Kürtaj

Hakkaten ya eskiden bu kadar yaygın değildi tamam herkesin kendi hayatı saygı duymak lazım ama madem bişey yaptın korunun
Eskiden de yaygındı ama sosyal medya yoktu, yaşananlar yaşandığı yerde biliniyor genelin haberi olmuyordu, 48 yaşındayım, ben liseye giderken lisenin tuvaletinde düşük yapan kızları bilirim.

Hanımlar rica ediyorum üyelerin konu içeriklerine yorum yapınız, özel hayatı kendilerini ilgilendirir.

Çocuk sahibi olmak için herşeyimi verebilcek potansiyeldeyim ama bu hanım kızımızı taşlayanlar neyin kafasında bunu anlayamıyorum.
Bebeğin doğup yoksulluk çekip babasının olmamasındansa bu yok tercih edilebilir kaldı ki milletin yaptığı zina sizleri neden bu kadar enterese ediyor ?
20 yaşında okuyormuş napsın doğurup çöpe atsa yetiştirme yurduna verse daha mı iyi ?
İyilikten çok kötülük yapmayın size tersse cevap yazmayın olsun bitsin.

Canım eğer eminsen aldırmakta senin kararın iyi düşün sadece, İstanbuldaysan kürtaj yapan devlet hastanesi önerebilirim sana. bana mesaj atabilirsin

Ben 31 yaşındayım bilmiyorum o günleri haklısiniz. Mutlaka özel hayat özeldir ama korunmayip burda dert yanması da sacma değil mi

Ben 31 yaşındayım bilmiyorum o günleri haklısiniz. Mutlaka özel hayat özeldir ama korunmayip burda dert yanması da sacma değil mi
Bence sen önce git dert yanma ne demek anlamını oku hatta mümkünse 4 kez falan oku belki girer kafana. Kız derdini anlatmamış zaten siz sorunca söylemiş aldırmaya mecburum demiş sadece, su sebepten bu sebepten dolayı dememiş. Kimse kimsenin yerine yanmicak herkes özgür bir birey ister ilişkiye girer ister girmez bu sizi ne ilgilendirebilir ki? Gerçekten buraya böyle uzun uzun mesajlar yazınca elinize ne geçiyor, eğer birisine ahlak bekçiliği yapicak olabilmen için her konuda ama her konu da mükemmel olman gerekir sen evlenmeden önce ilişkiye girmedin diye tüm ülke öyle yapmak zorunda mı. Bir de bizim zamanımızda yoktu gibi bir şeyler saçmalamışsın 36 yaşındayım hiç unutmam lise 3 dey ken bir kız hamile kaldı diye ailesi onu hemen evlendirip okuldan almıştı ya kızın ailesi de böyle tiplerse hiç düşünmüyor musunuz bunu ayrıca öyle olmak zorunda da değil doğurmak istemedi aldırdı sanane bundan onun rahminde değil mi, bir laf vardir bir kişiyi elestirebilmeniz için onunla aynı şartlarda olmanız gerekir diye klavye ardından yazilanla yaşanan farklıdır ayrica namus sadece cinsellik de değildir yalan söylemek insanları kınamak bunlarda namissuzliga girer bu da 31 sene önce öğrenmeniz gereken bir şeydi

Öncelikle uslubuna dikkat eder misin anca girer kafana falan ne demek saygılı ol once. Herkesin hayatı kendine elbet benim demek istediğim şey su madem ilişkiye girdin bebek doğuracak gücün yoksa doğuramicaksan korunucaksin ne suçu var o günahsız yavrunun? Ayrıca ahlak bekçiliği falan yapmadim ben herkesin hayati kendine ister yaşar cinsellik ister yaşamaz yaşadı diye yargılamadim ben

Bu konuda çok fazla şey yazmak istemiyorum, zorlu bir süreçten geçiyorsunuz, lnsanlar sizi yargılıyor biliyorum. Çocuğunuzu tek başınıza yetiştirebilirsiniz. Evlilik durumuna takılmayın. Eğer kendinizin çocuğu güzel yetiştireceğinize inanıyorsanız korkmayın. Bir yandan sizin psikolojik durumunuz da önemli. Bunu yaşayan başka insanların da olduğunu unutmayın lütfen

