• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan 3 hafta sonra benımle yine bırlıkte oldu

Boşanmasının üstünden üç ay geçiyor ve taksici ile tanışıyor, evleniyor.
Hiç kimse de "iddet süresine ne oldu?" demiyor. Tüh size.
Şimdi muhtemelen sivri zekalınım biri, iddet süresini mahkeme yoluyla bozdurmuş olableceğini söyler de hem o kadar kolay değil hem de mahkemelerde bu kadar iş yükü varken zaten sıra gelene kadar artık iddet süresi biter.
Bakalım bu üye kendini nasıl patlatacak.

Boşanmasının üstünden üç ay geçiyor ve taksici ile tanışıyor, evleniyor.
Hiç kimse de "iddet süresine ne oldu?" demiyor. Tüh size.
Şimdi muhtemelen sivri zekalınım biri, iddet süresini mahkeme yoluyla bozdurmuş olableceğini söyler de hem o kadar kolay değil hem de mahkemelerde bu kadar iş yükü varken zaten sıra gelene kadar artık iddet süresi biter.
Bakalım bu üye kendini nasıl patlatacak.
Sigrid, üye boşandıktan 3 ay sonra taksiciyle tanışıyor 6 ay sevgili oluyorlar 1 ayda nişanlılık süreci geçiriyorlar, bu hesaba göre 10 ay sonra evlenmiş 300 günlük iddet süresini doldurmuştur.

Sigrid, üye boşandıktan 3 ay sonra taksiciyle tanışıyor 6 ay sevgili oluyorlar 1 ayda nişanlılık süreci geçiriyorlar, bu hesaba göre 10 ay sonra evlenmiş 300 günlük iddet süresini doldurmuştur.

Umarım anlattığı gibidir ve konu doğrudur. Kürtaj gibi özellikle daha da hassaslaştığımız olgularda hiç buna benzer konular bize yardımcı olmuyor.
Herkes farklı kutuplardan konuyu değerlendirip köpürdüğüyle kaldı. Sanki dalga geçiliyor.

Birlikte olduk değil, oldu. O birlikte olurken sen ne yapıyordun kan mı aldırıyordun? Kendi yediğiniz haltın sorumluluğunu bile alamıyorsunuz daha hemen bir suçlayıcı dil, özgür iradeyle alınmış uygulanmış kararı başkasına yıkma işi, hayırlı işler. İstemiş yapmışsınız en başından her konuya ayrılmayacağınızı yazmıştım hala aynı fikirdeyim tekrar çocuk olsun diye beraber olduğunuza eminim şimdi burada kürtajdan sonra hamilelik olasılığı hakkında bilgi toplamaya çalışıyorsunuz ona da eminim, ikiniz de eşit oranda sorunlusunuz bence sakın boşanmayın başkalarının da canını yakmayın.

Yanlış bilgi verdiyse ben onu bilemem satır başlarında öğrencilerinin çoğunun ünv girdiğini ve ya hazırladığını yazmıştı( çok net değilim geçmiş zaman)
Aynen, üyeler meslek, yaş vb bilgilerini doğru yazmıyorsa bir şey diyemeyiz, gizliliğimi korumak için gerçek mesleğimi yazmıyorum diyebilirler bunu engelleyen bir kural yok ama bu üyenin 2022’de açtığı konular var, o konulardan birinde de öğretmen olduğunu yazmış o dönem henüz atanmadığı için farklı bir sektörde çalışıyormuş 👇

24 yaşındayım öğretmenim henüz atanamadım yalnız bir firmada çok iyi bir maaşla tasarımcı olarak çalışıyorum

Üyenin 2022’den bu yana açtığı konulara üstün körü de olsa göz attım, hikayesinde şüphe edilecek troll denebilecek bir çelişki yok gibi🤔

Kaldı ki üyeler bazen troll olabiliyor dikkat çekmek için hassasiyetlerimize dokunacak içerikler girebiliyorlar ama bu içerikteki gibi evlilikler ve kadınlar gerçek, birçok evde benzer hikayeler yaşanıyor.

Son düzenleme:
Umarım anlattığı gibidir ve konu doğrudur. Kürtaj gibi özellikle daha da hassaslaştığımız olgularda hiç buna benzer konular bize yardımcı olmuyor.
Herkes farklı kutuplardan konuyu değerlendirip köpürdüğüyle kaldı. Sanki dalga geçiliyor.

Üye davranış çeşitleri mi desem ne desem tam tanımlamayı bulamadım Sigrid ama bazı üyeler vardır olayı gerçekten yaşar gelir sitede anlatır ama konunun devamı gelmez çünkü anlatıp içini dökmek yeterli gelir ona.

