Kürtaj

Ben coraspin de istedim korkudan yararı olur mu bilemem tabi allaha kalmış inşallah canım benim güzel haberler verelim birbirimize oda düşük için benimde kahverengi lekem gelmişti
Hiç bilmiyorum yararı olur mu canım.
Kan sulandırıcı çünkü Coraspin.
Eğer pıhtılaşma problemin yoksa, hatta PLT değerin hemogramda alt sınıra yakın çıkıyorsa, Coraspin kanı iyice sulandırıp kanamaya sebep olabilir diye düşünüyorum ama doktor verdiyse sorun yoktur demek ki.

Nasıl gidiyor hamileliğiniz? :)

Nasıl gidiyor hamileliğiniz? :)
Çok şükür canım, kanamam oldu geçen hafta.
Biraz korkuttu beni ama iyiyiz şimdi hamdolsun.
Dün kontrolüm vardı, kanama alanı küçülmüş.
Yarın 7+0 nasipse.
Hafiften bulantılar falan başladı.
Öyle işte.

Sen nasılsın?

Ya geçmiş olsun çok sevindim.
Biz de 7+3 teyiz 1 aya gel dedi ama korkudan haftaya yine gideceğim.
Bazen bulantı oluyor benimde

1 ay çok uzunmuş yaa, ben dün gittim.
Haftaya Cumartesi çağırdı tekrar.
Ondan sonra 2 veya 3 haftada bir olacak sanırım.

Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle.bende bu ilacı kullanıcam ama korkuyorum biraz.kese oluştu ama bebek gelişmedi hiç.bugün zaten az az kendiliğinden lekelenmeye başladım ama yine de ilacı kullanıcam yarın.doktor kanama durmazsa gelirsin ağrı olucak deyince korktum açıkçası .sizde nasıldı çok ağrı varmıydı ya da bi sorun

Canım bende düşük yaptım kürtaj yapmadılar. Rahmimde parça pıhtı hiç bir şey görünmüyor. Ama beta 30 karda takılı kaldı sıfırlanmıyor. O yüzden doktor bana da metiler verdi. 3 gün içeceksin dedi dün içtim hiç kanama olmadı. Zaten kanamamda yoktu. Acaba ilacı bırakınca mi olur ?

Her birimiz ayrı birer vakayız. Doktorunuz o şekilde uygun gördüyse mutlaka vardır bir bildiği. Siz içinizi ferah tutun. Belki siz de hic kanama olmayacak. Doktorunuza güvenin, umarım Allah gönlünüze göre verir

Cuma günü değerim düşmediyse kürtaj yapacak. En son 29.0 çıktı beta HCG. Rahimde kan pıhtı hiç bir şey yok tertemiz dedi. Neden kürtaj yapcak anlamıyorum. Doktorların hepsi farklı bir şey söyleyince güvenim kalmadı malesef. Bir de rahim duvarin ince dedi. İnceyken kürtaj zarar verebilirmis araştırdığımda göre

Değerim 26.9 dan 12.7 ye düşmüş umarım kürtaja gerek kalmaz

Canım benim değerlerim şu şekilde devam etti.
33.5
35.4
22.1
29.9
29.0
12.7
3.4
2.0
İki gün arayla bu şekilde. İnsAllah tekrar yükselmez. En son dün kan verdim. Bı haftadır leke vs. Bitti. Ben kanama beklemiyorum çünkü zaten kanamamdan iki gün sonra beta vermiştim. İlk defa. Ama nolur bilmiyorum belki tekrar adet olurum. Umarım tekrar yükselmez. Hala sağ tarafim batıyo. Doktora söyledim psikolojik olabilir dedi. Belkide öyledir ben çok takintiliyim.

Canım merhaba sen bu değerlerle kimyasal mı yaşadın? Nasıl düştü betan iğne falan oldun mu?

Canım merhaba sen bu değerlerle kimyasal mı yaşadın? Nasıl düştü betan iğne falan oldun mu?
Ne olduğunu hala tam bilmiyoruz dış gebelik te olabilir bazı vücut eritir dedi doktorum. Ama açıkçası çok inanmadım dış gebeliğin kendiliğinden gideceğine. Kimyasaldi bence. Doktorum kürtaj yapalım rahimde küçük bı parca kaldıysa böyle olur dedi. Ben hemen olmak istemediğini söyledim sonra rahim kasılmasını arttırmak kanamayı çoğaltmak için bı ilaç verdi. Adı metiler. Sonra şükürler olsun sıfırlandı.

Anladım canım çok geçmiş olsun sanada bende istemiyorum kürtaj ama bakalım ne yaşayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…