• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan 3 hafta sonra benımle yine bırlıkte oldu

Uzun uzun analiz kasmaya gerek yok.

Nasıl içiniz kaldırdı? Nasıl beraber olurken tiksinme, iğrenme gelmedi?

Tekrar hamile kalmak için yaptınız. Başka hiçbir açıklaması yok çünkü.
Yaşasınnnn taksici abi baba olacakkkk🥰😅🫣

Bir eğitimci olarak mesleğin 20.yılından bildiriyorum:Eğitim sistemi çökmüş durumda ne kalite kaldı meslekte ne de liyakat.Öğretmenler odası çekilecek gibi değil artık.Öğrenciler kötü örneklerle karşı karşıya.
Ben online ders şeklinde çalışıyorum ve talepten dolayı bir öğretmenle daha anlaşayım şöyle genç olsun cıvıl cıvıl olsun demiştim ama o kadar pişman oldum ki. Yaptığım görüşmelerde matematik adına bilgileri aşırı eksik, üslupları çok sorunlu, gelişime katkıya hiç açık değiller. Hiçbir şey de umurlarında değil. Sürekli bi ben böyleyim işine gelirse halleri. Evet kimse iş için karakter değiştiremez ama biraz da hamur gibi yoğurulabilmeli insan mesleğin başındaysa. Meslekte 9.yılım bitiyor hala kendimi nasıl geliştirsem, aa yurtdışında şu şekilde anlatılmış diye her zaman bakar araştırırım. Şimdiki nesil sadece para soruyor bana.

Yaşasınnnn taksici abi baba olacakkkk🥰😅🫣
Öyle görünüyor:)

Bize de tebrik etmek düşer. Tebrikler (!)

Anca 2 gün sonra yasmin içmiş.. onun hatırına çocuğu kız olursa bebeğin adı yasemin olabilir. :anneadayı:

Ya sizin eski konunuzdaki Whatsapp konuşmalarını okurken ben rahatsız olmuştum burda, siz nasıl tekrar birlikte olabildiniz? Normal değildi adamın size söyledikleri iğrenç bir herif bu adam. Şu aşamada, şu seviyedeki biriyle nasıl korunmasız ilişki yaşayabiliyorsunuz bu kadar mı kendinizi kaybettiniz? Ne diyim ki. Yani cidden duraksadım hiçbir şey gelmiyor aklıma. Umarım hamile değilsinizdir diyeyim bari.

Ben bu konuları okudukça üzülüyorum,Eşim eğitimci yeni gelen öğretmenlerin ne kadar cahil olduğunu anlattıkça duyduklarıma inanamıyorum,öyle hikayeler var ki duysanız geleceğe olan güveniniz yerle bir olur......
Konu sahibinin mesleğinden nasıl emin oldunuz?

okududuklarima göre egitimci insanlarmissiniz , bende sürekli bu berbat yeni nesil kimin eseri diye düsünüyordum. artik biliyorum. lütfen kisirlastirin kendinizi , sonra istifa edin, sonrada sivilizasyondan uzak bir yerde yasayin.

Sadece kendinize yapiyorsunuz. Iki gün sonra alınan doğum kontrol hapı hiçbir işe yaramaz. Adam sizi bildiğin oyuncak etmiş.Yakın zamanda kürtaj olmuşsunuz, şimdi de bu. Tekrar hamile kalırsanız tekrar kürtaj mi olacaksınız? Bu iş oyuncak değil. Kürtaj bir korunma yöntemi değildir, bu kadar yakın tarihli iki kürtaj rahminize çok zarar verir. Ahlaki yönüne girmek istemiyorum ama birincisi de sebepleriniz vardı, bu bildigin umursamazlık.

Iyi giden bi evliliğim varken ikinci çocuk için aylardır düşünüp karar veremiyorum. Dünyaya bi çocuk getirmek bu kadar kolay mı ya? Allahım bu gibi insanların eline doğan çocuklar için çok üzülüyorum.