Bu üye de gelir anlatır gider, 2022’den beri üye ama paylaşımları 50 mesaj bile değil, hikayesi gerçek mi? 2022’de açtığı konularla uyumlu o yüzden gerçek kabul ediyoruz ama dediğim gibi bazısı sadece anlatır içini döker, ki üye olduğunda açtığı ilk konu yine bu adamdan boşanma üzerine ama 4 yılda hiçbir şey değişmemiş🤷‍♀️

Aynen, üyeler meslek, yaş vb bilgilerini doğru yazmıyorsa bir şey diyemeyiz, gizliliğimi korumak için gerçek mesleğimi yazmıyorum diyebilirler bunu engelleyen bir kural yok ama bu üyenin 2022’de açtığı konular var, o konulardan birinde de öğretmen olduğunu yazmış o dönem henüz atanmadığı için farklı bir sektörde çalışıyormuş 👇

Üyenin 2022’den bu yana açtığı konulara üstün körü de olsa göz attım, hikayesinde şüphe edilecek troll denebilecek bir çelişki yok gibi🤔

Kaldı ki üyeler bazen troll olabiliyor dikkat çekmek için hassasiyetlerimize dokunacak içerikler girebiliyorlar ama bu içerikteki gibi evlilikler ve kadınlar gerçek, birçok evde benzer hikayeler yaşanıyor.
Bu dümdüz şuursuz yani :(

Hikayesi doğruysa zaten önceki konusunda tek derdi, adamın gelip dil dökmemesiydi. Adam bir tatlı laf - o da şüpheli de - edince her şeyi unutuyor. Umarım hamile kalmaz, doğacak çocuğa da yazık.

Erkek delisi, erkek olmazsa ölecek hastalığına kapılmış bir anneyle birçok akıl hastalığı bulunan babanın çocuğu olacak.

Bu dümdüz şuursuz yani :(
Ne diyeyim 🤷‍♀️ kızdığım model kadınlardan diyebilirim, benim bir komşu da böyleydi😵‍💫 şiddet vardı aldatma vardı ve kadın çok dert yanıyordu ama biraz üzerine gidince herkes bizi kıskanıyor kocam yakışıklı kadınlar kocama hasta o yüzden aramızı bozmak bizi boşatmak istiyorlar diyordu, o komşumun bir mesleği yoktu lakin evi vardı arabası vardı ekonomik özgürlüğü de vardı yine de boşanma namına hiçbir şey yapmıyordu tek yaptığı bize derdini yükleyip rahatlamaktı🤦‍♀️

Adam başka birini bulup çekip gitti de evlilik öyle bitti.

Hikayesi doğruysa zaten önceki konusunda tek derdi, adamın gelip dil dökmemesiydi. Adam bir tatlı laf - o da şüpheli de - edince her şeyi unutuyor. Umarım hamile kalmaz, doğacak çocuğa da yazık.

Erkek delisi, erkek olmazsa ölecek hastalığına kapılmış bir anneyle birçok akıl hastalığı bulunan babanın çocuğu olacak.
Bir de hiç düşünmüyorlar çocuğum da bipolar olur mu diye. Tek dertleri fanfinfon, erkeksiz kalmiyim yalnız durmiyim

ay ben diğer saçmalıklardan bunu suan gördüm seni doğuran anaya yazık sayfalarca yazılmıs bana yazacak sey kalmamıs keske suratına tükürebilsem öyle sinirlendim

Bir de hiç düşünmüyorlar çocuğum da bipolar olur mu diye. Tek dertleri fanfinfon, erkeksiz kalmiyim yalnız durmiyim
Annem der ki, bazı kadınlar bu dünyada sadece fanfinfon için yaşarlar. Hayatta başka amaçları yoktur, bir adam olsun fanfinfon yapsın yeter, ana, baba, çocuk hiç önemli değil. Konu sahibi de onlardan bir insan 25 yaşına kadar iki kere sorunlu evlilik yapmamalı ya. Bir dur nefes al yani.

Şimdi bir şey yazacağım ama biliyorum lafım olmadık yerlere çekilecek lakin olsun, bence haklı bir eleştiri yapıyoruz hepimiz.

Düşüncesizce hamile kalan çok, çevremde olsun sitede olsun bir sürü evlilik hikayesine denk geldim/geldik cidden hayrete düşüyorum.
Mesela bir konu vardı adam uyuşturucu bağımlısı bırakmıyor da tedavi de görmek istemiyor ama üye hamileydi, başka bir konu okuyoruz misal adam kumar bağımlısı gırtlağa kadar borç yapmış kadın çocuk istiyor veya hamile, adam dövüyor kadın çocuk derdinde.

Boşanacaktım ama ta taaa hamileyim diyen o kadar çok kadın ve berbat bir adamın çocuğu olarak doğmak zorunda bırakılan bebe var ki🤷‍♀️

Bebeğim de uyuşturucu bağımlısı olur mu, psikolojik hastalıkları olan babadan genetik geçiş olur mu, kumar oynayan babası yüzünden çocuğum aç açık kalır mı veya bana vurduğu gibi bebeğime de vurur mu diye düşünmüyorlar😵‍💫

Şimdi bir şey yazacağım ama biliyorum lafım olmadık yerlere çekilecek lakin olsun, bence haklı bir eleştiri yapıyoruz hepimiz.

