Kürtaj

Ness6161

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
231
106
103
31
Kızlar bir kaç haftalık stresten sonra yarın kürtaj oluyorum. Kese, yolk sac oluşmasına rağmen maalesef bebek oluşmadı. Çok üzüldüm çok ağladım ama kabullendim artık. Şimdi size sormak istediğim şu bundan sonra ne yapmalıyım çünkü korkuyorum hep böyle olursa diye. İlk gebeliğimdi bu. Hiç riske atmadan yaptırmam gerekn bütün testleri eşimle birlikte yaptırıp sonrasında bi sıkıntı yoksa Allaha tevekkül etmek bence en iyisi. Siz ne düşünüyosunuz erken mi böyle düşünmem için? Cevaplarınızı önerilerinizi bekliyorum

bunlari bende dusundum canim ilk gebeliklerde dusuk olabilio dediler arastirmamistik hep icimde korku vardi ki 2. side dustu.arastirma yaptirdik bende pihtilasma bozuklugu varmis.agustos ayinda tekrar dusunuorm hamilelik.hayirlisi ile bu sefer olucak insallah

Evet canım bütün testleri yaptırıp sonra denemeye karar verdim bende. Eğer hamile kalabiliyorsam umut hep var demektir. Sorun neyse onu bulup devam etmek bana daha İyi gelecek. Yani psikolojik olarak daha iyi hissedecem İnşallah Elimden geleni yapıp gerisini Allaha bırakacam

Hiç korkma ilk oglumda 9 ay yattım düşük riskim vardı ama cok sukur dogdu şimdi 11 yasında :) 2. Cocugumda hıc durmadan ıs guc yapardm kendımı kasmadım ilkine göre böyle bir riskim de yoktu. cok sukur şuan 4 aylık :) ilk bebeklerde olabiliyor boyle riskler. sabır ve dua Allah gönlüne gore versın hıc Uzulme

Allah bağışlasın Aminnn canımmmm İnşallah aynı şeyi bi daha yaşatmaz rabbim bana. Sağlıklı bi gebelikle birlikte sağlıklı çocuklarım olur benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…