Öncelikle uslup konusunda saygı hak edilen bir şey dır. Siz burda millete korunsaydın gibi akıllar veremezsiniz bizim zamanımızda boyle değildi artık bunlar arttı derken gayette namus bekçiliği yapmışsınız eğer o cümlenize rağmen ben namus bekçiliği yapmadım diyorsanız sadece dert yanmanın değil namus bekciliginin de anlamını öğrenmeniz kalan hayatınızda size yardımcı olur. Siz milletin hayatına karışıp o kadar şey yazıp bir de kabul etmeyip sizi birisi eleştirince 2 kelimeye takiliyorsunuz ama . Ayrıca sizin yazdığınız korunmayıp burada dert yanması saçma değil mi lafı da bir iltifat değil sonucunda ben senin bu kadar sert eleştirmeni eleştirdim bilmem bunu algılayabildin mi, hatta senin yorumuna mune bile müdahale etmiş ama hala hiç hatan yokmuş gibi uslubumu eleştirebilecek cesareti kendinde bulabiliyorsun bu sadece komik.Size bu kadar uzun cevap verebiliyorum çünkü sizin gibi eleştirmek için eleştirmiyorum önce eleştirdiğim şeyin mantığına iniyorum empati yapıyorum sizin aksinize. Dert yanma konusuna da gelince zaten kadınlar kulübünün amacı dertlerini paylaşmak,dert yanmak ki kaldı ki kızımız dert bile yanmamış, buranın valisi siz değilsiniz isterse dert de yanar. Burda boşanıp çocuğuyla ortada kalan kadınlarımız da konu açıyorlar ama onlara böyle yorumlar yapmazsınız sırf evli değil diye bu yorumları yapıyorsunuz bu konuda bir karar kılalım öncelikle. Hadi hoşuna gitmedi konu sahibin yazdığı sonucunda herkes olumlu yorum yapicak diye bir şey yok elbette olumlu fikirler olduğu gibi olumsuzlar da olucak ama 1. Sayfadan bu sayfaya kadar bir sürü yorum yapmissiniz ayrıca başkalarının üslubunu eleştiriyorsunuz ama sizin de uslubunuz gercekten kırıcı. Burda kimse birbirini tanımadan görmeden yorum yapıyor diye anladigim kadarıyla bundan cesaret alıp insanları bu kadar elestiremezsiniz

Canım özel muayenelerde de yapılıyor benım duyduğum 8 haftadan sonra yapılmıyor kimisi 10 demiş ama bilmiyorum hangisi daha doğru bana doktor söylemişti önceden ama çok iyi bır doktor bulmalısın rastgele gitme rahımi kazıyorlar vakumla ve kötü doktora gidersen uğraştırır sonra yumurtalık yapışması vs

Bunu sık görüyorum bu forumda herkes bırbırını yargılıyor yapmayın kişinin özel hayatı bizi ilgilendirmez dert etmiş danışmış.Burdan yazamaz diye bır şey yok görüm kurallarına aykırı ise mod lar siler engeller vs. forum hepımızın rahatsızlık duyduğunuz konudan direk çıkın ben yazmıyorum misal cevaplamak istemediğim birşey ise bu kadar basit

Sana he he deyip geçiyorum zamanimi harcayamam laftan anlamicaklar icin

Hanımlar rica ediyorum polemiğe girmeyiniz lütfen.

Evet korunması gerekirdi katılıyorum, korunmayarak bedeli kendisi için çok ağır bir hata yapmış ama kürtaj olduğunda bu genç arkadaşımız zaten bedenen ve ruhen kötü hissedecek, yaptığı hata yine kendisini yaralıyor, size bana bir şey olmayacak, bu topikten çıkıp başka bir topiğe gideceğiz, hayatımızın rutinlerinde de değişiklik olmayacak ama bu kızcağız için topik sekmesini kapattım bitti olarak kalmayacak, ki bir topiği daha var okudunuz mu bilmem, bebeğini aldırmayla ilgili tereddütleri var, belli ki korkuyor ve üzülüyor, başka çıkış yolu olsa belki bebeğini aldırmayı aklından bile geçirmeyecekti, özel hayatı, erkek arkadaşıyla birlikteliği kendisini ilgilendirir, 18 yaşını doldurmuş her bireyin hayatı ve hayatıyla ilgili aldığı kararlar kendisini bağlar bizlere söz düşmez yargılayamayız da ama büyükleri olarak rencide etmeden yol gösterebiliriz.

