Kürtaj

Amin amin..
Cok uzuldum adiniza..
Berbat bir hastane.
Gidecek kimse varsa sakin gitmesin.
Doktorlari kendini tanri zannediyorlar.
Sert ve yuzsuzler.
Bana da hayvan gibi davrandilar..
Hala hafizamda..

Amin amin..
Cok uzuldum adiniza..
Berbat bir hastane.
Gidecek kimse varsa sakin gitmesin.
Doktorlari kendini tanri zannediyorlar.
Sert ve yuzsuzler.
Bana da hayvan gibi davrandilar..
Hala hafizamda..
Evet maalesef oyleler ve ben ordakilerin hiçbirine hakkimi helal etmiyorum 2016 yılında yaşadım hala atlatamadım tek akıllılık yaptığım şey imza atıp çıkmak oldu ordan orda kalsaydım daha kotu seyler yaşayacağıma emindim cok sukur 2 evladınız varmış Rabbim onlara güzel ömürler versin ins

Amin inşallah biraz dinlendikten sonra trombofoli paneli genetik testler yaptırmayı düşünüyor musuz

Amin inşallah biraz dinlendikten sonra trombofoli paneli genetik testler yaptırmayı düşünüyor musuz
Canim ben 1 dusuk 1 26 haftalik bebeğimi kaybedince butun pihtilasma kromozom genetik bağışıklık ile ilgili gerseyi yaptirdim bisey yok dediler aspirin verdiler 26 haftalik kaybım yuzunden 1 tane oglum oldu onda 12.haftaya kadar igne 12 bitince iğneyi bırakıp aspirin vermişlerdi bunda da 12.haftaya gelebilseydim aspirin baslicaktik ama igne baslatmadi doktorum bebegi patolojiye değilde genetige gönderdim eger kromozomal birsey çıkmazsa doktorumun yakasına yapisacagim

Aminnn hepimizin evlatlarina ve dunyaya gelecek olan evlatlarina simdiden guzel omurler insallah

İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur

Nasil yapılıyor pazartesi zorunlu kurtaj olacağım korkuyorum
Geçmiş olsun ..geçen hafta bende bebeğin kalp atışı oluşmadığından 8+5 te kürtaj oldum..benimki anestezi altında oldu ..hatırlamıyorum ..sonrasında antibiyotik verdi doktor birde ağrı kesici ..bı iki gün adet ağrısına benzer ağrım oldu..kanama hiç olmadı denecek kadar azdı..korkulacak bi dur yok ama psikolojik açıdan zor ..rabbim kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…