Bencede tüm genetik pıhtılaşma kromozom hormon testlerini yaptırıp temkinli şekilde gebelik planlaKızlar bir kaç haftalık stresten sonra yarın kürtaj oluyorum. Kese, yolk sac oluşmasına rağmen maalesef bebek oluşmadı. Çok üzüldüm çok ağladım ama kabullendim artık. Şimdi size sormak istediğim şu bundan sonra ne yapmalıyım çünkü korkuyorum hep böyle olursa diye. İlk gebeliğimdi bu. Hiç riske atmadan yaptırmam gerekn bütün testleri eşimle birlikte yaptırıp sonrasında bi sıkıntı yoksa Allaha tevekkül etmek bence en iyisi. Siz ne düşünüyosunuz erken mi böyle düşünmem için? Cevaplarınızı önerilerinizi bekliyorum
Merhaba umarim iyisinizdir ben de bos gebelikten bir kac gun once kurtaj oldum cok zor gecen gunlerin ardindan biraz daha toparladm kendimi,doktorum genetik arastirmaya gerek yok ilk gebeliklerde olabiliyor dedi ozel hastane,size doktorunuz mutlaka yaptirin dedi mi yaptirdinz mi genetik arastirma?Kızlar bir kaç haftalık stresten sonra yarın kürtaj oluyorum. Kese, yolk sac oluşmasına rağmen maalesef bebek oluşmadı. Çok üzüldüm çok ağladım ama kabullendim artık. Şimdi size sormak istediğim şu bundan sonra ne yapmalıyım çünkü korkuyorum hep böyle olursa diye. İlk gebeliğimdi bu. Hiç riske atmadan yaptırmam gerekn bütün testleri eşimle birlikte yaptırıp sonrasında bi sıkıntı yoksa Allaha tevekkül etmek bence en iyisi. Siz ne düşünüyosunuz erken mi böyle düşünmem için? Cevaplarınızı önerilerinizi bekliyorum
Yaptırdım herşeyi canım eşim de yaptırdı. Sperm testi ve Rahim filmi kaldı sadece onları da yaptırıcaz. Benim ki boş gebelik değildi canım o yüzden yaptırdımMerhaba umarim iyisinizdir ben de bos gebelikten bir kac gun once kurtaj oldum cok zor gecen gunlerin ardindan biraz daha toparladm kendimi,doktorum genetik arastirmaya gerek yok ilk gebeliklerde olabiliyor dedi ozel hastane,size doktorunuz mutlaka yaptirin dedi mi yaptirdinz mi genetik arastirma?
Hayirlisi olsun her seyinYaptırdım herşeyi canım eşim de yaptırdı. Sperm testi ve Rahim filmi kaldı sadece onları da yaptırıcaz. Benim ki boş gebelik değildi canım o yüzden yaptırdım
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun. Ben atlatamıyorum kolay kolay ama sabır geçer elbetHayirlisi olsun her seyinUmarim en kisa zamanda kucaginiza alirsinz bebeginizi artik guzel haberler icin testler yaptirisinz
Cok zor atlatmak ben de hala inanamiyorum ama insanin basina gelince kabulleniyor yapacak bir sey yok ki Allah caresiz dert vermesin en kisa zamanda gulelim insallahAmin canım hepimiz için hayırlısı olsun. Ben atlatamıyorum kolay kolay ama sabır geçer elbet
Çok garip geliyo demi insana etrafımda ki herkes hamileyim diyo sonra aylar sonra karnı büyüyo sonra doğum yapıyo. Böyle şeyleri hiç duymadım o yüzden çok garip geliyo bana. Yani büyük umutlarla sevinçle gidip böyle olması çookk kötü. Bi daha hamile kalırsam ilk öğrediğim an sevinemeyecem artık. Hep korku olucak. Elimizde değil tabiCok zor atlatmak ben de hala inanamiyorum ama insanin basina gelince kabulleniyor yapacak bir sey yok ki Allah caresiz dert vermesin en kisa zamanda gulelim insallah
