- 22 Ocak 2008
- 8.888
- 8.893
- 723
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
Öyle tabii, Rabbim tekrarını nasip etsin hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlat ileBende yarin olacağım benimde cok büyük zorluklarla mucize bir oglum var cok şükür ama her bebrgin yeri başka
Daha beterinde yasadigim icin bebegin ölmüş olmasından cok sonraki gebelik korkusu tekrar yasama korkusu beni üzüyor ilk bebeğimi 26 haftalik kaybetmiştim o korku ile yaşıyorken simdi bir de kalbi durdu mu korkusu eklendi Allah güç versin hepimize ins bi daha acı yasatmasinÖyle tabii, Rabbim tekrarını nasip etsin hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlat ileçok zor bir süreç
Kaldım canım çok şükür bir tane kızım var.Tekrar gebe kaldiniz mi
yok canım tüp bebek tedavisine başlicaz genetik sonuçlar gelinceSaglikli gebeliginiz oldu mu spnra
Hayir olmadım gittim sabahın köründe cumartesi apar topar operasyona almak isteyen sevgili doktorum bugun oglen 3 te çıkacakmış kovid testim yetismezmis diye yapmadi.. yarin sabah 7de gideceğim bende keyfi bir şekilde beni erteledi ise hakkım helal olmasın psikolojimi anca toplayabilmistim bugun yine tuhafimMerhaba kürtaj oldunuz mu acaba, nasılsıniz nasıl gecti bende yarın oluyorum nasipse, inşallah saglıklı hayırla atlatalım
Yaa, üzme kendini vardır bir hayır bunda da, bende yarın 7:30 olacağım, inşallah çok kolay geçer ikimizinde ben biraz korkuyorumHayir olmadım gittim sabahın köründe cumartesi apar topar operasyona almak isteyen sevgili doktorum bugun oglen 3 te çıkacakmış kovid testim yetismezmis diye yapmadi.. yarin sabah 7de gideceğim bende keyfi bir şekilde beni erteledi ise hakkım helal olmasın psikolojimi anca toplayabilmistim bugun yine tuhafim
Bende cok korkuyorum vajina da yanma da var sabah muayene oldum o jel yuzunden ins enfeksiyon kapmamisimdirYaa, üzme kendini vardır bir hayır bunda da, bende yarın 7:30 olacağım, inşallah çok kolay geçer ikimizinde ben biraz korkuyorum
Kac haftalik cnmBana önce ilaç verecekler kanama ve sancı olacak sonra kürtaja alacak, bebek büyük çünkü
Seninki daha büyük muhakkak genetiği gönder arkadaşım patalojiye degil genetiğe yolla12 haftalık
Merhaba arkadaşım oldun mu operasyon12 haftalık
Bende oldum canim cok sukur eve geldim cok geçmiş olsun bana sanci filan vermediler direk operasyona alındımOldum canım sagolasın ama mahvoldum ilaclar sancı serumu, sancılar cektim şimdi daha iyiyim sen ne yaptın
Kanuniye Allah kimseyi düşürmesin hayatımda 1 kere gittim 4 yil önce ve o tramvayı asla atlatamadım bir daha devlet hastanesine ayak basamadim özel beni kanuniye elimde kagitla sevk etti bebek içeride beslenemiyormus plasenta ayrılmış benimde bebeginde hayati riski varmış acilden giriş yaptım muayene etti biseyin yok eve git 1 ay sonra gel dedi dedim elimde sevk kağıdı var bebek hareket etmiyor bana şımarıklık yapma hadi eve dedi ben orda bir kıyamet kopardim aksam 11di hastaneyi ayağa kaldırdım sonra beni perinatolojiye çıkardılar oyle yapınca perinatolog muayene etti acil dogum hayati riskin var dedi direk ciğer geliştirici yaptilar dogumhaneye indirdiler nstde bağlı duruyorum bebek kucuk nstde sabit duramıyor surekli kayıyor bana bakan doktorda basimda bekledi Allah razı olsun 2 hafta önce amerikadan gelmis belliydi orda bana insan gibi davranan tek kisi idi basimda bekledi sonra diğer acil doktoru geldi başıma doktoruma diyorki ne uğraşıyorsun bu bebek için ölmüş zaten dedi benim elim ayağım boşandı nstde sesini duyuyorum dedim ben gidiyorum çıkarın beni burda asla dogurmucam imza attım ambulans çağırdılar en yakin özele gittim orda acil doguma girdim kanuni adini duydukça tüylerim ürperir Rabbim kimseyi düşürmesin..Valla ben kanuni de dusukten dolayi mecburi kurtaj oldum.