Düşüncesizce hamile kalan çok, çevremde olsun sitede olsun bir sürü evlilik hikayesine denk geldim/geldik cidden hayrete düşüyorum.
Mesela bir konu vardı adam uyuşturucu bağımlısı bırakmıyor da tedavi de görmek istemiyor ama üye hamileydi, başka bir konu okuyoruz misal adam kumar bağımlısı gırtlağa kadar borç yapmış kadın çocuk istiyor veya hamile, adam dövüyor kadın çocuk derdinde.

Boşanacaktım ama ta taaa hamileyim diyen o kadar çok kadın ve berbat bir adamın çocuğu olarak doğmak zorunda bırakılan bebe var ki🤷‍♀️

Bebeğim de uyuşturucu bağımlısı olur mu, psikolojik hastalıkları olan babadan genetik geçiş olur mu, kumar oynayan babası yüzünden çocuğum aç açık kalır mı veya bana vurduğu gibi bebeğime de vurur mu diye düşünmüyorlar😵‍💫
çok sinirleniyorum bu insanların çocukları gün sonunda bizim çocuklarımızla aynı sehirde yasayacak aynı dönemde okullarda okuyacak iş yerlerinde karsılarına çıkacak bu tarz adamların soyunu devam ettirmelerine ön ayak olmaları gelecek nesile haksızlık

çok sinirleniyorum bu insanların çocukları gün sonunda bizim çocuklarımızla aynı sehirde yasayacak aynı dönemde okullarda okuyacak iş yerlerinde karsılarına çıkacak bu tarz adamların soyunu devam ettirmelerine ön ayak olmaları gelecek nesile haksızlık
Çocukların da bir suçu günahı yok ki, ebeveynlerinin sorumsuzluklarının vebalini bu çocuklar çekiyor.
Kimisi çok pasif ürkek kendini dahi ifade etmeye çekinen içine kapanık oluyor kimisi de ebeveyni örnek alıp astığı astık kestiği kestik oluyor.

Bana kalsa evlilik için de çocuk doğurmak için de belli kriterler kurallar getirirdim lakin o zamanda adım diktatöre çıkardı sanırım 😵‍💫 önemli olan evliliklerin çocukların artması değil sağlıklı evlilikler sağlıklı bireyler yetiştirebilmek, bir şeyin çok olması onun sağlıklı ve güzel olduğu anlamı taşımıyor zira.

Geçmiş konularımı biliyorsunuz hemen kızmayın barışma gibi düşüncem yok kesinlikle , cuma günü dava vardı davadan 3 gün önce çocuk aldırmıştım muayeneye gittim doktor çocuk aldırdınız ama kanamanız olmadıysa gebelık devam edıyor olabılır dedı 4 haftalık oldugu ıcın bende esımı aradım hani tekrar kürtaj bılgısı ıcın onay lazımdır diye o da geldi falan sonra beni yine kandırdı şerefsız güzel konuştu falan derken kürtajdan 3 hafta sonra benımle yine bırlıkte oldu neyse ben hemen 2 gün sonra yasmin içtim dava ertelendı bekliyorum kanamam gelsin diye gelmedi gebelık varmıdır acaba bu arada eşimle cidden bitti çünkü şu 4 günde yaptıkları 5 yıla bedeldi resmen benı kullandı etti çocuğu varsa dahi ıstemedıgını falan söyledi küfürker zaten fazla neyse çocuk yoktur degıl mı bir de yenıden bırlıkte oldum ama 2 gün sonra hemen yasmin içtim Insallah yine kalmam rahim duvarım incelmiş zaten doktor dedı Insallah kanamam gelır ve ben boşanırım hemen
barışma düşüncem yok diyip sevişmiş. adam seni eşek sudan gelene kadar da dövüyor üstelik. sen var ya 4 çocuk doğurursun. böyle devam et. evine kadın çağırıp ihtiyaç karşılayacağına senj kullanmış. sen de kullanılmaya dünden razısın zaten. sana vasi atansın bu akılla şimdiye kadar yaşamak bile mucize.

Ben bu kadar üyenin vakit ayırıp cevap vermesine üzüldüm sadece. Çünkü konu gerçekse ne söylenirse söylensin anlamıyor, hatta belli ki dinlemiyor, yazılanları okumuyor bile. Öyle hayatındaki saçma sapan olayları, içindeki garip gurip duyguları üzerimize kusup gidiyor. Kimseye cevap da vermiyor. Zaten idrak seviyesi o kadar düşük ki ayakkabı bağlamayı öğrenmesi bile bu üye için ciddi bir başarı bence.

Back
X