Ben kürtajdan 10 gün sonra ilişkiye girmiştim o zamana kadar iyileşmiştimArkadaşlar kürtaj sonrası rahim dokuları tam olarak ne zaman iyileşir bilen var mı ? 29 Aralık'ta kürtaj oldum kanamam düne kadar devam ediyordu bugün gelmedi. Dokular iyileşti mı bilmiyorum cinsel birliktelik hiç olmadı kürtajdan sonra kanamam bitti açıkçası cinsel birliktelik düşünüyorum şuan fakat çok korkuyorum dokularım iyilesmediyse tam olarak ağrı çok olur mu ?
Kanamaniz ne kadar sürmüştü benim 26 gün oldu yani bugün hiç kanamam olmadı heralde bitti diye düşünüyorum ve kürtajdan sonraki ilk ilişkinizde canınız normalden daha fazla yanmis miydiBen kürtajdan 10 gün sonra ilişkiye girmiştim o zamana kadar iyileşmiştim
Kanama bittiyse Bi sıkıntı yoktur. Doktorun kontrol de söylemiştir. Ama genelde 10 gün kadar bekleniyor. Zaten kanama da anca bitiyor. Rahim iyileşmiş oluyor. Kendinizde sıkıntı yapmayacaksınız girin. Uzun süre olmuş.Arkadaşlar kürtaj sonrası rahim dokuları tam olarak ne zaman iyileşir bilen var mı ? 29 Aralık'ta kürtaj oldum kanamam düne kadar devam ediyordu bugün gelmedi. Dokular iyileşti mı bilmiyorum cinsel birliktelik hiç olmadı kürtajdan sonra kanamam bitti açıkçası cinsel birliktelik düşünüyorum şuan fakat çok korkuyorum dokularım iyilesmediyse tam olarak ağrı çok olur mu ?
Bu kadar uzun surmesi normal degil, doktorunuza sordunuz mu?Arkadaşlar kürtaj sonrası rahim dokuları tam olarak ne zaman iyileşir bilen var mı ? 29 Aralık'ta kürtaj oldum kanamam düne kadar devam ediyordu bugün gelmedi. Dokular iyileşti mı bilmiyorum cinsel birliktelik hiç olmadı kürtajdan sonra kanamam bitti açıkçası cinsel birliktelik düşünüyorum şuan fakat çok korkuyorum dokularım iyilesmediyse tam olarak ağrı çok olur mu ?
Tam anlamamışım pardon. Kesinlikle 14 günden fazla sürerse sıkıntı olur dedi benim doktorum. 1 hafta oldu benimde. 15 güne kadar kanama normal dedi. Ondan sonrası olursa muhakkak gel dedi. Doktorunuza gdin çok uzun sürmüşArkadaşlar kürtaj sonrası rahim dokuları tam olarak ne zaman iyileşir bilen var mı ? 29 Aralık'ta kürtaj oldum kanamam düne kadar devam ediyordu bugün gelmedi. Dokular iyileşti mı bilmiyorum cinsel birliktelik hiç olmadı kürtajdan sonra kanamam bitti açıkçası cinsel birliktelik düşünüyorum şuan fakat çok korkuyorum dokularım iyilesmediyse tam olarak ağrı çok olur mu ?
Sormadım henüz gitmedim gitmeme sebebim de çevremde kürtaj olanların hepsi çok normal karşıladı şey falan dediler tıpkı doğum yapmış gibi lohusalık dönemine benziyor kurtajda 1 ay sürebiliyormus doktoruma kürtajdan 1 hafta sonra gittiğimde bana tamamen temizlenmiş rahmin dedi sıkıntı görmedi boş gebelik yüzünden kürtaj olmuştumBu kadar uzun surmesi normal degil, doktorunuza sordunuz mu?
Benim de doktorum kanama bitince cinselliği önerdi tekrar hamilelik içinde hemen kalabilirsin fakat bana sorarsan sen yine de 1 adet bekle öyle kal dediBenim kanamam tam 15 gün sürmüştü.
Doktoruma kaç kez sordum normal dedi
Kanama bittikten yaklaşık 1 hafta sonra cinsel birlikteliğimiz olmuştu.
Çok acı falan hissetmedim.
Ama tekrar rahmin toparlanması ve yeniden bebek sahibi olmak için doktor en az 3 ay korunun demişti.
Yok oyle lohusalik falan gibi olmuyor, daha kisa suruyor kanamaSormadım henüz gitmedim gitmeme sebebim de çevremde kürtaj olanların hepsi çok normal karşıladı şey falan dediler tıpkı doğum yapmış gibi lohusalık dönemine benziyor kurtajda 1 ay sürebiliyormus doktoruma kürtajdan 1 hafta sonra gittiğimde bana tamamen temizlenmiş rahmin dedi sıkıntı görmedi boş gebelik yüzünden kürtaj olmuştum
Of yaa valla gidicektim doktora kayinvalideme kadar herkes çok normal karşılaşınca dedim koca insanlardan daha mı iyi bilcem bide ilk gebeliğim gitmedim iyi ki konu acmisim ben herkeste bu kadar uzun sürüyor saniyordumYok oyle lohusalik falan gibi olmuyor, daha kisa suruyor kanama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?