• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kondom kullanıyordu kendisi bide bende adet düzensizliği vardı nasıl oldu bilmiyorum kist veya başka bişey vardır diyerek gittim hastaneye. Tüplerimi bağlatmam çünkü ben zaten ilerde istiyodum çocuk ama eşim istemiyomuş kaldıramazmış.
Eşinizin istemediğinden yeni mi haberdar oldunuz. Bu da ilginçmiş. Çocuk tek tarafın istemesiyle olacak bir şey değil bence.

Şuan moralim o kadar bozuk ki çok kötü hissediyorum kendimi. 12 gün geciken reglden sonra bugün hastaneye gittim hamile olduğumu öğrendim. Bu kadar beklememin nedeni düzensiz adet olmamdı. Her ay ya 9 gün geç yada 5 6 gün erken olurdum. 2 oğlum var ve öğlen eşim hamile olduğumu öğrendikten sonra ben istemiyorum hemen aldırıyosun dedi. Şuan çok borcun içinde olduğu için çok stresli ve 2 çocuğumuz da hiç kolay büyümedi çok yıprattılar bizi. Ama ne olursa olsun ben yıpranmaya razıyım onu aldırmak istemezdim ama benim kararımı önemsemiyor. Çocuğu aldırmasa bile her seferinde başıma kakıcak bundan eminim. Çocuklar şımarınca ben biraz stres olunca hemen yüzüme vurcak ben sana aldır dedim diye biliyorum. Bu arada korunuyodu kendisi ama bi şekilde olmuş işte. Seneye küçük oğlumu kreşe verip çalışma düşüncem vardı eşime destek olmak için ama şimdi aldırmazsam daha çok yük olucam ona. Ben kaldıramam artık diyor. Mübarek ramazan ayında beni de günaha sokucak çok kötüyüm. Bi kızım olmasını çok istiyodum hep hayallerimdeydi artık hep hayal olarak kalıcak. Rabbim isteyenlere versin böyle insanlara evlat vermesin babayım diye geçiniyo bide. Meleğim inşallah cennette beni bekler :'(

Şu an ne soruyorsunuz anlamadım. bebeği aldırmışsınız sizin için "sorun" ortadan kalkmış.

Demek ki eşiniz doğru korunamamış. Kendinden o kadar eminse de olacağı varmış demek ki. Size kızmaya sizi azarlamaya hakkı yok. Bu kadar net çocuk istemeyen biri daha sıkı korunmalıydı.
Acele karar vermeyin. Düşünmek için vaktiniz var. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Sağolun herkes sizin gibi güzel bi şekilde yazmıyo insanları azarlamak için pusu kurmuşlar sanki neyin ne olduğunu bilmeden beni suçlamaya başladılar..

Kondom kullanıyordu kendisi bide bende adet düzensizliği vardı nasıl oldu bilmiyorum kist veya başka bişey vardır diyerek gittim hastaneye. Tüplerimi bağlatmam çünkü ben zaten ilerde istiyodum çocuk ama eşim istemiyomuş kaldıramazmış.
Pardon? Bunu aldırıp ileride belki yaparız mı dedin?

Siz zaten bir çocuk daha istiyormuşsunuz kızınız olsun diye sanki bana tufaya getirmişsiniz gibi geldi biraz eşinizi nasılsa kabul eder yanlışlıkla kalırsam gibi geldi bilemiyorum…..
Adama niye saydırıyor anlamadım ki. Sağlam ders olmuştur inşallah. Girsin işe çalışıp geçinmeye yardım etsin şimdi paşa paşa🙄

ay hiç düşünmedim kesinlikle böyledir var ya
kesin

Bizim uzaktan bir tanidik evli bir adamla beraberdi. Adamda bunu terkedecek kivama gelmisti. Prezervatifin icindeki spermleri şırınga ile çekip kendine enjekte ederek gebe kalmisti adam terk etmesin diye

Bizim uzaktan bir tanidik evli bir adamla beraberdi. Adamda bunu terkedecek kivama gelmisti. Prezervatifin icindeki spermleri şırınga ile çekip kendine enjekte ederek gebe kalmisti adam terk etmesin diye
tövbe 🤦🏻‍♀️
e peki sonuçta ne oldu ?adamda ayrı şerefsiz ama terk edeceğin kadınla yatmak nedir :sinirli:

Aldırmadım bugün öğrendim...

Şunu yazınca ne anlamamızı bekliyorsunuz ki?

Meleğim inşallah cennette beni bekler :'(

Ortada verilmiş bir karar var. Kusura bakmayın bebeği eşiniz istemiyor diye bütün suçu onun üzerine atamazsınız. Burada eşinize saydırmamızı isteyip içinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz ve bebeği aldırma konusunda vicdanınızı rahatlatmaya çalışıyorsunuz. Bu konuda haklı ya da haksız diye biri yok.

Ben yanlışmı anlattım acaba konuyu size anlamadımki. Şuan zorla çocuk yaptırmışım gibi davranıyorsunuz bana
Konu sahibi ben kürtaja karşı değilim.Kimse bu dünyaya bakayamayacağı çocuğu getirmesin.
Ama ben hala prezervatifle,sizdeki adet düzensizlikleriyle nasıl hamile kaldığınızı anlamadım?

Sağolun herkes sizin gibi güzel bi şekilde yazmıyo insanları azarlamak için pusu kurmuşlar sanki neyin ne olduğunu bilmeden beni suçlamaya başladılar..
Kızmaya, ayarlamaya hakkı yok derken eşinizi kast etmiştim.
Korunmak sadece sizin sorumluluğunuzda değildi. Eşiniz bu konuda haksız.
Siz de eşiniz istemediği halde çocuk planları yapmakta haksızsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X