Öncelikle merhabalar.. 5bucuk aylık hamile olduğumu öğrendim 2 hafta önce ve bebeğin babası bu çocuğu istemiyor. Eşim zaten şizofrenik hareketleri olan kötü alışkanlıkları olan biri ailemde hiç bir koşulda destek olmuyor. Öğrendiğimizden beri eve bile gelmiyor çocuğu aldırmak istiyor bu konuda ne yapılabilir bilgisi olan var mı??
Öncelikle merhabalar.. 5bucuk aylık hamile olduğumu öğrendim 2 hafta önce ve bebeğin babası bu çocuğu istemiyor. Eşim zaten şizofrenik hareketleri olan kötü alışkanlıkları olan biri ailemde hiç bir koşulda destek olmuyor. Öğrendiğimizden beri eve bile gelmiyor çocuğu aldırmak istiyor bu konuda ne yapılabilir bilgisi olan var mı??
Şuan bebek zaten kürtaj sürecini geçmiş bundan sonraki süreçte sadece bebekte sağlık sorunu varsa yapılır ya da sizin hayatınızı riske edecek bir durum olmalı . Kürtajı evlilik birliği içinde onaylamıyorum ama hanımlar artık 21. Yy da yaşıyoruz aile hekimlerinde korunma hapları ücretsiz bile veriliyor böyle bir birliktelik içindeyken çocuk olsun düzelir vs şeyler düşünmeyin sadece size söylemiyorum tüm hanımlara sesleniyorum eş kavun değil ki koklayıp alalim Allah iyilerle karşılaştırsın ama hanımlar kimse kimsenin hayatını düzene sokmak kimse kimseyi değiştirmek için gelmiyor dünyaya kimseye katlanmak zorunda değilsiniz . Saygısız bir evlilikte mutluluk mümkün değildir . Kimsenin hayatına müdahale etmek benim haddime değil boşanın demek vs ama yaşadığınız şeylere evet ben bu şekilde devam ederim diyorsanız devam edin .
Yani böyle bir insan müsveddesinden çocuk yaptığınız için size mi kızmalı? Yoksa çocuk istemediği halde korunmayı bile akıl edemeyen ve dahası bırakın babalık, insanlıktan bir haber olan eşinize mi kızmalı? Ben bilemedim açıkçası.