Kürtaj

Ela Aksu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2021
36
16
3
40
Iyi aksamlar hanimlar,

malesef 9 haftalik bebeğimin kalbi durdu. Tüp bebek merkezi kesinlikle kürtaj olmasin dedi.
Ben aslinda kürtaj istemiştim ama kesinlikle önermiyor ve 3 ay sonra yeni transfer hazirliğina başlamamizi istedi.
Cok kararsiz kaldim. Sizde nasildi ?

Iyi aksamlar hanimlar,

malesef 9 haftalik bebeğimin kalbi durdu. Tüp bebek merkezi kesinlikle kürtaj olmasin dedi.
Ben aslinda kürtaj istemiştim ama kesinlikle önermiyor ve 3 ay sonra yeni transfer hazirliğina başlamamizi istedi.
Cok kararsiz kaldim. Sizde nasildi ?
9 haftalık boyut büyük oldugu için öecburen kurtaj olmalısınız
Nasıl alınacak kese ordan
Bende de aynı durum oldu boyut buyuk oldugu için kürtaj oncesı de dil altı veriyorlar vajına agzı genışlesin diye

Çok geçmiş olsun. Neden önermediklerini anlayamadım. Eğer parça kalırsa kürtaj olmak zorunda kalırsınız zaten. Ben de 9 haftalık bir kayıp yaşadım kalp durması sebebiyle ve kürtaj oldum sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Başka bir doktora daha danışın isterseniz. İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebeğinize kavuşursunuz.

Keseyi ilaçla vs kendiliğinden düşürmeye mi çalışacaklar, nasıl olacak o? Düşse bile parça kalabilir. O da kanamaya sebep olur.

Back
X