Geçmiş konularımı biliyorsunuz hemen kızmayın barışma gibi düşüncem yok kesinlikle , cuma günü dava vardı davadan 3 gün önce çocuk aldırmıştım muayeneye gittim doktor çocuk aldırdınız ama kanamanız olmadıysa gebelık devam edıyor olabılır dedı 4 haftalık oldugu ıcın bende esımı aradım hani tekrar kürtaj bılgısı ıcın onay lazımdır diye o da geldi falan sonra beni yine kandırdı şerefsız güzel konuştu falan derken kürtajdan 3 hafta sonra benımle yine bırlıkte oldu neyse ben hemen 2 gün sonra yasmin içtim dava ertelendı bekliyorum kanamam gelsin diye gelmedi gebelık varmıdır acaba bu arada eşimle cidden bitti çünkü şu 4 günde yaptıkları 5 yıla bedeldi resmen benı kullandı etti çocuğu varsa dahi ıstemedıgını falan söyledi küfürker zaten fazla neyse çocuk yoktur degıl mı bir de yenıden bırlıkte oldum ama 2 gün sonra hemen yasmin içtim Insallah yine kalmam rahim duvarım incelmiş zaten doktor dedı Insallah kanamam gelır ve ben boşanırım hemen
Yav he he.

Arkadaş benim anlamadığım ne biçim aranan kadınlarsınız ya insan bindiği taxiyle ne münasebet bu sohbetlere girer biz heriflerin yüzünü hatırlamıyoruz adını bilmiyoruz siz gerçekten böyle kızgınlıktaki kediler gibi aranıyorsunuz artık kim denk gelirse

Ben online ders şeklinde çalışıyorum ve talepten dolayı bir öğretmenle daha anlaşayım şöyle genç olsun cıvıl cıvıl olsun demiştim ama o kadar pişman oldum ki. Yaptığım görüşmelerde matematik adına bilgileri aşırı eksik, üslupları çok sorunlu, gelişime katkıya hiç açık değiller. Hiçbir şey de umurlarında değil. Sürekli bi ben böyleyim işine gelirse halleri. Evet kimse iş için karakter değiştiremez ama biraz da hamur gibi yoğurulabilmeli insan mesleğin başındaysa. Meslekte 9.yılım bitiyor hala kendimi nasıl geliştirsem, aa yurtdışında şu şekilde anlatılmış diye her zaman bakar araştırırım. Şimdiki nesil sadece para soruyor bana.
Ben 2007 Şubat atamasıyım.Eğitimi geötim zaten sistem diye bir şey kalmadı atandığım yıllardaki kaliteyi seviyeyi ve öğretmenler arasındaki samimiyeti güzel dostlukları çok özlüyorum.Kendimi yalnız hissediyorum bazen.Yeni neslin eğitimcisi ile aramızda sanki asırlarca fark var.Her şeyin daha iyiye gitmesi gerekirken daha kötüye gitti.Ben öğretmenin her şeyden önce örnek olması gerektiğine inanan bir eğitimciyim.Çocuğun ruhuna dokunamadıktan sonra iyiyi ve güzeli veremedikten sonra aktarılan salt bilginin de bi ehemmiyeti yok bana göre.Bunun örneğini toplumda sıkça görmeye başladık.Eğitim seviyesi yüksek ama psikolojik rahatsızlıkları olan karakteri bozuk insanlar türemeye başladı.Toplumun geleceği adına çok korkunç.

Bacım soracağına bi gebelik testi alsana eczaneden? Ya da bi doktora git gebelik şüphem var desene? Sağlık ocağında bile bakıyorlar beta hcg seviyesine.

Yani mesleki anlmda bir paylaşımı var mı? Yalan yanlış bilgiler veren çok kişi var.
Yanlış bilgi verdiyse ben onu bilemem satır başlarında öğrencilerinin çoğunun ünv girdiğini ve ya hazırladığını yazmıştı( çok net değilim geçmiş zaman)

Back
X