Canim kusura bakma ama seninde cok ilginc cevren varmis, sürekli cocuk dogurup onlara bakamayip yuvalara esirgeme kurumlarina veren :uhm: Sahsen ben bu zamanda böyle insanlari göremiyorum artik sonucta binbirtürlü korunma sekli var.
Insanin korundugu halde yanlislikla 4 cocuguda olmaz kusura bakmayin.
Sen nerden biliyorsun ki isteyerek dogurdugun bir cocugun esirgeme kurumuna düsmeyecegini? Ordaki cocuklarin hepsi istenmeyen cocuk mu saniyorsun? Belki büyük özlemlerle büyük cabalarla dünyaya gelmis cocuklar ama hayatin kimbilir ne oyunlar oynadi onlara.
Yinede sanslilar cünki daha hayata firsat vermeden kendi öz annelerinin oyununa gelen dogmamis bunca bebek varken :1no2:
bir cinayete hayır demek için zaten hem bakmak hem de görmek gerekiyor, doğru.. :1closedeyes:
bir kadın istedikten sonra korunur, bu fikrimi hiç kimse değiştiremez.. biz kadınlar istedikten sonra yapamayacğımız hiçbirşey olamaz.. sabah kalkıp içilen bir hapın seceresini tutamaz eşlerimiz.. böyle bir sebep, bahane olmaktan öteye geçemez... zira korunmaya izin vemeyen koca aldırmaya izin verir mi? bu da tartışılır bence...
hiçbir koruma %100 değildir elbet, ama 2-3 ünü birarada kullandığımızda olması imkansız gibi birşeydir... O tinerci, mendilci çocukların anneleri, bebeklerini aldırmadıkları için değil, bilinçsizlik- cahillik yüzünden dünyaya getirdiler o bebekleri.. sapla samanı karıştırmamak gerek değil mi?
Neyse ben "tinerci olacağına aldırılsın" fikrine sonuna kadar karşıyım.. ha siz değilsiniz; o sizi bağlar.. zira ne kadar tartışırsak tarışalım bir uzlaşma sağlayamayacağız, ki çok da önemli değil zaten yerimseniben
sevgiler....
Hayır çevremle ne alakası var anlamadım...Çevrem dediysem yakın çevrem demedim ki.
Hem bunları görmek için illa tanımak da gerekmiyor .
Ben İstanbul da yaşıyorum ve o kadar çok şahit oluyorum ve görüyorum ki mendil satan ve dilenen çocukları.
Profilinide Almanya yazıyor...Sizin oralarda yoktur bu tip şeyler ondan sana garip ve baya tuhaf gelmiştir yazdıklarım.
Binbir türlü korunma yolu olduğunu fazla çocuk yapanlar da biliyor emin ol...
Ama doğru düzgün korunduklarından emin olamıyorlar işte.
İnsan korunduğu halde 4 çocuğu olmaz ama korunmayı öğrenemişse olur efendim hatta bir düzine bile olur emin olun.