Insafsizdilar.
Kadin once vajinal ultrasonla bakti, sonra icime cubuk sokup baya baya karistirdi(!)
Sonra o kanamali halde bende kan alip bekleme odasina(!) Yolladi.
Bayilmisim.
Daha sonra kurtaja aldilar.
Anestezi verdiler allahtan vicdan yaptilar sanirim.
Devlette yaptirmak pis man lik tir .
Nokta
Ins sonradan evlat sahibi olmussunuzdurValla ben kanuni de dusukten dolayi mecburi kurtaj oldum.
Insafsizdilar.
Kadin once vajinal ultrasonla bakti, sonra icime cubuk sokup baya baya karistirdi(!)
Sonra o kanamali halde bende kan alip bekleme odasina(!) Yolladi.
Bayilmisim.
Daha sonra kurtaja aldilar.
Anestezi verdiler allahtan vicdan yaptilar sanirim.
Devlette yaptirmak pis man lik tir .
Nokta
Yemin ederim okuyunca tüylerim diken diken oldu Allah o insanları bildiği gibi yapsın!Ben 9.haftada kalp durması yüzünden kürtaj oldum doktorun özeliydi Allah var çok iyi ilgilendiler ama o halde bile artık o çatalı görünce elim ayağım titriyor. Ama size o halde neler yaşatmışlar yaKanuniye Allah kimseyi düşürmesin hayatımda 1 kere gittim 4 yil önce ve o tramvayı asla atlatamadım bir daha devlet hastanesine ayak basamadim özel beni kanuniye elimde kagitla sevk etti bebek içeride beslenemiyormus plasenta ayrılmış benimde bebeginde hayati riski varmış acilden giriş yaptım muayene etti biseyin yok eve git 1 ay sonra gel dedi dedim elimde sevk kağıdı var bebek hareket etmiyor bana şımarıklık yapma hadi eve dedi ben orda bir kıyamet kopardim aksam 11di hastaneyi ayağa kaldırdım sonra beni perinatolojiye çıkardılar oyle yapınca perinatolog muayene etti acil dogum hayati riskin var dedi direk ciğer geliştirici yaptilar dogumhaneye indirdiler nstde bağlı duruyorum bebek kucuk nstde sabit duramıyor surekli kayıyor bana bakan doktorda basimda bekledi Allah razı olsun 2 hafta önce amerikadan gelmis belliydi orda bana insan gibi davranan tek kisi idi basimda bekledi sonra diğer acil doktoru geldi başıma doktoruma diyorki ne uğraşıyorsun bu bebek için ölmüş zaten dedi benim elim ayağım boşandı nstde sesini duyuyorum dedim ben gidiyorum çıkarın beni burda asla dogurmucam imza attım ambulans çağırdılar en yakin özele gittim orda acil doguma girdim kanuni adini duydukça tüylerim ürperir Rabbim kimseyi düşürmesin..
Daha anlatamadiklarimda var inan ki bu sadece bir kısmydi gercekten hayatımda cok büyük bir tramva yaşadım o yüzden özelde cok iyi bir doktora gitmekten başka şansım kalmadı o günden sonra bugun kurtaj oldum ama doktorum sagolsun tramva yasatmadi elhamdülillah ne çatala yattım ne aletleri gordum hepsini ben bayildiktan sonra yapmışlar ben sadece normal sedyeye yatıp narkoz aldim o kadar korkuyordum ki tramva olcak diye üstümden cok büyük yük kalktı ins yeniden anne olabilirimYemin ederim okuyunca tüylerim diken diken oldu Allah o insanları bildiği gibi yapsın!Ben 9.haftada kalp durması yüzünden kürtaj oldum doktorun özeliydi Allah var çok iyi ilgilendiler ama o halde bile artık o çatalı görünce elim ayağım titriyor. Ama size o halde neler yaşatmışlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?