31 yaşındaymışsınız, tecrübeleriniz yaşanmışlıklarınız 19 yaşındaki birinden çok daha fazladır, ki bu sitede bizim tecrübelerimizi aktarmamız, başkalarının dertlerine, sorunlarına elimizin erdiği aklımız ve bilgimiz yettiğince yardım etmemiz için var

O zaman o naneyi yemeyeceksin. Sonra gider sağda solda böyle ağlarsın. Zina işlemek ne kadar kolay oldu. O karnındaki can. Senin gibi onun da doğmaya hakkı var. Yazık
O zaman o haltı yemeyeceksin yaparken bana mı sordun da şimdi yine bana soruyorsun
Pardon da sizi ne ilgilendirir bu kadar burda ahlak bekçiliği yapıyorsunuz?
Belki korundu ve hamile kaldı. Gayette mümkün bir durum.
Konuya gelecek olursak arkadaşlar yazmış zaten 10 haftalığa kadar aldırabiliyorsunuz.

Haklısınız mutlaka ins bidaha böyle bi hata yapmaz. Elbet herkesin hayatı kendine özel.. Ben kızımı kaybettim 15 haftalikti belki bu yüzdendir biraz sitemim..

sakın arastirmadan emin olmadan bir doktora mudehale ettitirme. rahim cok onemli. muhakkak iyi bir doktora, güvenilir bir yeede opere ol. kendi riskleri olan bir prosedür, cahilce davranark riskleri arttirma.

bir de en kisa zamanda bakır spiral taktir. tekrar boyle zor durumlar yaşama.

Mesajlarınızsan da belli olduğu gibi kapasiteniz zaten anca ona yeter , bunu erken anlamanız sizin için iyi olmuş
Klavye delikanlılığı yapma bana kimin kapasitesinin ne oldugu gercek hayatta belli olur burda konusmak kolay. Asıl senin msjlarindan ne olduğun belli.. Allaha havale ediyorum seni..

sırf bireylerin hataları yzünden kalbi atan bir bebeği öldürmek ne kadar mantıklı bilemiyorum. Çok büyük bir çıkmazdasınız elbet ama aile büyükleriniz biliyorsa oturup sağlıklı karar verin yada bir pskiyatri yardımı alabilirsiniz , vereceğiniz karar sizi ömür boyu etkileyecek ...

Klavye delikanlılığı yapma bana kimin kapasitesinin ne oldugu gercek hayatta belli olur burda konusmak kolay. Asıl senin msjlarindan ne olduğun belli.. Allaha havale ediyorum seni..
1.si klavye delikanlılığı gereksiz yere atıp tutmak sallamak, yüz yüze karsilastiginda söyleyemeyeceğin cümleler kurmak demektir isterseniz bu cümleyi 3-4 kez okuyun belki yarısını o ataerkil zorba, daha dediği laftan bile haberi olmayan, insanları her türlü eleştiren, kendini ahlak abidesi sanan kafana sokarsın.2. Olarak ta kapasite konusunda kapasitenizin ne olduğunu "bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu " diye cümle kurup üstüne bir sürü mesaj yazıp sonra da ahlak bekçisinin bile anlamını bilmediginizde anlamıştım bu mesajınızla üstüne imzanizi attiniz. Bir-kac cümle zırvalamışsın ama hiçbirinde benim sana çatır çatır doğruları söylediğim yerlere cevap verememişsin ondan dolayı bu mesajını gülerek okuyorum. Ayrıca insanlara bir sürü kınayan ayıplayan hakaret içeren mesaj atıp sonra da mesajlarının sonuna ALLAH A HAVALE EDIYORUM SENI yazman, kötü şeyler yapıp sonuna ALLAH I alet etmen asıl senin ne olduğunu belli eder. Ilk defa burda tartışırken bu kadar eğlendim ve güldüm gerçekten. Size tavsiyem bir sonraki mesajınızda kullandığınız kelimelerin anlamına sözlükten bakmanız belki o zaman bu kadar komik bir duruma düşmezsiniz.

İnsanları o kadar kolay eleştirip yerden yere vuruyorlar ki sanki onlar hiç günah işlememiş, hiç hata yapmamış, hiç yere düşmemiş insanlar. Unuttukları bişey var aslında onların da kızları, tanıdıkları var. İnsan kınadığını yaşamadan ölmüyor. Bu söylediklerini konu sahibi de biliyor zaten belki o da çok üzgün ama malesef bizim toplumumuzda bu bebeği doğurmak çok zor. İsteyerek olmuş bişey de değil öyle olsa aldırmak istemezdi. Kısacası gülme komşuna gelir başına. Cevap verip sinirlerinizi yıpratmayın çünkü asla anlamayacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…