Kesinlikle,ve aa hic duymamistim boyle bir sey diyolar daha da sinir oluyo insan,ve evet etrafta da yakinlarin hamileyse sen kendini boslukta hissediyosun,her sey hamile oldugunu gosteriyor ama yok,ben bir dahakine gec ogrenmek istiyorum ve iyi dusunmek istiyorum.bu ilk seferdi ve icimde nedense hep ya bir sey olursa vardi,umarim bi dahakine oyle hissetmemÇok garip geliyo demi insana etrafımda ki herkes hamileyim diyo sonra aylar sonra karnı büyüyo sonra doğum yapıyo. Böyle şeyleri hiç duymadım o yüzden çok garip geliyo bana. Yani büyük umutlarla sevinçle gidip böyle olması çookk kötü. Bi daha hamile kalırsam ilk öğrediğim an sevinemeyecem artık. Hep korku olucak. Elimizde değil tabi
İnşallah canımmmm İnşallah tekrar yaşamayız böyle bişeyKesinlikle,ve aa hic duymamistim boyle bir sey diyolar daha da sinir oluyo insan,ve evet etrafta da yakinlarin hamileyse sen kendini boslukta hissediyosun,her sey hamile oldugunu gosteriyor ama yok,ben bir dahakine gec ogrenmek istiyorum ve iyi dusunmek istiyorum.bu ilk seferdi ve icimde nedense hep ya bir sey olursa vardi,umarim bi dahakine oyle hissetmem
Amin canim aminİnşallah canımmmm İnşallah tekrar yaşamayız böyle bişeyAllah gönülden isteyen herkese nasip etsin güzel haberlerini bekliyorum burdan canım
Doktorun önerdiği korunma süresi sonrası deneyin bence, kendini hazır hissediyorsanKızlar bir kaç haftalık stresten sonra yarın kürtaj oluyorum. Kese, yolk sac oluşmasına rağmen maalesef bebek oluşmadı. Çok üzüldüm çok ağladım ama kabullendim artık. Şimdi size sormak istediğim şu bundan sonra ne yapmalıyım çünkü korkuyorum hep böyle olursa diye. İlk gebeliğimdi bu. Hiç riske atmadan yaptırmam gerekn bütün testleri eşimle birlikte yaptırıp sonrasında bi sıkıntı yoksa Allaha tevekkül etmek bence en iyisi. Siz ne düşünüyosunuz erken mi böyle düşünmem için? Cevaplarınızı önerilerinizi bekliyorum
Merhaba canımDoktorun önerdiği korunma süresi sonrası deneyin bence, kendini hazır hissediyorsanBen de 2 kere kayıp yaşadım ikinci denemede çok sabirsizdim ama bu sefer korkuyorum. Insallah tekrarini yasamazsınız, yaşamayız ve kucağımıza alırız biz de
Merhaba çooook sevindim Allah analı babalı büyütsünMerhaba canıminşallah herşey yolunda gitmiştir senin için. Geçen sene dertlesmisiz böyle. Şimdi tekrar buraya girince yazmak istedim . Benim bir kızım oldu İnşallah sana da nasip olmustur
Yaaaa çok sevindiiimmmmMerhaba çooook sevindim Allah analı babalı büyütsünBenim de bir oğlum oldu Şükürler olsun Sağlıkla büyütelim inşallah
Merhaba canım. Bayadır girmiyorum buraya. Şimdi yazdıklarımızı okuyunca dedim ki tekrar yazayım. Dertleşmişiz o kadar. Ne yapıyorsun iyisindir inşallahCok zor atlatmak ben de hala inanamiyorum ama insanin basina gelince kabulleniyor yapacak bir sey yok ki Allah caresiz dert vermesin en kisa zamanda gulelim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?