• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan 3 hafta sonra benımle yine bırlıkte oldu

Ben bu kadar üyenin vakit ayırıp cevap vermesine üzüldüm sadece. Çünkü konu gerçekse ne söylenirse söylensin anlamıyor, hatta belli ki dinlemiyor, yazılanları okumuyor bile. Öyle hayatındaki saçma sapan olayları, içindeki garip gurip duyguları üzerimize kusup gidiyor. Kimseye cevap da vermiyor. Zaten idrak seviyesi o kadar düşük ki ayakkabı bağlamayı öğrenmesi bile bu üye için ciddi bir başarı bence.
En doğru yorum bu oldu şimdiye dek.

Şimdi bir şey yazacağım ama biliyorum lafım olmadık yerlere çekilecek lakin olsun, bence haklı bir eleştiri yapıyoruz hepimiz.

Düşüncesizce hamile kalan çok, çevremde olsun sitede olsun bir sürü evlilik hikayesine denk geldim/geldik cidden hayrete düşüyorum.
Mesela bir konu vardı adam uyuşturucu bağımlısı bırakmıyor da tedavi de görmek istemiyor ama üye hamileydi, başka bir konu okuyoruz misal adam kumar bağımlısı gırtlağa kadar borç yapmış kadın çocuk istiyor veya hamile, adam dövüyor kadın çocuk derdinde.

Boşanacaktım ama ta taaa hamileyim diyen o kadar çok kadın ve berbat bir adamın çocuğu olarak doğmak zorunda bırakılan bebe var ki🤷‍♀️

Bebeğim de uyuşturucu bağımlısı olur mu, psikolojik hastalıkları olan babadan genetik geçiş olur mu, kumar oynayan babası yüzünden çocuğum aç açık kalır mı veya bana vurduğu gibi bebeğime de vurur mu diye düşünmüyorlar😵‍💫
Psikolojik hastalık deyince tüylerim diken diken oluyor. Oğlum doğana kadar iç içe olmadığımız Kv ile görümcemin psikolojik hastalığından haberim yoktu. Oğlum doğunca gelip gitmeleri arttı. Ben de anladım… 2. Çocuk istememe rağmen, o defteri tamamen kapattım… tüp bebekti oğlum, dondurulmuş embriyolarım vardı. Onları da imha ettirdim😞

Ya ben anlamıyorum. O kadar çok psikolojik sorunlu insan aramızda… bu kişinin de anlattıkları doğruysa sorunu var. Bir de öğretmense gerçekten😞… Allah hayırlı sağlıklı insanlarla karşılaştırsın. Dua ediyorum sadece….

Arkadaş benim anlamadığım ne biçim aranan kadınlarsınız ya insan bindiği taxiyle ne münasebet bu sohbetlere girer biz heriflerin yüzünü hatırlamıyoruz adını bilmiyoruz siz gerçekten böyle kızgınlıktaki kediler gibi aranıyorsunuz artık kim denk gelirse
Dİşi kediler bile herifi çağırıyor, ayağına gitmiyor. 😂

bu kadar uçkur düşkünüyseniz bi jigolo tutun bu adamdan daha iyi hem dayak yemezsiniz hemde onlar korunur

zaten paranızı da yiyiyor kocanız aynı hesaba gelir

3 hafta önce kürtaj olup sevişemezsiniz ya bipolar dayakçı adamla manyak mısınız nesiniz kendinize gelin artık yargılayalım da aklınız basınıza gelsin kürtaj karstı olmayan insanları bile çıldırtırsınız ç*k*nüzün keyfine o sevilmeyen kelimeyi kullanıcam ''BEBEK KATİLİ '' oldunuz gidip yine aynı seyi yapmıssınız adam hasta ve sizi dövüyo paranızı yiyior olmasa yine bişey demicem seviş seviş aldır banane ama yani kendinizle zorunuz olmalı bu kadarı için

Ne diyeyim 🤷‍♀️ kızdığım model kadınlardan diyebilirim, benim bir komşu da böyleydi😵‍💫 şiddet vardı aldatma vardı ve kadın çok dert yanıyordu ama biraz üzerine gidince herkes bizi kıskanıyor kocam yakışıklı kadınlar kocama hasta o yüzden aramızı bozmak bizi boşatmak istiyorlar diyordu, o komşumun bir mesleği yoktu lakin evi vardı arabası vardı ekonomik özgürlüğü de vardı yine de boşanma namına hiçbir şey yapmıyordu tek yaptığı bize derdini yükleyip rahatlamaktı🤦‍♀️

Adam başka birini bulup çekip gitti de evlilik öyle bitti.
Twitter da gezerken farkettim de , Gulistan Doku’yu olduren cocugun annesi de ogretmenmis. Maras’ta okul katliami yapan cocugun annesi de ogretmenmis.
Burda zaten gordugum hikayelerden sonra kesinlikle cocugumun sinif ogretmeninin ozel hayatinin pesine dusmeye karar verdim ilerde.

