen çocuk, yada mutsuz evliliklerine belki çare olsun diye dğurulmuş ama olmamış çocuklar.. Ve inan birçoğu keşke anam beni hiç doğurmasaydı diyorlar...
iki mecburi kürtaj sonrası kızımı aldım kollarımın arasına 8ay çekmedigim acı kalmadı yemedigim igne ve stresçok şükür rabbim onu bize bagışladı bu devirde insan bir bebege tam anlamıyla bakabiliyoki 3-4 çocujluları görünce diyom acaba dogrumu birinin rızkından kesip ötekinede idare ettirmek tabi olanlarınkini alla honlara bagışlasın ama devir okadar kötü okadar bozukki kimi ailede kadınlar yemekten üst baş yıkamaktan ders yaptırmaktan çocugunun enönemli olan şeyini unutuyo derdi sıkıntısını çevresini
çevre faktörü buara okadar kötüki şuan %50si dışardaki çocukların çevre faktöründen sokaklarda defalarca kaçıyolar tedavi oluyolar yine kaçıyolar dünyanın cılkı çıkmış devir kötü bence çocuk ciddi emek ,istiyn bişi emek veremicek sabrı olmayan biri bence çocuk dogurmak için iki kere düşünsün ona göre gebe kalsın ah vah etmesin sonrada
seviyodum bebek oldu bn zten dzgn regl oln brı dgldım anlamadım öğrendgmde okadardı seviyodum çok gözm körmüş her insab hata ypar pişmanım hergn melegmle knşup neden dyorum zten.bebeği duyduktan snra bu bna mecbr dedi demek ve gözlerimi ozmn açtım.sizden snrada dsndum vazgecemıyecegımı kıpır kıpır içimde.tek üzntüm o haketmiyo bunu günahsız üzüntüden karnım bile şişmedi okadar.hergun aglıyorum düzelsin dye.çnkü bn oyle hayaletmiştim evlencektim bebeğimiz olcaktı hergün onu sevgiyle büyütcektik.herkes bi meleğim olduğunu bilicekti kaç aylık dceklerdi 2 dcektim aradan zmn gecıcektı hanı buyumuşmu bzm yaramaz dceklerdi bebekte ne yakıştı dceklerdi.aa melek nekadar kılo almışsın degıl.hayır orda 5aylık meleğim var diyemiyorum.cinsiyetini bile bilmiyorum.ben onu istiyorum çok dünyadaki herseyden çok.caresizliğim beni yok ediyo.ailemle kalamıcam mecbur onunla gidicem.hadi ben mahkum oldum bebeğim.bukadar sorumsz babayı haketmıyo.ben vazgecemicem zaten.yapan yer hala var ama ben onsuz nefes alamıcam sanıyorum.
seviyodum bebek oldu bn zten dzgn regl oln brı dgldım anlamadım öğrendgmde okadardı seviyodum çok gözm körmüş her insab hata ypar pişmanım hergn melegmle knşup neden dyorum zten.bebeği duyduktan snra bu bna mecbr dedi demek ve gözlerimi ozmn açtım.sizden snrada dsndum vazgecemıyecegımı kıpır kıpır içimde.tek üzntüm o haketmiyo bunu günahsız üzüntüden karnım bile şişmedi okadar.hergun aglıyorum düzelsin dye.çnkü bn oyle hayaletmiştim evlencektim bebeğimiz olcaktı hergün onu sevgiyle büyütcektik.herkes bi meleğim olduğunu bilicekti kaç aylık dceklerdi 2 dcektim aradan zmn gecıcektı hanı buyumuşmu bzm yaramaz dceklerdi bebekte ne yakıştı dceklerdi.aa melek nekadar kılo almışsın degıl.hayır orda 5aylık meleğim var diyemiyorum.cinsiyetini bile bilmiyorum.ben onu istiyorum çok dünyadaki herseyden çok.caresizliğim beni yok ediyo.ailemle kalamıcam mecbur onunla gidicem.hadi ben mahkum oldum bebeğim.bukadar sorumsz babayı haketmıyo.ben vazgecemicem zaten.yapan yer hala var ama ben onsuz nefes alamıcam sanıyorum.
bırakmadı.ama evlilği erteliyo bebeğim büyüyo elinde bşeyi yok aldatıyo.nasıl biliyomusun hani ben dogurcam bak bu çocuk senin dyip eline vercem.bana herzaman coçuğu dogur git.oysa evlencek benide boşamıcak hem o meleğime hmde bana acıdan baska hiç bşey veremicek.keşke senin gbi saglıcakla gel bebeğim meleğim yazabilseydim.tekmelerini duyurum orda ve duyuyo annesinin neler cektiğini şimdiden hayat ona nekadar zor geliyodur.o şimdi sevgiden ilgiden başka bişey istemiyoki.biz naptık onada bunu bize yapıyo nasıl bi insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?