Neden vicdanın rahat değil ki. Senin elinde değil ki yaşatmak. Bence rahat ol. Geçmiş olsun inş. yine hamile kalırsın ve sağ salim kucağına alırsın. Bende 5 yıl önce zorunlu kürtaj oldum. 8 haftalık bebeğim gelişimi durmuştu ve kalbi atmıyordu. Gerçekten çok zor bir kadın için, kürtaj deyince bile soğuk su etkisi yapıyor bende. 8 haftalık ölmüş bir cenini bile kürtajla ayırdılar bedenimden kendi düşmedi. Ama canlı kalbi atan gelişip büyüyen bir canı söke söke almaları dehşet içinde kalıyorum mafoldumben
arkadaşlar çok kötü bi durum ALLAH kımsenın basına vermesin.ben 20yaşndayım olmasaydı adet düzensizliğim yüzünden önemsemedim sık oluyodu cnku bu düzensizlik gecen gün 13haftalık hamile olduğumu öğrendim.bir taraftan keşke alıp başımı gidebilsem meleğime balabilsem diyorum.o an ultrasonda gördüğünüzde hissediyosunuz anneliği ailemle tanışıp kısa zamanda evlencektik.ama bu durumda zamanımız cok dar ailem bu kadar kısa zamanda müsade etmezler.hergün her yastığa başımı koyduğumda deliriyorum ağlıyorum.hem ailem hem meleğim aklıma geliyo.erkek arkadasıma kolay hersey kaçalım dyo benım aılem kotu degıl ufacık bahanem yok onları üzmek için melek onlar.şiddet goruyorum bebeği bildiği halde hiç yok sebepten mecburum cunku ona.artık canıma kıymayı ble düşünüyorum.sizden istediğm bana yardım edin neolur.keşke boyle olmasaydı
arkadaşlar çok kötü bi durum ALLAH kımsenın basına vermesin.ben 20yaşndayım olmasaydı adet düzensizliğim yüzünden önemsemedim sık oluyodu cnku bu düzensizlik gecen gün 13haftalık hamile olduğumu öğrendim.bir taraftan keşke alıp başımı gidebilsem meleğime balabilsem diyorum.o an ultrasonda gördüğünüzde hissediyosunuz anneliği ailemle tanışıp kısa zamanda evlencektik.ama bu durumda zamanımız cok dar ailem bu kadar kısa zamanda müsade etmezler.hergün her yastığa başımı koyduğumda deliriyorum ağlıyorum.hem ailem hem meleğim aklıma geliyo.erkek arkadasıma kolay hersey kaçalım dyo benım aılem kotu degıl ufacık bahanem yok onları üzmek için melek onlar.şiddet goruyorum bebeği bildiği halde hiç yok sebepten mecburum cunku ona.artık canıma kıymayı ble düşünüyorum.sizden istediğm bana yardım edin neolur.keşke boyle olmasaydı
Ya bende tinerci çocuklar ailesinin sahip çıkmadığı çocuklar için kürtaj olmalı demenizi anlayamıyorum. Bir kere korunmayı akıl etmeyen insan kürtaj yaptırır mı hiç sanmam. Zaten o insan müsveddeleri o çocukları bilinçli yapıyor, çünkü hiç bir şekilde korunmadan ilişkiye girmek hamile olmayı göze almak demektir. Bu insanlar 4-5 çocuk değil birine bile sahip çıkamaz ki, bence bu tür ebeveynelerin acilen kısırlaştırılması gerekiyor. Devlet ayaklarına aile planlamasını bedava getiriyor almıyorlar ücretsiz kürtajı mı yaptırcaklar sanıyorsunuz.
Ayrıca saydığınız nedenler içinde en haklı gerekçeleri olan bayan 13 haftalık hamileyim diyor, maddi manevi hiç bir şekilde hazır değil, yasal kürtaj süresi de dolmuş napacak bu insan orası koca bir soru işareti işte...
Bir anlık zevk uğruna bir canın kıyılmasını benim mantığım almıyor
çok dogru dıyosunuzda ben ilk defa ilişki nedir yaşadım bilsem yaparmıydım.erkek arkadsım 26yasında bile bile yaptı bana şaka gbi geliyodu farkında değldim neyin noldunun bilsem basından gıtmezmıydım keşkelerin bi faydası olsaydı hep keşke diyorum..kımseye byle bişey yasatamam aileme hiç açamam.hayallerimde gitti elimden ben byle olsun istermiydim.hiç mi yapabilceğim bşey yok el atından yapan varsa ble canım pahasına razıyım
çok dogru dıyosunuzda ben ilk defa ilişki nedir yaşadım bilsem yaparmıydım.erkek arkadsım 26yasında bile bile yaptı bana şaka gbi geliyodu farkında değldim neyin noldunun bilsem basından gıtmezmıydım keşkelerin bi faydası olsaydı hep keşke diyorum..kımseye byle bişey yasatamam aileme hiç açamam.hayallerimde gitti elimden ben byle olsun istermiydim.hiç mi yapabilceğim bşey yok el atından yapan varsa ble canım pahasına razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?