Dİşi kediler bile herifi çağırıyor, ayağına gitmiyor. 😂
Sorma ya bunlar kendini yerden yere atıyorlar taksiciyle dertleşmek ne ya resmen adama kendini acındırdın ilgi için işte başka adı yok yani feministlik falan umrumda değil bu kadar bedava olursanız tabi böyle kullanırlar insanı hani siz ucuz bile değilsiniz ucuzun bile fiyatı var bildiğiniz bedava karı işte kullan at

Psikolojik hastalık deyince tüylerim diken diken oluyor. Oğlum doğana kadar iç içe olmadığımız Kv ile görümcemin psikolojik hastalığından haberim yoktu. Oğlum doğunca gelip gitmeleri arttı. Ben de anladım… 2. Çocuk istememe rağmen, o defteri tamamen kapattım… tüp bebekti oğlum, dondurulmuş embriyolarım vardı. Onları da imha ettirdim😞

Ya ben anlamıyorum. O kadar çok psikolojik sorunlu insan aramızda… bu kişinin de anlattıkları doğruysa sorunu var. Bir de öğretmense gerçekten😞… Allah hayırlı sağlıklı insanlarla karşılaştırsın. Dua ediyorum sadece….

İşte maalesef ben anlayamıyorum garipsiyorum, sizler gibi bilinçli kadınlar A’dan Z’ye her şeyi düşünüyor ince eleyip sık dokuyor ama bazı kadınlarımız gelişine yaşıyor😬

Allah evladınıza sağlık afiyet versin inşallah 🙏

Twitter da gezerken farkettim de , Gulistan Doku’yu olduren cocugun annesi de ogretmenmis. Maras’ta okul katliami yapan cocugun annesi de ogretmenmis.
Burda zaten gordugum hikayelerden sonra kesinlikle cocugumun sinif ogretmeninin ozel hayatinin pesine dusmeye karar verdim ilerde.
Asla genellemek istemem zira muhteşem eğitimcilerimiz de var, sitede de hayat görüşleriyle fikirleriyle varlıklarını gösteriyorlar çok şükür🙏 lakin bir kısım eğitimci gerçekten insana her şeyi sorgulatıyor, öğretmenlerim olsun öğretmen akrabalar ve tanıdıklar olsun hatırı sayılır bir öğretmen çevrem vardı hafızamı yokluyorum eskiden de öğretmenler böyle miydi diye ama yok, hepsi kendini iyi yetiştirmiş kültürlü ve sadece okula has değil sosyal hayatlarında da ne dediğini ne istediğini bilen insanlardı karakter olarak da baskındılar.

İşte maalesef ben anlayamıyorum garipsiyorum, sizler gibi bilinçli kadınlar A’dan Z’ye her şeyi düşünüyor ince eleyip sık dokuyor ama bazı kadınlarımız gelişine yaşıyor😬

Allah evladınıza sağlık afiyet versin inşallah 🙏

Asla genellemek istemem zira muhteşem eğitimcilerimiz de var, sitede de hayat görüşleriyle fikirleriyle varlıklarını gösteriyorlar çok şükür🙏 lakin bir kısım eğitimci gerçekten insana her şeyi sorgulatıyor, öğretmenlerim olsun öğretmen akrabalar ve tanıdıklar olsun hatırı sayılır bir öğretmen çevrem vardı hafızamı yokluyorum eskiden de öğretmenler böyle miydi diye ama yok, hepsi kendini iyi yetiştirmiş kültürlü ve sadece okula has değil sosyal hayatlarında da ne dediğini ne istediğini bilen insanlardı karakter olarak da baskındılar.
Tabiki de genelleyemeyiz ama en azindan bir arastirmakta fayda var gercekten.
Benim bulundugum burdaki anneler grubunda da harika ogretmen arkadaslar var ama bir tanesi varki, onunda esiyle vs sorunlari vardi , konu acmisligi da var.ilk onu gordukten sonra zaten sorgulamaya baslamistim

Bebek öldüren hemşire ve doktorlar da çıkmıştı haberlere hatırlarsanız. Bazı kötü örnekleri baz alarak herhangi bir meslek grubu böyledir diye genellemek çok yanlış

Her şeyi geçtim yeni kürtaj olmuşsun. Eşinle ilişkin normal olsa bile enfeksiyon riski ya da moral bozukluğu yüzünden ilişkiye girmeye çekinirsin. Sen sana küfürler eden hakaretler yağdıran adamla olmuşsun

Geçmiş konularımı biliyorsunuz hemen kızmayın barışma gibi düşüncem yok kesinlikle , cuma günü dava vardı davadan 3 gün önce çocuk aldırmıştım muayeneye gittim doktor çocuk aldırdınız ama kanamanız olmadıysa gebelık devam edıyor olabılır dedı 4 haftalık oldugu ıcın bende esımı aradım hani tekrar kürtaj bılgısı ıcın onay lazımdır diye o da geldi falan sonra beni yine kandırdı şerefsız güzel konuştu falan derken kürtajdan 3 hafta sonra benımle yine bırlıkte oldu neyse ben hemen 2 gün sonra yasmin içtim dava ertelendı bekliyorum kanamam gelsin diye gelmedi gebelık varmıdır acaba bu arada eşimle cidden bitti çünkü şu 4 günde yaptıkları 5 yıla bedeldi resmen benı kullandı etti çocuğu varsa dahi ıstemedıgını falan söyledi küfürker zaten fazla neyse çocuk yoktur degıl mı bir de yenıden bırlıkte oldum ama 2 gün sonra hemen yasmin içtim Insallah yine kalmam rahim duvarım incelmiş zaten doktor dedı Insallah kanamam gelır ve ben boşanırım hemen
Abla madem bitti ama afedersin adamın koynunda ne işin var? Adamla işin bitti de şeyiyle mi işin bitmedi ? Ne hayatlar ya

Abla sen borderline mısın acaba ya? Davranışların çok öyle geldi. Baktım bi eski paylaşımlarına.

Back
X